ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-10

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

OK iubita.Multumesc.Inca mai rad...
Liliana,Boo, fetelor Noapte buna!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Boo si Lucialu sunteti mortale......eu nu mai pot de burta, de atata ras, iar voi de popou...

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

cucu

Mergi la inceput

intru si eu sa o pupez pe Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucialu multumesc de pupici si tin pumnii maine pentru testul beta!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

neata fetelor, ce mai faceti?
Boo si Lucialu, sunteti tari, m-ati facut sa rad inca de dimineata.
Lucia, asteptam vesti de la tine si-ti tinem pumnii
fetelor, aveti cumva idee, Kamayani ne este contraindicat? din cate am citit eu are numai efecte benefice, da nu vreau sa iau inainte de a va intreba si pe voi...
va pup pe toate...lucia, boo, ioana, ralu, liliana, zeno, gabitu, ana_alexia si pe celelalte fete pe cxare din cauza grabei e posibil sa le fi omis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor, nu pot sa cred. dau eu deschiderea la ora asta?
ce-i cu voi? nu v-ati trezit?? lucia, te mananc cu fulgi cu tot daca nu te-ai dus la test, ca deja ma doare stomacul...si sa ne anunti si la ce ora iei rezultatul sa nu stau pe dc toata ziua si sa nu mai lucrez, ok?
incredibil, ce legatura s-a creat intre noi, cum traim la intensitate maxima toate evenimentele, ma tot minunez, de mine, de voi
eu cred ca sunt depresiva, azi la bancomat, o bunica cu o nepotica in carucior in fata mea, pana s-a miscat bunica, eu am admirat copila...si rau am facut, cand mi-a venit randul nu mai vedeam butoanele de lacrimi..m-am dus cu capul.eu mai aveam stari din astea de sensibilitate exacerbata doar inainte de CM. acum or fi de la diphereline?
gabitzu succes la unguri, sa aiba grija de tine cum se cuvine, sa vii cu vesti foarte bune.
liliana...ce frumos...eu n-am ajuns pana acum in italia...visez cu ochii deschisi.as fi vrut in vara asta, dar cu amenajarea casei cred ca ne raman bani doar pentru 2mai din nefericire stiu senzatia prea bine, sa nu te simti acasa nicaieri. eu am tot fost plecata la burse in facultate in spania si portugalia, era un chin. insa de cand m-am asezat si eu la casa mea, cu baiatul meu, lucrurile s-au linistit, n-am mai vrut sa plec nicaieri
boo, sa nu-ti inghete fundul.
Ioana,Adelamaria, Flori, Jubica,Ana-Alexia va pup dragelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

cristy, mi-ai luat-o inainte, of, niciodata nu sunt prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Cam liniste pe aici......normal daca sunteti pasarele de noapte.
Lucialu abia astept sa ne dai vestea cea mare!
Eu de ieri sunt foarte balonata si nu stiu de ce.S-ar putea sa ma napadeasca rusii.
Pupici

Mergi la inceput

Iubitele, buna!
Sunteti di groaza, parol!am fost, facut, astept.La 5 le iau, dar mai merg si la ginecolog, imediat dupa, sa vad ce zishe ala ca o fi.Ca daca nu-i cu oci sa-mi zica ce se petrce cu corpul meu,daca nu-mi gasesteexplicatii, urmeaza programare la neurolog,pisicolog,si pisihastruAsa ca intru mai pi seara si va zic, daca e gravSper si eu sa fie bine, dar prefer sa glumesc la greu, ca daca ma gandesc prea intens ajung sigur la ultima varianta de dr.
Ralu ar fi bine sa nu mai scormoni(vezi uitat la BB-ici)la rana.Tot ce ti se intampla acum e de la injectii,iar cum fondul emotional oricum e varza de la vestile pe care nu de mult le-ai primit,normal ca totul vine amplificat in rau.mai bine urla aici la noi si da-ne in freza,dar nu te pune sa te gandesti la pasiimai indepartati putin pe care-i ai de facut.Pas cu pas, vei atinge scopul.Intai sa te faci bine,sa termini injectiile,sa te simti cat poti tu de bine in aceasta perioada si tot asa.Usurel, ca nu e bine sa te grabesti, iar concluziile tale negre nu au nici o baza.Sunt multe perechi cu probleme ce pareau de netrecut si au reusit.Nu am nici cea mai mica urma de indoiala ca vom reusi toate.Important este sa avem vointa si rabdare.
Cristy eu una sincer n-am auzit nici o fata de pe aici care sa fi facut tratament cu el.Si eu cautam disperata naturiste pe net si mi-a parut prea bun la toate,ca sa ma faca sa-l cumpar.Tu faci cum doresti, dar fi foarte atenta sa nu contina ceva care sa duca la cresterea estrogenului(vezi mararul si tincturile de marar, care da e bun in fertilitate si contra pilozitatii, dar pentru noi nu este bun,datorita efectului estrogenic).Noi nu ducem lipsa de estrogen si asta face sa infloreasca endometrioza.Multumesc iubita.Sper si eu sa fie bine si sa nu fi aparut alta problema, ca sincer m-am cam saturat.
Jubica sa de-a Dumnezeu sa fie cu ochisori si daca nu atunci sa-ti vina uratii, ca sa scapi cat mai repede de urmele injectiilor!
Liliana,Boo,Gabita,Zeno,Ioana,Geo,Alexutelor,Flori,
MLaura,Andriushca

Mergi la inceput