Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32
Raspunsuri - Pagina 20
gema spune:
SOLEIL[red][/red daca am fost suficient de atenta nu ai primit raspuns la intrebare sau oricum nu concludent.
Ai zis ca mergi la Dr. Iossup pt. Triplu test??????????????? Mergi la Dr. Iossup pentru eco morfologica unde intr-adevar iti spune daca este bine bebicul dupa care imediat(a 2, a 3-a ) zi mergi la Triplu Test la Genetic Lab . Triplu test este intra-devar o analiza de sange bazata pe niste parametrii din ecografia facuta inainte, varsta si alte cateva date ale tale. Este un test statistic.
Sper ca ti-am fost de ajutor.............
Bafta multa!
ellis spune:
Multumesc fetelor pt felicitari si incurajari!
TEODORA, ma bucur pentru voi, sa fie sanatos si mami si tati deasemenea.
Ellis 8+
ysa26 spune:
Buna fetelor! Am intrat putin de la firma sa va salut, tin pumnii pt fetele care urmeaza sa faca laparo, punctie, teste de sarcina.
Sa auzim numai de bine. Va pup dulce
maria2007 spune:
Buna fetelor,
va citesc si eu , cand nu am vesti si nu sunt prea optimista nici nu ma bag sa scriu.
am si eu o intrebare : am terminat azi 3-a monitorizare, am ovulat , mi-a dat sa iau 10 zile utrogestan ovule , la ce foloseste ????
Tutu al nostru era chiar optimist , as vrea sa fiu ..., este cand va vrea Dumnezeu.
Elis am citit povestea ta, imi dau lacrimile de fericire pentru tine, tin pumnii la toate, sa fim sanatoase si fericite.
Iyoana spune:
Maria2007, utrogestanul face parte din tratamentul de sustinere a sarcinii pe care il da Tutunaru. El serveste la sustinerea unei eventuale sarcini si se da, mai ales daca valoarea endometrului la momentul ovulatiei nu a fost prea mare. Dar chiar daca valorile sunt bune, am vazut ca Tutu il recomanda. La gravidute el prescrie 2 dimineata, 2 seara. Succes!
iyoana
maria2007 spune:
Iyoana multumesc mult de tot .
cand nu e nimic , dezamagirea e mare , sa vedem ce va fii
oricum Tutunaru mi-a zambit ceea ce e mare lucru ...
va pup pe toate si numai bebei
alfa_anca spune:
Teooooooo mii de felicitari. Ma bucur f tare pt tine. Sa dea D-zeu sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de bebe Mihnea. Te pup.
Anca 11+
VERET spune:
am si eu o intrebare
Stie cineva unde-l pot gasi pe T maine dimineata?
va doresc o zi minunata
Iyoana spune:
Veret, nu cred ca dr. T este in week-end la cabinet, poate doar cu cateva exceptii (gen FIV etc...). Dar poate este la spital, cel mai bine ii dai un telefon, daca este urgent! Ai grija de tine si succes!
iyoana
nuchi spune:
Da break_fast9 eu am inceput monitorizarile la Bucuresti si am mari sperante ca voi ajunge din urma fetele . E greu, dar usor cand imi amintesc cum am fost tratata si prin ce-am trecut la mine in oras.
pentru toate fetele si doresc sa aveti o zi buna!