Oglinda de cristal
Buna!
Este prima oara cind vizitez aceasta sectiune pentru ca am nevoie de ajutor intr-o problema:fetelor, intentionam sa zugravim sufrageria si sa schimbam mobila cu una moderna(am mobila veche de 30 ani).
Vrem sa luam coltar, o biblioteca moderna, o masuta mica, in fine. Problema mea este o ...oglinda.De cristal.
Fetelor, mobila vechea o voi da pe degeaba, dar...parca de oglinda nu imi vine sa ma despart. Ma leaga amintiri de ea si apoi, este totusi un obiect de valoare.Mai merge cu noua arhitectura a sufrageriei.Sotul meu zice ca nu.Eu as vrea si parerea voastra?
Multumesc, Theiuta
poze cu Nicolas
Raspunsuri
daniela_b spune:
Depinde de designul acesteia. O oglinda de cristal, in general, poate fi pastrata si incadrata in ambient.
Eu una nu as renunta la ea, mai degraba m-as stradui sa o pun in valoare in noua camera reamenajata.
Descrie te rog oglinda (forma, rama, stil).
Deocamdata, fara sa o vad, te-as sfatui ceea ce cred ca te-ar sfatui oricine: nu renunta la ea!
Te asigur ca orice "vechitura" isi poate gasi locul intr-un spatiu modern, cu citeva artificii si cu grija la detalii.
http://www.youtube.com/watch?v=hWzrrwYMQ
Theiuta spune:
Daniela, iti multumesc pentru raspuns!
Din pacate nu cunosc stiluri de oglinzi, ce pot sa iti spun este ca am o oglinda dreptunghiulara, cu colturi rotunjite si putin model pe laturile lungi. Nu are rama.Hai ca te-am lamurit.I am sorry!
Theiuta
poze cu Nicolas
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Theiuta
Hai ca te-am lamurit.I am sorry!
Theiuta
poze cu Nicolas
Sa stii ca m-ai lamurit. Cred ca stiu exact despre ce fel de oglinda este vorba, intimplator am o ruda ce detine o oglinda asemanatoare. Daca imi mai spui si ca prin model pe laturi se intelege ca are niste intarsiaturi si caneluri fatzetate in model "filigranat", inseamna ca lamururirea este totala.
Pai, daca e oglinda de care vorbim si mobila este moderna (din pal melaminat cumva?), poti sa faci un mic artificiu: aplica oglinda pe un dreptunghi cu latura mai lunga decit latura oglinzii, evident) din materialul mobilei (daca palul este intr-o culoare, adica nu vorbim de melamina ce imita esente cu modelul fibrei incarcat) sau, si mai bine , cauta un dreptunghi de lemn pe care sa-l acoperi cu un strat de vopsea argintie mata. Considerind argintiul mat (cit mai aproape ca nuanta cu intarsiile oglinzii) un accent, il poti repeta intr-un material de draperie sau in citeva obiecte de decor. Mi-e foarte greu sa te sfatuiesc fiindca nu stiu cum arata mobila noua.
Ar fi de mare ajutor sa pui poze. Pina atunci, daca tu chiar vrei sa pastrezi oglinda, da-i personalitate insotind-o cu o masuta dedesubt pe care sa pui doua sfesnice de cristal.
Intrebare: ce dimensiuni are oglinda?
http://www.youtube.com/watch?v=hWzrrwYMQ