Mamici de martie - aprilie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 19
cria_bv spune:
Ella cum sa ma supar si daca nimerim amandoua deodata ne ajuta Roxanici nu?
Legat de contractii asa patesc si eu de cateva zile, cand zic acum cred ca gata e momentul dispar.
Cria
38+ cu
Vlad
ellamiss spune:
Camitu, astept sa ne zici maine rezultatul.Daca da roade o sa incerc si eu.

pentru toate fetele care au mai ramas sa nasca.
ELLA
39sapt.+2 zile
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
diana_jors spune:
he he, eu uitasem de zodii...
Dar daca tot a venit vorba, sper sa stea comod pana se face tauras, ca berbecut vad ca nu s-ar intelege cu nici unul dintre noi
ca tauras s-ar intelege cu tati...
eu se pare ca n-am sanse cu nici unul ![]()
Diana
39+ cu
Mihai-Alexandru
AMR 5 zile
ghibuadina spune:
Buna mamici si gravidute,
Am aparut si eu dupa o lunga absenta, din motivul ca n-am avut calculator.S-a busit placa de baza si a fost trimis la Buc si etc, etc.
HRISTOS a inviat!!
Noi suntem bine, ce sa zic cred ca a trecut perioada cea mai grea , in schimb vin altele , cum s-ar spune cu un altfel de greu.
Alexia e bine, grasunica, luni pe 23 facem 2 luni.Pana acum avem 4, 500kg si 56 cm, a luat bine, avand in vedere ca a avut la nastere 2, 300 si 48 cm.II merge bine .I dau numai san.Laptele e bun, e gras, o hraneste, observ asta cd ma mulg si i-l dau cu biberonul.Cu mulsul e mai bine acum, nu folosesc niciun fel de pompa, mana e sfanta, m-am obisnuit si scot un pic peste o suta la un muls.Fac asta ca am mult, vine din belsug si mai ma asigur si eu cd plec de acasa.
DESPRE VACCIN, noi l-am comandat pe cel din comert, INFARIX HEXA, am inteles ca merita desi e destul de piperat.Nu are efecte secundare, nu doare si ii administreaza doar anticorpii, de fapt introduce virusi inactivi, ceea ce face ca boala sa nu apara.Cel de stat e cu virusi vii si exista(DOAMNE FERESTE), o sansa mica sa faca si boala.
Si noi avem zile nasoale cd e agitata, desi e mancata, schimbata, etc.Dar dc are o zi din asta, urmatoarea e mult mai calma, asa ca n-are nimic copilul, in afara de ceva colici.Deja a invatat sa spuna, ghi si ghe, mai ales cd plange pronunta ff bine.
Cam atat despre noi.Mai vb, merg sa citesc din urma acum cd doarme ea.
SPUNETI-MI DC V-ATI GANDIT, CE NUME PUNEM LA COPILASI, DUPA CE SFARSIM CU ODISEEA SI CUM SE PROCEDEAZA?CINE SE OCUPA DE ASTA?
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
iunita spune:
fetelor, vin si eu cu o intrebare mai... in fine.. o intrebare:
pitica mea, se trezeste, mananca, ne jucam un pic, schimbam un pampers...ne mai gadilicim un pic, mai trece un colic si tot asa cam 1 ora..dupa care ia suzeta si sta cuminte la ea in patut, se "converseaza" cu ursuletii de pe lenjerie si in final adoarme. acum... oare procedez gresit ca o las singura in patutul ei si mai fac si eu cate ceva prin casa? am babyphoneul de gat tot timpul, la cel mai mic zgomot sunt langa ea... dar oare ar trebui sa stau mai mult cu ea daca e treaza, sa o stimulez mai mult, sa vorbesc cu ea? NU STIU CUM SA PROCEDEZ
!! si ma simt cam vinovata....
si mai on topic.. uleiu de ricin functioneaza destul de bine. cat am stat eu in maternitate curgeau canile cu ulei.. ce e mai aiurea e ca te cam trimite la baie des ![]()
bafta multa, curaj si sanatate celor ce urmeaza sa nasca!
are mama o fetita frumusica foc...
http://new.photos.yahoo.com/laurentiu_iacovici/album
ghibuadina spune:
Hai ca am revenit, dupa ce am citit si eu din urma.
KARRA< SELENe, despre mucisori, ce sa zic si noi avem de la 2 sapt.Dc mi-a zis ca e normal,ca ei n-au bine dezvoltate orificiile nazale si de-asta tot acumuleaza secretii.Eu folosesc stenimar, si apoi batista.Acum ii trag cam o data pe zi desi, si dupa ce fc operatiunea tot o simt cum fornaie.Dc mea a si venit de vreo 2-3 ori la noi, o controleaza de fiecare data si n-are nimic.Doar muci.Mi-a zis ca s-ar putea dupa 4 luni sa mai termine cu mucisorii si fornaiala.
RAISAFUDULU(DIANA), eu o pun sa ragaie desi i dau san.Ideea este ca dc nu ragaie in primele minute, o las.Noi avem botezul pe 19 mai povestim dupa!!!
ELPOWER si eu am citit despre cascat.Sa stii ca si Alexia casca dupa ce se scoala sau cd ii este sonm, nu poate sa adoarma si plange.Am vazut ca si alti copii fac la fel.Deci e normal.Cu geamatul, am surprins-o si eu de cateva ori, ff incet, dar rar , extrem de rar si asta in sonm.Stiu ca e greu si eu sunt la primul copil si panicoasa cum sunt imi pun tot felul de intrebari.Stii mai bine itrebi decat sa stai asa fara sa stii.
V-am pupat!!Noi acum am inceput sa ne pregatim pt botez.E o placere, dar mai avem o luna.
Voi cum stati cu kg dupa nastere?Eu am dat 12 kg, mai am vreo 3, dar ce sa zic, am ramas lata in solduri si cu ceva vergeturi si pilea mai moale.Asta ma nelinisteste de fapt.Dc mi-a zis ca e k, am fost la control la 40 de sapt, ca pot sa incep si gimnastica.Cu mancatul si eu am testat destul de multe si n-am vazut asa reactii diferite la Alexia.N-am mancat varza, conopida, fasole , mazare si sucuri acidulate.In rest, cam de toate!!
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
iunita spune:
a, am uitat, am vazut ca suntem si noi la listuta si pentru completare: Am nascut natural, fara nici un fel de anestezie...
are mama o fetita frumusica foc...
http://new.photos.yahoo.com/laurentiu_iacovici/album
madybulancea spune:
Neatza fetele....cam liniste pe aici...ce e cu voi???
ieri am avut niste dureri de burta si era atat de tare incat am zis k o sa nasc,dar nu a fost asa...azi am mai experimentat ceva mi-a curs asa de-oadata o chestie alba transprenta nu f multa si apoi am fost la baie si a mai curs ceva...nici nu stiu ce e...voi ce credeti???
inca nu am nici o durere,chiar nu ma doare nimic...nici nu stiu ce sa cred!!!

Camitu {majoreta]

Mady
37+
diana_jors spune:
Salut,
scriu si eu putin sa dau un mini-raport... ca nu prea am ce scrie... am dormit bustean toata noaptea, o singura trezire pentru mers la baie ![]()
Asa ca acuma ma apuc de smotruit sa fie frumos pe cand venim cu bebe acasa ![]()

, si va doresc o zi excelenta!
Si ca sa nu se opreasca galeria:

Diana
39+ cu
Mihai-Alexandru
AMR 4 zile