Graviduta pe doua roti :-)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Da, este voie mai ales ca riscul e nul la accidente.
Si io mai merg din cand in cand cu bicicleta acum in 34+ saptamani si dr nu mi-a interzis deloc.

Chiar am vazut o emisiune despre cum se dezvolta un bb in burtica cand mama face sport constant: ffff bine.

Asa ca lasati babismele la o parte, consultati medicul si trageti concluziile.

p.s. sa spun ca in prima sarcina am fost in parcul de distractii in toate trenuletele inclusiv in Silverstar, cel mai mare tren din Europa?...dar nici asa..astea-s exagerari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanel1978 spune:

Ehe, fetelor, vreau sa va spun ca nici nu am exagerat...in ultimul timp am mers cam o data pe saptamana. Ultima oara chiar aseara...sotiorul meu are un kilometraj pus la bicicleta si au rezultat 13 km dus-intors (cu pauza de o ora si ceva la jumatatea drumului - am mers pana in parc sa papam corcoduse verzi .
Oricum...am mers incet, cand am simtit ca obosesc m-am dat jos de pe bicicleta...si am mers pe langa ea.
Cand am ajuns acasa ma simteam asa de bine. Obosita, dar bine.
In general, stau foarte mult pe scaun, la computer, si simt nevoia de miscare.
Bebe misca de 2 saptamani, avem aproape 18 saptamani deja.
Cand m-am bagat in patut aseara, se plimba si el(ea) cu bicicleta prin burtica mea.
Multumesc lui Dumnezeu ca nu au fost probleme pana acum, de aceea m-ama venturat la ceva miscare...dar la cel mai mic semn ca ceva nu ar fi in regula, sa vedeti ce cumintica ma fac.
Peste 3 saptamani mergem si la eco 3D si vedem daca e un mic biciclist acolo sau o biciclista.

Va pupic, dragele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu cand eram gravida foloseam destul de des bicicleta de fitness. Poate nu e chiar acelasi lucru, dar cand mi-am intrebat doctorita daca e OK a spus ca miscarea e chiar indicata dar sa nu exagerez. Si pe vremea cand eram studenta, aveam o colega la un seminar care era gravi in 5 luni si folosea exclusiv bicicleta oriunde mergea.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Eu merg inca pe doua rotzi:)))
Si am o burtika destul de mare.
Plus ca-l urc pe bitza si pe baitetlul meu,care are 18 kg.
Merg incet si ma feresc sa nu cad.
Mie medicul nu mi-a interzis-o.

Samurai-lady 27 weeks si Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput