Casnicute sexyyy (119)
Raspunsuri - Pagina 7
doinabita spune:
LA MULTI ANI MICUTEI CARLA!Corina sa va bucurati de Carla!sa fie sanatoasa, fericita!
Danelutza, nu am primit nici un raspuns inca, de la Fundatie mi-au spus ca ma vor anunta ei , ca ma vor suna ei cand se discuta dosarul!Suntem in asteptare!
Georgi chiar ma face Max sa mai uit de necazuri!
Hai fetelor la o cafea!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
moama la ce ora scriu nici nu-mi vine sa cred![]()
azi l-am dus pe alex la gradinita, nu va spuns ce bucuros a fost sa-si revada toti colegii(i-am cumparat bombonele sa-i serveasca pe toti asa de bun venit) intalnirea cu d-na educatoare a fost lacrimogena![]()
bineinteles ca d-ra ruxi a fost si ea cu noi de dimineatza...mama sie ra un frig afara de-mi lacrimau ochii
si ea nu a vrut geaca pe ea...numai hanorac
nu mai reuseam sa o iau de-acolo zicea ca ea ramane la gadanitza cu andu al ei
peaca mami io a gadanitza![]()
acum sta cu tata se joaca amandoi si am timp sa mai bantui pe-aici![]()
va pup pe toate sa aveti o saptamana minunata, sa fiti sanatoase si voi si copilashii
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
pufymic spune:
Bine v-am regasit , fetelor!
Am revenit si noi de la tara....unde vom merge tot mai des ca e tare bine pentru copii!
Avem si www.pufymic.info/thumbnails.php?album=34" target="_blank">POZE noi!
Nu am apucat sa citesc nimic din urma.....revin mai incolo...!
si sa aveti o sapt. usoara si frumoasa!
Eu
georgi75 spune:
Neatza.
LA MULTI ANI CARLA!!!Scuze Corina de intarziere.Sa-ti traiasca si sa-ti fie sanatoasa.
Monica de ce n-o duci si pe ea daca-i place?
Alina spor la munci.Azi a inceput scoala dar io mai am liber pana maine ![]()
Azi nu stiu cum sa ma impart.Trebuie sa ajung la mama cu hainele pt externare, sa iau rezultatul analizelor , sa merg la dr sa-mi dea avizul pt camin, sa ajung si la camin sa vorbesc cu educatoarele...Nu stiu cum naiba o sa fac plus ca mai am si de cumparat una, alta tot pt camin 
Uffff!!!Si cica mai am 3 frati dar toti sunt taaaaare ocupati si nu pot ajunge ei la mama 
monica-elizabet spune:
la multi ani! Carla sa cresti mare si sanatoasa, sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti in viatza
georgi, nu o duc fiindca mi se pare cam micutza si oricum la gradinita la alex nu au grupa mica, asa ca maia stept sa termine d-na seria lui alex si sa o preia si pe ruxi
de la grupa mijlocie incepand9asta cand o sa aibe aproape 4 ani)
ioana mie nu mi s-au deschis pozele...dar mai incerc
pupici
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
diadaniela spune:
neata!
ce faceti,gagici?
eu m-am trezit ,mi-am dat buna dimineata cu soacra![]()
,mai stau putin si plec hai hui.
sambata am fost la cumnata-mea sa vad fetita. mai,e o scumpa si o falcoasa imi venea sa o pap. cumnata-mea e zombi ca pitica urla non stop si vrea numai in brate.![]()
.mie acum imi vine sa rad ,dar si eu am trecut prin asta si stiu ce greu e. oricum asta e!las' ca trece perioada asta!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Banana,mai ai un pic si ai scapat!
Parca te vad saptamana viitoare ca plangi dupa ea. 
Monica,intalnirea a fost lacrimogena din cauza frigului sau a emotiilor? ![]()
Ioana,
la cei 4 pufisori. ![]()
Miha
si Robert 
diadaniela spune:
da,Miha,ai dreptate!
sa vezi ce dor o sa-mi fie...................

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Liana30 spune:
io astept ora 16 sa merg la dc de aseara nu mie bine deloc..sper sa fie totul ok..sa'mi tineti pumnii..va pup pe toatee,,
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
14

Nasica