Casnicute sexyyy (119)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cum sa nu am fatoo voie??????ha?ca face bine un paharhoo ca nu beau toata sticladoar juma

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Hai la ca ne betzivenim singure pe-aci si ne facem de ras
Noapte buna gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA,CAMI,OLGA... pt toate sexoasele!
Noi suntem bine...CAMI in capitolul trecut iti scrisei de diaree si virusi!!!!!!!!!
OLGA,ma bucur ca e bine Tony...reteta aia care vrei tu e cu miere...eu fac tavalite din alea,asa le zic eu...daca nu o sti am sa ti-o scriu maine,striga daca vrei!!

Sunt tot pe fuga,asa ca va tuc pe toate si sa auzim de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

fierbinte, suculet pt burticutze, cine mai doreste, cine mai pofteste...
liana, pt dr, si pt tine un mare . cind ti-am citit rindurile am simtit nevoia sa va string in brate, pe toti trei. moama ce dobitoci de dr!
toate, o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

miha, te tzuc.las ca imediat trec.
banano, vaz ca absentei cam mult.bag sama ca stai la povesti cu soacra si nu mai ai timp de noi.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata sexoaselor!Multam de cafea Alinuta!Am intrat sa va pupacesc si plec la Primarie la instruire...imi dau programul pe dos, ca trebuie sa gatesc...Va pup pe toateeeeeeeeeeeeeeeeee!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare fetelor,
Doamne Liano prin ce-ai trecut, eu recunosc ca-s mai slaba de inger asa si daca-mi zicea mie ma pufnea plansu' nu rasudar dupa aia cand constatam ca a gresit cred ca-l omoram direct...vorba ta mai bine nu mai faci analiza tot la el ca e diliubine ca sunteti bine...asta este tot ce conteaza...cam asa am patit si eu... cand eram gravida cu ruxi(dupa ce ca avusesem si probleme nasoale cu sarcina la inceput) prin ultimul trim fac niste analize de rutina cica...si ma duc sa mi le citeasca un dr de familie(care uitase tembelu' ca-s gravida, dar macar putea sa vada ca aveam un burtoi cat toate zilele si-mi iesisera niste valori pe-acolo care pentru o femeie insarcinata erau normale dar pentru una care nu era...era vai mama ei) incepe dr-ul de fam vai d-na ca o fi ca o pati, ca sunteti bolnava raueu am lasat masina la policlinica fiindca nu ma mai simteam in stare sa conduc 2 statii...nici nu stiu cum am ajuns acasa, dau repede telefon la ginecolog si asta pregatit sa intre intr-o operatie imi zce hai citeste-mi repede valorile...ii zic si el imi zicea da...normal, normal, normalsi mi-a spus du-te la tembelu' ala de dr si spune-i ca analizele pe care tocmai le-a citit sunt ale unei gravide...m-am calmat instantaneu dar vreo 20 min credeam ca sunt pe moarte si nu mai apuc nici sa-mi nasc copilulm-am intors la policlinica sa-mi iau masina si sa-l fac cu ou si cu otzet pe dr...i-am zis domne nu-s bolnava dar dumneata puteai sa ma omori, era plin pe hol la el acolo si l-am facut de comanda, cred ca si-a pierdut pacientii aiai-am spus ca lipesc una fis la el la usa ca-i nebunnici nu mai stiu ce mi-a venit la gura
mihae bine ca printre atatea pofte si stari de voma mai poti sa zambesti...sanatate multa
georgibine ca sta mama ta cu zambareatza, ai scapat de virushi

danelutza, ieri am facut prajitura cu cocos, este bestialaaaa...cred ca dintr-o tava mai am doar 2-3 portii(deh acum suntem familie numeroasa)...blatul ala din bezea si cocos mi-a iesit mai subtirel decat in poza dar este bun...
va pup pe toate si ma gandesc la voi chiar daca nu "zic" de fiecare in parte
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Domnule doctor, zise femeia disperata, ati uitat ca de trei minute stau cu limba scoasa?
- N-am uitat, dar vreau sa scriu reteta in liniste.

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

V-am lasat pe pagina 2,v-am lasat si pe 3,acu vad ca mai aveti un pic si ajungeti pe 4. Ce-i cu voi? Unde umblati?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput