Africa de sud - Cape Town

Africa de sud - Cape Town | Autor: Caterinuta

Link direct la acest mesaj

Romani sunt peste tot in lume, oare sunt si aici? si am norocul de a citi unul dintre acestia pe despre copii?
In cazul unui raspuns afirmativ voi reveni cu o lista de intrebari.
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Din pacate nu sunt acolo, insa sincer citind postul tau, mi-as dori sa fiu.Macar pentru caldura, pentru fructele exotice, pentru o alta cultura.Chiar daca nu gasesti pe cineva de acolo, ai putea sa ne povestesti cum te-ai acomodat, cum e acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Din pacate nu sunt acolo, insa sincer citind postul tau, mi-as dori sa fiu.
Macar pentru caldura, pentru fructele exotice, pentru o alta cultura.
Chiar daca nu gasesti pe cineva de acolo, ai putea sa ne povestesti cum te-ai acomodat, cum e acolo.

Ups,eu nu mi-as dori sa fiu,situatia nu este tocmai roz in acel colt de lume,risti sa fi atacat si jefuit mai tot timpul,te mai trezesti si cu pistolul la timpla cum s-au trezit unchiul si matusa sotului meu.Dupa 40 de ani s-au intors inapoi in Olanda,nu mai puteau suporta atacurile si jafurile frecvente.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Anky poti sa imi spui mai multe te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Am fost si eu in Africa de Sud, in vacanta,de cateva ori:safari, plaja..... A fost superb.Fiind in vacanta, noi am fost feriti de toata nebunia aia de acolo,insa avem in Londra o multime de prieteni sud-africani ,albi, care ne zic mereu povesti horror.
Oricum, tara e superba,cel putin cat am vazut eu,insa nu as vrea sa ma stabilesc acolo, din cauza violentei care se pare ca nu mai inceteaza in tara aia.

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Caterinuta

Anky poti sa imi spui mai multe te rog?

Cati si Maya the Bebe

Ce vrei sa sti mai mult..???

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Cum se traieste concret in Cape Town?
Nu doar la modul general si de "auzit"
S-ar putea sa trebuiasca sa traiesc acolo 2 ani, am si o fetita de 1 an si 7 luni si vrea sa stiu chestii exacte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

A mai fost un subiect despre Africa de Sud deci daca cauti in arhiva ai toate sansele sa-l gasesti.Eu aveam o prietena cu care nu am mai tinut legatura care e doctora acolo.Sta de ceva ani , cu 3 copii si sotul.Din ce-mi povestea are gard inalt de nu stiu cati metrii, paznic si 5 caine de lupta.In masina are mereu pistolul cu ea pentru ca e f periculos.Sunt scoli pentru straini unde imi zica ca se invata f bine si gradinite la fel dar si costa.In rest tara e frumoasa dar ca peste tot unde saracia domina si violenta e la fel.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Noi (2 parinti + 2 copii de 2, respectiv 5 ani) am fost in decembrie 2003 in vacanta 3 saptamini jumate in Africa de Sud.Am inchiriat o masina si am stat cam 5 zile in Cape Town,Port Elisabeth,Durban si Johanesburg.

Ne-am descurcat fara probleme dar...intr-o noapte ne-au spart geamul de la usa masinii inchiriate care se afla in parking.

Ca turist as mai merge,de locuit insa as avea reticente.

Masurile de precautie pe care le luam in toate orasele mari ale lumii se aplica si in Cape Town. (ca de ex. si in Rio de Janeiro furturile,tilhariile si crimele sunt la ordinea zilei)

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput