Cind devine problema psihiatrica?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

"terapie prin socuri electrice"
ce infiorator!!!!
nu pot sa cred asa ceva.

cvum adica se comporta ca si cin ar avea un copil?
ce face?

poate face parte din gindirea:
cind iti doresti ceva poarta-te cum ai avea acel lucru si il vei obtine!!!!!

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

nasoala teraba!Fam ei ar trb sa ii dea o mana de ajutor!ca sa ajunga la un psiholog, ea insai trebuie sa constientizeze
1. ca are o problema, ca ceva nu e in regula la ea,
2.si ca nu mai poate continua asa, deci trb sa o rezolve!Initiativa trb sa ii apartina ei....
ceea ce nu cred ca e cazul, asa ca , dupa umila mea parere, ii trebuie un psihiatru!
Mie ca ascultator de radio, initial, apoi ca telespectator, celebrul si uneori contestatul dr Andrei, mi-a schimbat parerea terifianta despre psihiatri!

Slava domnului, nici eu nici fam mea nu au avut nevoie de psihiatrii,insa prb acelei femei trb rez!Sa fim sanatosi, ca asat e cel mai imp!restul....vine, dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

imi cer mii de scuze pt ortografie....e fff. tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Terapia cu socuri electrice se practica cu rezultate foarte bune. Am asistat de cateva ori si nu este deloc groaznic, in Australia se practica sub anestezie generala (nu bag mana-n foc pentru alte locuri ) si cu relaxante musculare, sub monitorizare. Este foarte safe si pacientii nu simt nimic, singura problema care poate sa apara este pierderea memoriei pe durata scurta (nu isi amintesc ultimele cateva ore cand se trezesc din anestezie) dar si asta este doar ceva tranzitoriu. Depresia majora se trateaza extrem de bine cu socuri electrice, am vazut rezultate spectaculoase, pacienti suicidali care 2 ore mai tarziu erau pozitivi si fericiti . Unde lucrez eu este o procedura de rutina si pacientii se inghesuie sa vina pentru ca simt foarte mare diferenta de la o sedinta la alta, de obicei psihiatrul le prescrie 6, 9 sau 18 sedinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Da bird70, dar numai daca se face anestezie generala, altfel procesul pare dur si infiorator!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

pentru mine e infiorator numai sa citesc despre socuri electrice!!!!

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Da pare infiorator, dar cand pentru pacientii rezistenti la tratament acest procedeu a ramas ultimul,cred ca merita incercat!

quote:
Originally posted by Black_Forest

pentru mine e infiorator numai sa citesc despre socuri electrice!!!!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Tratamentul nu este deloc infiorator, pacientul vine de acasa cu 1 ora inainte de procedura, i se face un control sumar (tensiune, puls, etc) si este pus sub anestezie generala. Este conectat la monitoare (cardiac si activitate cerebrala) si doctorul ii aplica de obicei 1-2 socuri electrice. Din cauza relaxantelor musculare nici macar nu apare contractura aia pe care o vezi prin filme, doar foarte putin, apoi urmeaza o criza convulsiva care este iarasi foarte scurta si superficiala din cauza medicamentelor si pacientul este scos de sub anestezie generala si e pe picioare in urmatoarele 20 minute. La o ora dupa procedura li se serveste o cafea/ceai si niste prajituri iar inca o ora mai tarziu pleaca acasa. Toata procedura nu implica nici un pic de durere. Terapia electro-convulsiva nu este neaparat folosita ca ultimul resort, exista afectiuni care se trateaza foarte bine si aceasta metoda este preferata. Sunt cazuri in care la pacientii cu risc mare de sinucidere li se fac electro-socuri ca terapie de urgenta. Rezultatele pe pacientii cu depresie majora sunt de-a dreptul spectaculoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Adica cum se comporta? Ce face?

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Chatonel, mai scrie-ne!

Mergi la inceput