Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32
Raspunsuri - Pagina 2
Iyoana spune:
Buna tutunici!
Marinar si EMMA, asteptam pozici cu baita!
Alexela, multumesc de salutari! Cum a fost la eco?
Kora dar tu? Astept vesti!
Zenobia ai PM!
Tuturor o duminica frumoasa!
iyoana
Alexela spune:
Fetelor,
am fost dimineata la Tutu. Tot nu se vede nimic, nici macar nu au inceput sa se formeze foliculii aia... Mi-am facut programare si pt laparo, pe 12 iulie... Aviz amatoarelor! daca vreti sa va laparoscopiati, programati-va rpd!!!!!! Si intre timp, pana in iulie, o sa fac cicluri stimulate... Poate pana atunci rezolv problema si scap...
Cam atat... In continuare sunt la serviciu... Asa ca din nou
Va pup pe toate!
Alexela
Iyoana spune:
Alexela, imi pare rau de vestile astea, nu foarte bune! Pe cat te-ai programat in iulie? Si zi asa, te-ai conversat cu prietena mea, la tutu la spital? Mi-a transmis salutarile, multumesc!
iyoana
Iyoana spune:
Aaaaa, am vazut acum pe 12 iulie, te trec pe listuta. Serviciu usor in continuare, ce sa mai zic...
iyoana
gabitoni spune:
Alexala, esti acum la serv? Este duminica....uite iti dau
imi pare rau pentru ceea ce ti-a spus T, dar fii optimista.
eu sunt programata la laparo pe 27 apr, am fost in ian si atunci m-a programat ...
Asa este, te programeaza pt laparo dupa cateva luni...
mult succes si poate nu vei ajunge la laparo
quote:
Originally posted by Alexela
Fetelor,
am fost dimineata la Tutu. Tot nu se vede nimic, nici macar nu au inceput sa se formeze foliculii aia... Mi-am facut programare si pt laparo, pe 12 iulie... Aviz amatoarelor! daca vreti sa va laparoscopiati, programati-va rpd!!!!!! Si intre timp, pana in iulie, o sa fac cicluri stimulate... Poate pana atunci rezolv problema si scap...
Cam atat... In continuare sunt la serviciu... Asa ca din nou
Va pup pe toate!
Alexela
Iyoana spune:
Si din partea mea o pentru Alexela si pentru Gabitoni, fetele forumiste duminica, la ora asta...
Gabitoni, tin pumnii pe 27 aprilie sa fie bine! Cum se mai simte mama ta?
iyoana
Alexela spune:
Iyoana, asa e, m-am vazut cu prietena ta la spital. Credeam ca esti tu, si dup-aia mi-a povestit ea ca tu ai trimis-o si m-am lamurit...
Gabitoni, da, din pacate sunt la scarbici... Desi e duminica...
Multumesc de !!! Bafta la laparo, caci mai ai putin... Sa-mi scrii dupa cum a fost! Bine macar ca m-a programat dupa ziua mea, care e pe 8 iulie, deci la 4 zile dupa ma laparoscopiez... Si nu cred ca o sa scap, pt ca oricum cu problemele sotului e putin probabil sa raman pana atunci, asa ca... Chiar daca o sa se rezolve cu ovulatia, oricum cred ca ajung la laparo... Deci... Iar ma cam apuca depresia... In fine, sper sa imi revin, ca tare bine m-am simtit saptamanile astea cat am fost mai linistita... Sper sa nu ma apuce din nou!!!
Duminica placuta tuturor!
Alexela
Alexela spune:
Am uitat sa va spun ca am trecut din nou pe la Marusea, era oarecum mai bine, nu o mai durea asa tare, il astepta pe Tutu sa vina sa o vada, pt ca e de garda... Si a zis ca o sa ma tina la curent.
Va pup!
Alexela
gabitoni spune:
Iyoana, multumesc.Mama este destul de optimista si chiar este o fire foarte puternica. Ma uimeste...Acum ii cade parul ...dar o sa foloseasca peruca...DD ajuta
In ceea ce priveste operatia sunt tare bucuroasa ca se aproprie termenul. M-am saturat sa tot astept, de teste cu o singura liniuta...abia astept sa vad ce gaseste T si sa luam tratament astfel incat sa fie perioada cat mai scurta pana ce ma intalnesc cu BB.
alexela, imediat cum voi reusi sa scriu, va voi povesti tot. pe mine m-a ajutat enorm ghidul si toate povestile fetelor...
Aam citi tot ce se putea si din aceasta cauza nu imi este frica.
sper ca astazi pleci mai repede...
pupici!!!
Alexela spune:
Mai devreme... La ora 23... Ca la 22.30 de-abia imi incepe Jurnalul... Si dureaza juma de ora...
Alexela