Raporteaza la moderator!!!!!!

Raporteaza la moderator!!!!!! | Autor: Claudelu

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu cat de importante sunt pentru admin si moderatori mesajele raportate??
De ceva vreme noi fetele de la mamici din Arad avem o vizita putin cam incomoda, ca sa nu-i spun neplacuta. Multe din mesajele ei au fost raportate moderatorilor, atat de mine cat si alte fete din acest grup, dar din cate observam nu se intampla absolut nimic.
Din pacate azi a tinit mult prea sus si noi nu mai putem accepta.
Mesajul de azi suna astfel:

quote:
Originally posted by llory

PE CINE FACI TU FRAIER MA CATAUA???????

Placut de-a dreptu, nu??

Va rog luati masuri pentru ca noi nu mai putem accepta asemenea vocabular, degeaba am incercat sa-i expicam cum sta treaba pe DC si ca noi suntem un grup frumos, ca in cazul in care vrea sa ni se alature o primi cu bratele deschise dar doar schimbandu-si atitutidinea...degeaba!

Va multumim

ce mai astepti??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Am raportat acest lucru moderatorilor si vei primi raspuns. Din cate stiu eu relamatiile sunt luate foarte in serios de catre moderatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ADMIN multumesc!
Astfel de mesaje au fost raportate moderatorilor dinainte de Inviere. E adevarat ca de atunci acest personaj n-a mai dat pe la noi, iar noi am crezut ca moderatorii si-au facut treaba, dar se pare ca nu. Suntem constiente ca nu e nimeni disponibil 24 din 24 dar totusi, e inacceptabil un astfel de vocabular!

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Au fost luate masurile care se impun in aceste situatii!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Multumesc mult!
Totusi daca se poate as dori sa stiu ce inseamna acest avertisment rosu? Mesajele ii vor fi moderate sau doar e posesoarea unei buline rosii?? (care probabil nu o deranjeaza)
Multumesc inca o data pentru promptitudine!

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Acesta este ultimul pas inainte de excludere.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Decembrie 2007

Mergi la inceput

Asta o banuiam, dar mesajele sunt sau nu moderate??

ce mai astepti??

Mergi la inceput