Mamici de martie - aprilie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
Crina_mio spune:
Buna dimineata fetele,
Mady – chestia alba era si gelatinoasa??? Poate a fost dopul, desi fetele spuneau ca are avea si firisoare de sange in el. Eu nu stiu cum arata si ma tot inspectez, dar in afara de scurgerea obisnuita, nu f. abundenta nu a aparut nimic.
Diana – si eu am avut o noapte la fel de linistita, doar cu 2 treziri pentru mers la baie, dar am adormit repede la loc. Probabil organismele noastre isi fac rezerva de odihna pentru ceea ce o sa ne astepte in curand.
Inca nu-mi vine sa cred ca maine ma internez si eu sunt inca destul de calma si linistita. Sotul meu ma tot viseaza ca nasc, ca totul se petrece f. repede si usor. Imi explica ca el nu a vazut niciodata (poate doar in filme) o masa de nastere, dar ma tot viseaza pe mine pe o astfel de masa, pe medic spunand sa imping acuma si bebelina iesind usor ca o gelatina. Sper sa i se adevereasca visul. Eu n-am visat niciodata momentul respectiv. Cred ca mi-e teama sa ma gandesc prea mult la momentul nasterii in sine, ma gandesc mai mult la cum o sa fie dupa, la ce o sa simt. La cat de emotiva si plangacioasa am fost in ultima vreme sigur o sa-mi intampin printesa printre lacrimi.
CCrina 39+
Maria Stefania
AMR 1 zi
Crina_mio spune:
ghibuadina – Amma a venit cu ideea de „Floricele si bondarei de 2007” pentru urmatorul nostru capitol. Suna bine, nu?
Crina 39+
Maria Stefania
AMR 1 zi
Crina_mio spune:
Pentru Camitu si cele carora se hotarasc bebelusii sa vina astazi:

Crina 39+
Maria Stefania
AMR 1 zi
madybulancea spune:
Crina chestia aia nu era si gelatinoasa era asa ca o apa.....tare mi-e frik,pt k nu am nici un alt semn...nu ma doare nimic si sunt tare agitata...
poate isi mai da cineva cu parerea...
va pup!
Mady
37+
karra80 spune:
Mady vb cu medicul tau poate a fost dopul si a curs si putin din apa...contractiile pot aparea mai incolo dar daca ai pierdut si din apa mai bine sa mergi la spital......parerea mea....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
karla32 spune:
Va sarut mamici, bebici si care mai sunteti burtici!
Nu am reusit cam demult sa mai citesc! sa scriu nici atat! Am avut zile grele! M-a durut operatia si m-am simtit epuizata! Pe deasupra am si niste stari depresive...
mai ales seara! Plang ca o disperata! Ma uit la copil si mi se innoada lacrimile in barba! Nu stiu ce am! totul e altfel, sunt obosita si speriata! Noroc ca Luca e cumintel!Plange destul de rar. Mananca doar san si sunt cam derutata ca nu prea stiu cat mananca o data. Si nu suge nici prea des. Ma gandesc ca daca nu plange inseamna ca e satul! Lapte am garla! Suge el, ma mulg, curge pe mine si tot mai e! Aaaaaaa! Si sughita! Bebeii vostri sughita des? Adevarul e ca si in burtica tot asa era! Avea reprize de sughit! Sper ca nu are vreo problema!
Mi s-a trezit puiul! Va sarut si revin!
Raluca cu bebe Luca
karra80 spune:
Roxanici am si eu o rugaminte cum sa fac stiu ca ai mai scris dar am pierdut pe unde mi-am notat cum sa fac sa nu imi mai apara likurile alea in semnatura si sa scriu doar un cuvat? si cand dai clik sa te trimita la link???????PLSSSSSSSSSSSSS
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
Misha_tp spune:
Tzuna,imi pare rau ca treci prin asa incercari cu bebelina ta, chiar nu mi-am inchipuit ca un copil poate sa planga atat de mult timp si cum spui tu, nu numai din cauza colicilor. M-am gandit si eu la situatia ta si cam ce solutie s-ar putea gasi ca sa nu mai planga atat de mult. Ma gandesc ca s-ar putea sa fie legat de laptic. Presupun ca mananci ce e indicat pentru perioada asta a alaptarii. Atunci mai ramane de vazut si cat de repede curge lapticul prin canale. Daca nici aici nu e problema si lapticul tasneste prin mai multe canale de ea e nevoita sa nu faca mare efort pentru a inghiti lapticul si totusi adoarme atat de repede la san, atunci incearca cu orice pret sa o tii treaza sau sa nu ii scape mamelonul din gurita, pentru ca sunt copii care si dupa ce adorm, ei mananca prin somn. Nu e bine, dar macar mai apuca sa manance ceva, prin somn. Sper ca nu o hranesti culcata in pat, ca asa are mari sanse sa adoarma imediat. E indicat sa o tii in brate si nu in pozitia culcat ci mai oblic, spre verticala, ca o ajuta si sa elimine mai usor gazele, chiar in timp ce mananca. Si o solutie ar mai fi poate sa verifici consistenta laptelui. Poate ca e din abundenta, dar cine stie, s-au intamplat cazuri sa nu fie satios si din cauza asta sa planga bebele. Cred ca se poate verifica la un laborator daca e sau nu consistent.
Nu stiu daca-ti va fi de folos ce ti-am scris, dar macar sa stii ca sunt alaturi de tine si ca ma gandesc la cum ai putea sa treci peste plansetele copilului. Eu nu am facut decat sa-ti dau cateva idei, tu esti cea mai in masura sa hotarasti ce solutii vei adopta.
gabi78 spune:
Multumesc pentru raspuns elyanne si Rebiana27. M-ati mai linistit. Eu ma duc de abia luna viiotare la contolul de luni si nu am cumparat cintar sa vedem cum stam. Acum chiar sunt curioasa cum o fi mai crescut luna asta.
Pun si eu galeria pentru ultimele fete care au mai ramas

. Nu disperati! Cei din urma vor fi cei dintii, asa e o vorba.
Poate aeti noroc de bei far probleme in asa fel incit sa ne dati pe spate pe toate. Eu asa va doresc. Sa nu aveti parte de colici, de plisete, sa fie numai ris si gingurit si papa si somn. AAa si sa nu uitam si cacuta pentru ca asta a devenit problema.
Mult noroc fetelor si nasteri usoare!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Crina_mio spune:
Mady – cred ca important e sa stai linistita, sa nu te stresezi ca-i faci rau si bebelului si suna-ti medicul si descriei cum este. Poate e doar o scurgere mai abundenta si nu trebuie sa-ti faci probleme, dar pentru linistea ta e mai bine sa vb. cu dr.
karla32 – or sa treaca si starile astea. Pupici
pentru tine si bebelusul tau Luca.
Crina 39+
Maria Stefania
AMR 1 zi