Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

La Multi Ani David si Martijn ! Viata frumoasa alaturi de familie si bucurii multe, multe sa aduceti celor dragi. Oana si Dantje, sa va traiasca flacaii !

La Multi Ani Alina (raresionut)!

Zuzu, ce frumosi sunteti cu totii. Cred ca lui Bubu i-au placut gainile.

Si noi suntem in plina faza a negatiei, si parca se accentueaza tot mai mult. Aseara de exemplu, Vali s-a incapatanat sa-l faca pe Mihai sa-si stranga singur piesele de lego (avem o vecina care singura isi strange jucariile). In consecinta, Mihai a refuzat categoric sa si le stranga chiar si cu ajutor (ceea ce pana acum facea cu placere in compania noastra). Nici macar amenintarea ca nu primeste laptele de seara pana nu strange jucariile n-a fost de succes. Maraia si refuza. Neavand succes cu ta'su, a venit la mine (care eram de serviciu la alaptat) sa-mi ceara lapte, daca a vazut ca n-are succes nici cu mine, cu coada intre picioare si le-a strans in final. Dupa care a inceput refuzul spalatului pe dinti, si uite asa, ca la casa de nebuni.

Ultima distractie a lui este sa-i desenez scene din casa: pana acum imi cerea sa-i desenez pateu de pui (imaginati-va pagini intregi de pateu de pui), cum ma plictiseam eu deja, am inceput sa-i desenez masa cu micul dejun (desenez de toate pe masa, plus scaune, plus mami, tati si Mihai), apoi am trecut la desenat patutul, apoi la baita de seara (unde am un desen oribil dar complex cu vana, jucarii, furtun, apa care curge, Mihai, Vali, prosop, etc, etc). Nici n-apuc sa termin scena baii ca-mi arata alt colt de pagina si sa-i desenez acelasi lucru. Nu se plictiseste de desenul asta nici macar intr-o ora.
Ii mai place o carte de pe vremea mea "Mica Murdarica" - este vorba despre o fetita rea si murdara cu care nu vor sa se joace alti copii. Incepe sa repete versurile dupa mine si mimeaza diferite comportamente din desene sau din versuri. Mai nasol e ca, Murdarica scuipa samburii de cirese, asa ca Mihai a inceput sa-mi scuipe pe covor !!! Incerc sa sar peste pagina respectiva, dar el stie ca-i acolo si nu-l pot fenta deloc.
Afara, distractia preferata este groapa cu nisip.

Hai ca v-am plictisit destul, sper ca puiul mic a adormit intre timp sa mai fur si eu olecuta de somnic.

Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlut si MULTUMESC DIN SUFLET
MULTUMIM
MULTIMIM
pentru urari si pentru ca ne-ati facut urari asa de frumoase si din suflet.Nu mentionez numele ca sa nu omit pe cineva, nu va suprati va rog!
Si la noi faza negatiei a inceput demult, fiindca la gradinita in Romania i se spunea "domnul NU".
Nu stiu cum a reusit sa raceasca, adica ii curge nasul si nu doarme noaptea. Aseara a fost aiurea. Am inceput sa ii dau paracetamol adica Panadol. Eram bucuroasa ca ii prieste caldura dar suspectam virusul de la cineva care sta la noi si e bocna, desi nu prea a stat prin preajma.
Danuta: nu ne plictisestri absolut deloc, din contra am citit cu nesat ce nazbitii mai face prichindelul tau. Vad ca ai putere sa cresti doi, felicitari si sper sa fii la fel de puternica ca si pina acum. Sa ne vinzi si noua pontul celor care ne plingem cu unul singur!
Al meu nu vrea deloc afara desi dimineata e racoare. Curind vreau sa mergem la lectii de inot vor incepe in luna iunie asadar cautam.
Stiu ca in Iasi am cautat mult si nu erau. Aici sunt peste tot fiindca majoritatea au piscina in curte. Noi nu avem fiindca am refuzat de frica sa nu avem vreaun incident. Aici chemi instructrul acasa si il invata de la 9 luni, il arunca in apa pur si simplu. E cam aiurea de privit ca mamica, dar cica asa invata.
Sper sa nu faca asa si celor de la virsta de 2 ani .... ca il arunc si eu pe instructor in apa, dupa el.
gata, va las pa pa
totusi sa mai pun niste poze ca sa nu ne uitati:
http://new.photos.yahoo.com/david_americanu/album/576460762398502540#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

La multi ani! tuturor sarbatoritilor!

