Daca nu ai MP3 nu esti la moda?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si aici e la moda dar eu mi-a luat doar cand am inceput sa fac 3h zilnice cu trenul si ma plictisam asa ca, cu MP3-ul trece timpul mai repede.Daca il folosesti zilnic zic ca se merita.Dar parerea mea ca daca nu ai nu esti la moda.Asta e chiar o prostie

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am si eu MP3 dar il folosesc doar cind merg la sala (merg pe jos pina acolo, 25 minute) si in timpul antrenamentului. Pentru asta l-am si luat, nu ma intereseaza ca are toata lumea sau nu, conteaza sa imi fie de folos.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eheee, la noi si copilul are pe al lui. Iar noi doi avem unul. Dar cel al Ralucai e miiiiiic si dragalas (I pod). Noi ascultam muzica la ele cand mergem cu bicicletele la plaja si cand sunt drumuri mai lungi de facut cu masina si conduce tata. Sunt minunate!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

MP3 - adica MP3 player?

I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:
Initial creeata de clau2toma

Vad peste tot in parcuri ,la piata ,la cumparaturi ,in tramvaie ,masini ,metrouri din ce in ce mai multe persoane cu MP3-uri .Oare daca nu ai un astfel de obiect nu esti la moda?Acum am observat ca nu se mai discuta despre ce tip de telefon mobil ai ci ce tip de MP3 si de unde este ,cat costa smd.Aveti si voi asa ceva sau copii vostri?Merita banii ?Parca m-ar bate gandul sa imi iau si eu asa ceva pt parc sau cumparaturi.Oare merita banii?

In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa
poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

Eu cred ca si daca ai MP3 si daca n-ai tot nu esti la moda. Aici au fost la moda undeva in 2002/2003. Acum nimeni nu e interesat de asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu e vorba de moda deloc .
Mi-am cumparat unul acum 3 ani din simplul motiv ca imi place sa ascult muzica , ma binedispune si ma impiedica sa ma plictisesc de moarte cateodata.
Nu vad rostul MP4-lui , ca nu ma incanta sa ma chinui sa vad filme pe un ecran de telefon.
Nici Ipodurile nu-mi plac , nu stiu de ce .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Mie cu trei cupiii dupa mine un mp3 mi-ar trebui
Chiar zilele trecute ma gindeam ca singurele "accesorii" care nu le pot folosi sunt mp3 si ochelarii de soare.Cu primul nu aud ,cu al doilea accesoriu, nu vad
De cind o prietena buna era sa fie facuta praf de o masina in timp ce asculta muzica si nu a auzit frinele,claxoanele si alte cele,m-am gindit serios daca se merita sa merg pe strada cu capul in nori,acum asa cum ziceam,chiar sa vreau nu mai pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Aveam unul in casa si-l tineam fara sa-l folosesc. Adevarul ca nici timp de asa ceva nu aveam. In masina spre lucru preferam sa ascult radio, mai stiam si eu ce se intampla in lume, caci la TV nu ma uitam din lipsa de timp.

De cand nu mai merg la lucru si m-am reapucat de sport, sincer i-am gasit utilitatea. Ma simt bine cand alerg si sunt in lumea mea, cu muzica mea. La fel si la sala. sunt mai concentrata si nu mai sunt tentata sa casc gura la altii. . Iar fac in ritmul muzicii.

de Paste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Care e diferenta intre Ipod ,MP3 si MP4?Am inteles ca pe MP4 se pot vedea filme dar inafara de filme cu ce e mai performant decat MP3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Nici eu nu cred ca e o chestiune de moda... mai mult de utilitate... Daca crezi ca iti va fi de folos da, merita banii, daca nu e clar ca e inutil...
Aici daca urci intr_un autobuz o sa vezi tot tinerii cu castile la urechi.. asa ca poti zice ca e la moda dar pt mine sincer nu il gasesc inca util..

MADA 20+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput