Casnicute sexyyy (119)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
Bianca,ma simt bine,doar ca mi-e cam somn la servici. ![]()
Am pus sa fac niste paste cu branza si Robert a tinut mortis sa le puna el la fiert.Cate una.
Si erau de alea mici ca am zis ca poate o sa manance si el. ![]()
Miha
si Robert 
Liana30 spune:
hoooooooooooooooo ca acu veniiii..fusai la mama sa manac..
breeee ce sa va zic,,dc zice ca suntem bine..ma rog io ma iau dupa ea..sper sa nu se insele![]()
va multumesc la toateeeeeeeeeee si va pupppppp..ce m'as face io fara voi..
citesc din urma si revin![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
15

Nasica
alexa si mami spune:
liana. ti-am zis noi sa stai linistita ca sunteti bine. sa asculti la noi, daaaa!
miha, suna bine oferta aia. deja visez, soare, nisip, apa muuulta, bikini
de ce sa nu mergi in contzed? io am fost burticoasa, in august 2004 la mare.
monica-elizabet spune:
liana
, ma bucur ca sunteti bine si tu si burtika
ti-a facut echo sau doar control?
eu ma chinuiesc sa-i culc mai devreme pe astia mici dar au frate o energie de ma zapacesc
nici urma de somn
va pup pe toate, noapte buna
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mamiliana. ti-am zis noi sa stai linistita ca sunteti bine. sa asculti la noi, daaaa!
miha, suna bine oferta aia. deja visez, soare, nisip, apa muuulta, bikinide ce sa nu mergi in contzed? io am fost burticoasa, in august 2004 la mare.
Meyyyy...m-am tot codit,m-am tot invartit pe dupa deshte...sa o zic p-aia dreapta nu prea stiu ce-o fi cu sarcina,ca io m-is cam defecta.
Paste 2 saptamani aflu daca voi putea sa pastrez aceasta sarcina
si daca bebe e bine acolo in burtica. Si tot atunci voi afla si daca am voie sa merg la mare.Cat am fost insarcinata cu Robert dr mi-a dat voie sa merg la mare doar daca stau la umbra si nu ma bag in apa.Asa ca...am preferat sa stau acasa...Miha
si Robert 
Liana30 spune:
ma gandii io bine decat sa dau pantalonii jos sa mi'o traga camii mai bine ma iau dupa voi si ma gandesc ca totul e bine![]()
![]()
apropooo camiiii nu vrei sa fiu io tara ta si a copiilor tai?le spui ca vii la baba la tara ![]()
ca io chiar sunt baba![]()
citii tot da uitai..
aaa multm Danelutzooo moamaa ce flori sunt alea?ca frumoase sunt..da cea mai frumoasa e floaea de o tiineai in brate..
alinutzooo parca tu ma intrebai daca vazu dc ceva..ete ca nu vazu..io cred ca\'i oarba![]()
hai ca va pupp pe toate nu va scriu ca iar uit pe cineva..da voi stiti io cand zic toate..apoi toate..ete ma risc si o pup si pe coana matilda na!!!
o mai stiti?oare ex????o fi luat bre ex??![]()
![]()
editai ca uitai
mihaaa sa nu te puna draku sa intri in depresii
fatooo io imi racesc gura degeaba pe'aci cand iti spun ca totul va fi bine?????ha????cu cine vb io?cu vecinu lu cami?ha?ia zii?![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
15

Nasica
alexa si mami spune:
la tine liano, ce-mi place atitudinea ta. las' mey, ce-or vrea muschiilor sa fie, fete, baieti, sanatosi sa fie.
miha, vezi ca scoatem biciu' la tine, cum adica daca pastrezi!!! da' ce are tanti doctorita cu teodora?
sa aberati cu spor, io va
dulce si sa spun noapte buna!
OlgaTarziu spune:
Va tzuc apasat pe toate...
Sanatate bolnaviorilor si bolnavioarelor.
La multi ani, Carla!
Bafta gravidutzelor. Si eu Miha am stat toata sarcina cu frica. Pana in luna a saptea cand am zis ca si daca decide sa iasa va fi ok. Hai ca sigur faci o frumusica si vad ca e si arvunita deja.
Va urasc pentru temperaturile estivale, aici, cum zice si Cami e lapovita si ninsoare frate si vant de 60 km pe ora. Faina viata in Canada
pun smile-ul asta desi sincer il voiamm pe ala cu degetul.
Tony e muuuult mai bine, bate iar tot ce prinde. Eu inca am migrena, azi am stat toata ziua cu ochelari de soare si cu vremea de afara va imaginati ca toti se uitatu la mine ca la urs. Mi-am luat ochelarii sa le arat ca nu am un ochi vanat.
Mirelus cum mai esti>
Cuscra?
Bi ma fac si eu blonda iar sa-ti tin companie.
Danelutza mama da-mi reteta de la ursuleti. Ma rog asa le zic eu. Pandispanul ala trecut prin cioco si apoi nuca de cocos. Tu pui miere in aluat?
Doina 
Dana, Miki, Monica, Emily, Ioana, Alina sadicutza, Banana, Simo, 

Olga
I'm a sailor peg
And I lost my leg
I climbed up the topsails
I lost my leg
I'm shipping up to Boston
I'm shipping off
To find my wooden leg
Danelutza spune:
Liano ai grija de burtica
. Abia astept sa ne dai de veste daca-s fetite sau baietei 
Cami e vreme de plaja, asa ca te poftesc la mine 
Olga nu stiu de care ursuleti vorbesti, cu cocos eu n-am facut decit prajitura de simbata, alta nu stiu. Da detalii ca sarim si-ti spunem tot.
Mirela cum mai sinteti, Robert cum se mai simte ?