Oglinda de cristal

Buna!
Este prima oara cind vizitez aceasta sectiune pentru ca am nevoie de ajutor intr-o problema:fetelor, intentionam sa zugravim sufrageria si sa schimbam mobila cu una moderna(am mobila veche de 30 ani).
Vrem sa luam coltar, o biblioteca moderna, o masuta mica, in fine. Problema mea este o ...oglinda.De cristal.
Fetelor, mobila vechea o voi da pe degeaba, dar...parca de oglinda nu imi vine sa ma despart. Ma leaga amintiri de ea si apoi, este totusi un obiect de valoare.Mai merge cu noua arhitectura a sufrageriei.Sotul meu zice ca nu.Eu as vrea si parerea voastra?
Multumesc, Theiutapoze cu Nicolas
Raspunsuri

daniela_b spune:
Depinde de designul acesteia. O oglinda de cristal, in general, poate fi pastrata si incadrata in ambient.
Eu una nu as renunta la ea, mai degraba m-as stradui sa o pun in valoare in noua camera reamenajata.
Descrie te rog oglinda (forma, rama, stil).
Deocamdata, fara sa o vad, te-as sfatui ceea ce cred ca te-ar sfatui oricine: nu renunta la ea!
Te asigur ca orice "vechitura" isi poate gasi locul intr-un spatiu modern, cu citeva artificii si cu grija la detalii.
http://www.youtube.com/watch?v=hWzrrwYMQ

Theiuta spune:
Daniela, iti multumesc pentru raspuns!
Din pacate nu cunosc stiluri de oglinzi, ce pot sa iti spun este ca am o oglinda dreptunghiulara, cu colturi rotunjite si putin model pe laturile lungi. Nu are rama.Hai ca te-am lamurit.I am sorry!
Theiutapoze cu Nicolas

daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Theiuta
Hai ca te-am lamurit.I am sorry!
Theiutapoze cu Nicolas
Sa stii ca m-ai lamurit.

Pai, daca e oglinda de care vorbim si mobila este moderna (din pal melaminat cumva?), poti sa faci un mic artificiu: aplica oglinda pe un dreptunghi cu latura mai lunga decit latura oglinzii, evident) din materialul mobilei (daca palul este intr-o culoare, adica nu vorbim de melamina ce imita esente cu modelul fibrei incarcat) sau, si mai bine , cauta un dreptunghi de lemn pe care sa-l acoperi cu un strat de vopsea argintie mata. Considerind argintiul mat (cit mai aproape ca nuanta cu intarsiile oglinzii) un accent, il poti repeta intr-un material de draperie sau in citeva obiecte de decor. Mi-e foarte greu sa te sfatuiesc fiindca nu stiu cum arata mobila noua.
Ar fi de mare ajutor sa pui poze. Pina atunci, daca tu chiar vrei sa pastrezi oglinda, da-i personalitate insotind-o cu o masuta dedesubt pe care sa pui doua sfesnice de cristal.
Intrebare: ce dimensiuni are oglinda?
http://www.youtube.com/watch?v=hWzrrwYMQ