Rrox- sa-ti traiasca nepotelul!

Cand am vazut-o pe Mamacita--cat e de ocupata+greturi- am zis -trebuie sa mai scriu si eu ceva in telenovela asta, chiar dc nu va era dor....

Vlad s-a imbolnavit de Paste, tuse, febra, tot tacamul, acum e ok. Tusesc eu in schimb !
Sunt f bussy si la servici si acasa,a o sa revin cu povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

Buna Mamici si Pitici,
revin si eu dupa o foarte lunga absenta. Nici nu mai stiu ca s-a intamplat pe aici. Citesc ... Noi suntem bina, Bianca a crescut si e tare nazdravana...hehehe...am o fetita ca un baiata pot sa spun..mai are putin si se suie in copaci...
Mai citest ...si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Salutic!
Multumim mult de aprecieri,sunteti dulci toate!
Intru si eu f scurt sa va zic de noi doo vorbe.Bubu a mancat f prost sapt asta,2 pranzuri sarite...O iau razna pur si simplu!Sofi e ok,bushiloasa cum o stiti.Papi se descurca,dar e extenuat la sf zilei.Haha,abia acum intelege cum e sa stai nonstop cu picii
Serv meu nu-mi place neam,nu ma stimuleaza prea mult intelectual si asta ma demoralizeaza cel mai tare.Oricum fac asta doar temporar si din motve financiare...asta e...
Azi fusei si la dentist si ma costa 3 punti nu mai putin de 3 mii de euro.Muncesc 3 luni sa-mi fac dintii,jeeez!!!!oricum nu m-am hotarat inca,dar la banii astia,mai bine ii fac pe rand si-mi fac implanturi.
Cam atat,fug sa fac papica si apoi la serviciu.

Dantje,
pup olandezul(zburator)E frumusel foc!
edit:coco,dau bataita sa stii!ba eu chiar m-am gandit la voi,dar in viteza asta contracrnonometru am uitat sa scriu:(
Pup si mai incerc sa mai dau de veste in week-end!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua mamici

Mai avem prichindei bolnavi?
Vad ca rand pe rand toti au avut cate ceva.
Dora acum este bine.
Din zi in zi vb mai mult.New intelegem cand vb la tel.

Azi mergem la ea URAAAAAAAAAAAAAAA

"LA MULTI ANI "
Mihai Cosmin -Danuta t
Antonia Maria -Teodora Racz Vlad George -Shumi
Bogdan -Lali74

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Dimineata operatii,la pranz curs cu studentii,terminat acum,la 17 cabinet;azi-noapte "Delilah"["di iaia",cum zice Alexut,care s-a facut un "vorbaret"],adica am dormit vreo 3 ore.Dar nu puteam sa ma abtin sa arunc un ochi,sa citesc cu deosebita placere povestirile danutei[ai un moral,mama,sa-ti traiasca,bravo!]si ale celorlalte mamici[nu nominalizez in ultimul timp v-am spus de ce,dar asta nu inseamna ca am uitat pe cineva,mey coco!;iar la vizionat sunt prima,chiar daca imi exprim complimentele in ultima vreme doar oral].
cenia,am ras de-am lesinat imaginandu-mi instructorul imbrancit in apa.
Sanatate racitilor!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

La multi ani, Mihai, sa fii un copil ascultator si un fratior de " toata baza" pentru micutul Andrei, sa ai parte numai bucurii si o copialrie fericita.

La multi ani, Antonia, Bogdan Vlad George!!!!

Cenia, va admir din ce in ce mai mult, se vede fericirea de pe chipul vostru, implinirea sufleteasca a familiei reunite, ca sa numai vorbesc de viata si cultura unei tari civilizate.

