Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Burticilor,mai este cineva printre voi care stie ca bebe are cordonul in jurul gatului?Cum stati cu psihicul ca eu tot ma intreb de ce daca bb este ok crescut si dezvoltat doctorul meu refuza sa il scoata de acolo si ma face sa mai astep inca o saptamana, in care eu sigur o sa am caderi nervoase zilnic.L-am rugat sa imi faca cezariana ca sunt o fricoasa si jumatate si nu vreau sa nasc normal si el mi-a spus ca nu imi face ba mai mult nici nu o sa ma asiste la nastere ci un coleg f bun al dansului cu care o sa-mi faca cunostinta miercurea viitoare.Imi vine sa il strang de gat si sa ma dau cu capul de pereti ca m-amm bazat pe el.Acum ma simt asa de abandonata de inebunesc si daca se intampla ceva cu bb meu o sa .......nu mai zic nimic.
Ce naiba sa stiu sa fac?

38+ cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Laura, cred ca si eu tot la nastere provocata ajung. Dar cum a zis Cria, poate ne-om provoca singure nasterea de emotii. Eu chiar sper sa nasc vineri, sau cel tarziu sambata (mai ales ca e prima zi din taur si eu sunt tot taur, dar asta e mai putin important). Sper sa nu trebuiasca sa stau prea mult in spital. Urasc spitalele (ca toate de altfel), si chiar visez ca luni, marti sa ma intorc acasa cu bebelina in brate. Sper ca nu e adevarat ce ti-a zis medicul tau. Si cred ca fiecare organism reactioneaza in felul lui la perfuziile alea, eu sper ca emotiile+perfuziile puse de medic sa duca rapid la contractii, dilatare, nastere. Ce optimista sunt, nu??? Sper sa-ti dau si tie ceva din optimismul meu .

Cria cred ca astazi am simtit si eu primele contractii, dar nu f. dureroase. Chiar sper ca vineri sa ajung sa nasc cu sau fara perfuzii de inducere.

Ok Ella, cred ca eu am fost ruda cu cic din partea mamei ei.

Crina 39+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Gabi78 si eu zic sa stai linistita in privinta mancatului. Al meu e probabil cel mai puturos la capitolul asta. Mananca maxim 100 ml si asta rar de tot, in rest cate 50-60 ml, insa se trezeste des sa manance. Bine, eu va spuneam ca el nu mananca mai mult si din cauza faptului ca se strange de la burtica, plange si, oricata foame i-ar fi, renunta la a mai manca. Cu tot programul lui aiurea de hrana a luat in greutate in prima luna 1300 g, asa ca nu-mi mai fac griji ca nu mananca bine la nu stiu ce masa. Important e ca a luat in greutate si ia in continuare.

Karra m-ai topit cu imaginile voastre. Sa-ti traiasca printesica si sa fiti cu totii fericiti!

Eliana ma bucur ca ai scapat de taiat. Si mie mi s-a replicat ca sunt firele de proasta calitate, fapt care m-a intrigat dar ce mai puteam face? Una peste alta bine ca e bine la amandoua!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Mergi la inceput

dallina – mai ai putina rabdare. Stie el doctrorul de ce mai vrea sa stai o saptamana. O sa treaca si asta si o sa-ti ti ingerasul in brate si o sa uiti de toate neajunsurile intampinate pe perioada sarcinii.

Crina 39+ Maria Sefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Multumesc de incurajare Crina, eu ma stresez de cordonul asta ombilical ca am auzit ca la nasterea normala poate crea probleme, si sa-l stiu deja e in jurul gatului la puiut nu pot sa ma gandesc decat la complicatii.Imi doresc din tot sufletul sa fac tot ce imi sta in putinta ca bb meu sa se nasca si sa fie sanatos, eram in stare si sa fortez nota cu doctorul sa imi faca cezariana numai sa il scoata odata de acolo si sa scap de gandurile astea negre, dar el ma sfatuit sa nasc normal.stiu ca nu e sanatos sa plang si sa ma agit atata dar nu reusesc.Imi pare rau ca sunt asa de panicoasa.
Te pup.

38+ cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Mami 2007 e de fapt Roxanici, te-am prins nu.

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Magdutah,noi a m patit invers, toate hainutele ii sunt mari, dar sunt cele mai mici pe care le-am gasit de cumparat . Si io am avut rani la sani, imi venea sa musc din lemn primele 10 secunde...
La mine a ajutat ca m-am dat cu Bepanthen, s-au vindecat. Sa stii ca si suptul o perioada lunga de timp solicita mameloanele.

Ela, si Rares casca, atunci cand se trezeste casca si se intinde.

Mai zicea o mamica de statul copilului cu capul pe spate, arcuit, si la mine e la fel, m-a innebunit cu pozitia asta....cand nu ii convine ceva baga un cap pe spate de nu mai pot sa il indrept nicicum.

Elyanne, sanatate la "baietii mari". M-am mai linistit cand am vazut cat mananca ai tai, si rares tot cam ~500g pe zi baga sper sa fie ok si cu greutatea ca daca nu m-a stresat chestia asta....

Tzuna, una peste alta te inteleg ca nu poti sa ii faci program Mariei ca plange pana la epuizare. Si eu patesc cu rares la fel, daca las sa planga ,urla de 2-3ori mai tare apoi se inroseste si nu mai respira si nu imi vine sa il las asa, deci merg la el sa alin "chinurile groaznice" in care l-am lasat.

Floricele si bondarei de 2007 a fost ideea Ammei, pe care io am apreciat-o si o sustin...

Lauramar, nu fi speriata, o sa fie totul bine.

Fetele care aveti 38-39 sapt, rabdare, rabdare, rabdare. Nu stiu de ce va asteptati sa nasteti la 38 de sapt de exemplu. Io ma asteptam sa ajung la 40 fix sau putin peste....dar fiindca era mai tragic sa nasc cand a lipsit doctorul, s-a intamplat atunci

ptr toate nerabdatoarele

Da Cria, m-ai prins scuzati, pardon. am corectat...

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor,

Astazi am fost la ultimul control se pare.D-na doctormi-a zis ca am colul deschis, moale si mobil.
Ea zice ca ii putem da un sut.Avem azi 39 s si 4 zile.
Mi-a dat sa beau ulei de ricin ca sa ies la toaleta si cica provoaca dupa 3-4 ore contractii.
Asa ca la noapte il beau si dimineata sper sa merg la spital.

Maine sa-mi tineti pumnii.!!!!!!!!

Voi ati mai auzit de metoda cu uleiul de ricin.Mama mea mi-a zis ca m-a nascut tot asa.Ca nu mai ieseam.

Pupici de la Cami si Ana Maria

Mergi la inceput

Camitu, o f avand efect uleiul asta de ricin? L-as incerca si eu joi noaptea sa ma duc vineri la spital gata sa nasc. Astept sa vad ce efect are la tine. A inceput sa-mi fie teama de ziua de vineri. Daca nu o sa reactionez bine la perfuzii?!??!?

Crina 39+ Mari Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Crina, m-am interesat si e o metoda des utilizata.Si cica da roade.Vedem maine dimineata.Am sa va scriu imediatr ce pot.am sa am calc cu mine si daca ma simt bine intru si va scriu.
Uleiul de ricin provoaca purgatie si duce dupa 3-4 ore la contractii.
Cam asta stiu si sper sa iasa bine.

Cami

Mergi la inceput