FIV 115
Raspunsuri - Pagina 6
gabitu spune:
Kora pe 27 incep stimularea si pe 2 mai avem programare la clinica.
Bafta multa si fi optimista, conteaza enorm.
Pupici
cristal1995 spune:
Buna, fetelor!
Stiu ca eu scriu cam rar, dar citesc in fiecare seara mesajele voastre.
Aveti idee pe unde pot face un test beta-hcg, repede?! Ca sa va amintesc despre ce este vorba, am facut in februarie al 2-lea FIV nereusit, mia- venit CM pe 7 martie, doctora a zis sa mai treaca unul si sa ma programez in prima zi pentru echo, sa facem luna asta ET (din fericire, de data asta mai am bebelusi congelati). Ei, se pare ca sunt in ziua 41 in momentul asta si nici urma de CM... Poate imi fac iluzii desarte, cum ca, cu o singura trompa aproape permeabila in septembrie anul trecut (D-zeu stie daca mai este asa sau nu), as putea sa raman singura....Si dupa toate stimularile alea din ultima vreme sa mai am oare ovule?! Dar, omul traieste cu speranta.... Hai ca m-am intins prea mult aici...
Pupici!
Aly
melutzica spune:
Multumesc din suflet fetelor pt incurajari.
Maine la ora 11 imi transfera puiutii in burtik,..iui...abia astept.Pana atunci incerc sa stau linistita si sa ma odihnesc,in plus am avut ideea minunata de a sta in concediu o saptamana pana se prind bine bebicii.
Va pupaces pe toate si numai bine
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
Avalon spune:
Cristal, mergi la Centrul de Diagnostic si Tratament Victor Babes pana la ora 14 si ai rezultatul pana in ora 19 tot azi, costa 55 ron parca. http://www.cdt-babes.ro/analize_laborator.php
Sos. Mihai Bravu nr. 281, sector III, Bucuresti
Telefon : 317.95.03 ; 317.95.04 ; 317.95.05 ; Mobil : 0788.201.790 ; Fax : 317.95.02
Mijloace de transport :
tramvai 17, 34 - statia "Gh. Patrascu" ;
autobuze : 135, 331 - statia "Gh. Patrascu";
metrou - statia "Piata Muncii".
KoraPop spune:
Avalon vad ca ai ales o clinica mai specializata din Germania pt urmatoarea incercare!Iti urez multa bafta de pe acum,vecino si multumesc ca ai deschis un nou capitol ca eu ieri nu am avut deloc timp sa intru pe forum!
Andicu iti multumesc si aici pt PM si iti doresc sarcina usoara pana la termen si sa va aduca numai bucurii!!!
Kora
CARPE DIEM!
rami 73 spune:
Melutzica, deci de maine esti mamica !
Avalon, ti-am trimis mail.
Kora, deja lucrurile stau mai binisor, bravo !
Dany, eu zic ca totusi ai ovulat dupa prima luna. N-ar strica sa te mai monitorizezi pana la FIV.
Liliana, e de bineeee ??
rami
aurel_cris spune:
ce mult ati mai scris bre in 2 zile,acum am ce face citesc din urma.Fetelor eu tot ma chinui sa fac rost de progesteron aici,mai frate astia nu iti dau nimic fara reteta de la ei,acum mai am 2 clinici particulare sa vad ce fac acolo.
CELLU,PUSSI,AVALON,DANYLO,CARRY,KORA,GABITU,ALDOLINA si la toate fetele
gabitu spune:
Avalone cum a ramas cu laparo? O mai faci? La ce clinica mergi pentru FIV?
Kora cand mai mergi la doctor si la echo?
Melutzica bata multa maine, sa se lipeasca embrionii la tine in burtik si acolo sa ramana pana la termen.
Liliana inca tin pumnii sa fie de bine.
Pupici
Liana30 spune:
meluleeeee tin pumnii stransii..stransii..ma rog la DD ca peste 14 zile sa vii cu un rezultat pozitiv..te puppp si te iubesc mult..mult..
liliana tin pumniii!1
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"15
Nasica