Dragi membri,
Poate nu ati observat, in momentul in care v-ati abonat pe acest forum aveati posibilitatea sa selectati daca doriti sa puteti fi contactat prim mail de alti membri. Optiunea era presetata pe DA (adica acceptati mail).
Din pacate, exista unii oameni care se folosesc de acest lucru pentru a va trimite prin intermediul nostru mesaje de spam (in general mesaje publicitare).
De aceea am luat urmatoarele masuri:
1. La inregistrare, optiunea de a primi mail prin intermediul desprecopii.com de la alti membrii este NU (nu accepti mail de la alti membrii). Evident ca la inregistrare puteti alege DA, suportand implicit eventualele consecinte.
2. Am executat un script in baza de date care a setat automat pe NU optiunea de mai sus pentru TOTI MEMBRI! Asadar in acest moment nimeni nu mai poate fi contactat prin mail folosind formularul "Trimite un mail". Daca doriti sa puteti fi contactat, puteti activa aceasta optiune prin intermediul profilului personal, evident acceptand in acest fel riscul sa primiti SPAM de la alti membri.
Important: moderatorii si administratori desprecopii.com pot folosi aceasta optiune in scop informativ, chiar daca membrul nu accepta mesaje de la alti membri.
Cu respect,
www.desprecopii.com
intreare... daca vom activa sa primim e-mail de la alti membri DC si vom primi SPAM... putem raporta SPAM-ul la moderatori sau admin... sau trebuie sa tacem pt ca noi am ales sa avem activata acea optiune.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
SPAM -ul venit de la membri desprecopii.com, prin intermediul forumului, poate fi sanctionat, conform regulamentului.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro