Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna tutunici!

Marinar si EMMA, asteptam pozici cu baita!

Alexela, multumesc de salutari! Cum a fost la eco?

Kora dar tu? Astept vesti!

Zenobia ai PM!

Tuturor o duminica frumoasa!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetelor,
am fost dimineata la Tutu. Tot nu se vede nimic, nici macar nu au inceput sa se formeze foliculii aia... Mi-am facut programare si pt laparo, pe 12 iulie... Aviz amatoarelor! daca vreti sa va laparoscopiati, programati-va rpd!!!!!! Si intre timp, pana in iulie, o sa fac cicluri stimulate... Poate pana atunci rezolv problema si scap...
Cam atat... In continuare sunt la serviciu... Asa ca din nou
Va pup pe toate!

Alexela

Mergi la inceput

Alexela, imi pare rau de vestile astea, nu foarte bune! Pe cat te-ai programat in iulie? Si zi asa, te-ai conversat cu prietena mea, la tutu la spital? Mi-a transmis salutarile, multumesc!

iyoana

Mergi la inceput

Aaaaa, am vazut acum pe 12 iulie, te trec pe listuta. Serviciu usor in continuare, ce sa mai zic...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

Alexala, esti acum la serv? Este duminica....uite iti dau
imi pare rau pentru ceea ce ti-a spus T, dar fii optimista.
eu sunt programata la laparo pe 27 apr, am fost in ian si atunci m-a programat ...
Asa este, te programeaza pt laparo dupa cateva luni...
mult succes si poate nu vei ajunge la laparo

quote:
Originally posted by Alexela

Fetelor,
am fost dimineata la Tutu. Tot nu se vede nimic, nici macar nu au inceput sa se formeze foliculii aia... Mi-am facut programare si pt laparo, pe 12 iulie... Aviz amatoarelor! daca vreti sa va laparoscopiati, programati-va rpd!!!!!! Si intre timp, pana in iulie, o sa fac cicluri stimulate... Poate pana atunci rezolv problema si scap...
Cam atat... In continuare sunt la serviciu... Asa ca din nou
Va pup pe toate!

Alexela

Mergi la inceput

Si din partea mea o pentru Alexela si pentru Gabitoni, fetele forumiste duminica, la ora asta...
Gabitoni, tin pumnii pe 27 aprilie sa fie bine! Cum se mai simte mama ta?

iyoana

Mergi la inceput

Iyoana, asa e, m-am vazut cu prietena ta la spital. Credeam ca esti tu, si dup-aia mi-a povestit ea ca tu ai trimis-o si m-am lamurit...
Gabitoni, da, din pacate sunt la scarbici... Desi e duminica...
Multumesc de !!! Bafta la laparo, caci mai ai putin... Sa-mi scrii dupa cum a fost! Bine macar ca m-a programat dupa ziua mea, care e pe 8 iulie, deci la 4 zile dupa ma laparoscopiez... Si nu cred ca o sa scap, pt ca oricum cu problemele sotului e putin probabil sa raman pana atunci, asa ca... Chiar daca o sa se rezolve cu ovulatia, oricum cred ca ajung la laparo... Deci... Iar ma cam apuca depresia... In fine, sper sa imi revin, ca tare bine m-am simtit saptamanile astea cat am fost mai linistita... Sper sa nu ma apuce din nou!!!
Duminica placuta tuturor!

Alexela

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am trecut din nou pe la Marusea, era oarecum mai bine, nu o mai durea asa tare, il astepta pe Tutu sa vina sa o vada, pt ca e de garda... Si a zis ca o sa ma tina la curent.
Va pup!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

Iyoana, multumesc.Mama este destul de optimista si chiar este o fire foarte puternica. Ma uimeste...Acum ii cade parul ...dar o sa foloseasca peruca...DD ajuta
In ceea ce priveste operatia sunt tare bucuroasa ca se aproprie termenul. M-am saturat sa tot astept, de teste cu o singura liniuta...abia astept sa vad ce gaseste T si sa luam tratament astfel incat sa fie perioada cat mai scurta pana ce ma intalnesc cu BB.
alexela, imediat cum voi reusi sa scriu, va voi povesti tot. pe mine m-a ajutat enorm ghidul si toate povestile fetelor...
Aam citi tot ce se putea si din aceasta cauza nu imi este frica.
sper ca astazi pleci mai repede...
pupici!!!

Mergi la inceput

Mai devreme... La ora 23... Ca la 22.30 de-abia imi incepe Jurnalul... Si dureaza juma de ora...

Alexela

Mergi la inceput