Mamacita, pai cine sa nu creada viata unei femei " de 3 ori femeie"..medic, mamica si viitoare mamica, eu sunt convinsa ca numai pasiunea pentru meseria ta si dragostea de copii te fac puternica si nu " abandonezi" ( cine vorbeste, dar eu cica sunt la recuperat de norma ), dar sper sa nu te superi daca iar repet ca de fiecare data cand am o discutie cu bona ma gandesc la voi.
Mai nou ne " ciocnim" in prejudecata..NU-I VOIE.
Si ca o discutie ce as vrea sa o lansez, eu chiar nu sunt de acord cu aceasta negatie, bine, bine, dar eu vreau sa o motivezi si chiar sa nu sune ca o placa stricata si zgaraiata, ci pur si simplu, o combinatie de prezentare a situatiei de ce nu sunt de acord si implicarea in fapta comisa.
Si ca exemplu, nu e voie sa atingem vaza cu flori a mamei, nu e voie sa ne descaltam, nu e voie sa stingem televizorul, nu e voie sa scoata lucrurile din dulap,nu e voie sa puna mana pe telefon, etc.

Nika, bine ai revenit , am vazut o pustoaica " nudista" si draguta foc, dar se vede ca nu duce lipsa de persoanlitate.

Danuta, eu zic sa il inscrii pe Mihai la un concurs publicitar cu pate, cine stie poate chiar o sa se prinda cineva la pasiunea micutului ...glumesc, insa m-ati amuzat cu desenele inversunate..cu final de pate.

Zuzu, uneori facem ce nu ne place, insa important e sa continui sa cauti un loc de munca unde sa mergi cu placere si satisfactia va fi alta.
Felicitari taticului, merita apreciat cu doi copilasi.

Coco, chiar ma gandeam ca multe fete, iar au disparut de pe topic , probabil, deoarece fiecare dintre noi acum, incepand serviciul nu mai detine acelasi timp liber;
insa eu stiu ca fiecare dintre noi atunci cand are o clipa de respiro se va intoarce si va scrie.
Mai spune-ne despre Vladut si despre serviciul tau.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI,Mihai,sa fii sanatos,frumos si destept si sa ai aceiasi parinti iubitori alaturi la bine si la rau,aceeasi familie unita!
la multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat!

raresionut,dar de faptul ca,profitand ca mi-a crescut burtica si netinand cont ca eu banii pe care-i am ii castig din 4 joburi,mi-a cerut marire de la 8 la 10 mil,pe motiv ca "asa nu se poate,ca nu se mai ajunge cu banii"ce zici?!!!Daca nu s-ar fi purtat asa frumos cu Alexut zbura de 1000 de ori pentru tupeul nemarginit,dar asa...o sa ne strangem noi sa aiba doamna!Suma asta este usturatoare chiar si pentru noi,dar m-a prins in situatia asta si profita,iar eu nu sunt dispusa chiar acum sa fac experiemente,cand totul mergea asa bine si sunt chiar multumita de cum se ocupa de alex,stau linistita...Of,of,banul,ochiul dracului!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by mamacita
[
raresionut,dar de faptul ca,profitand ca mi-a crescut burtica si netinand cont ca eu banii pe care-i am ii castig din 4 joburi,mi-a cerut marire de la 8 la 10 mil,pe motiv ca "asa nu se poate,ca nu se mai ajunge cu banii"ce zici?!!!Daca nu s-ar fi purtat asa frumos cu Alexut zbura de 1000 de ori pentru tupeul nemarginit,dar asa...o sa ne strangem noi sa aiba doamna!Suma asta este usturatoare chiar si pentru noi,dar m-a prins in situatia asta si profita,iar eu nu sunt dispusa chiar acum sa fac experiemente,cand totul mergea asa bine si sunt chiar multumita de cum se ocupa de alex,stau linistita...Of,of,banul,ochiul dracului!

Alexandru,soarele nostru

Mamacita, m-ai lasat fara replica, am citit de 3 ori si tot casc ochii, nu imi vine sa cred unde duce santajul sentimental al unora.
O fi banul, ochiul diavolului ca bine zici, dar totusi asa fara scrupule? Pacat ca doar asemenea persoane au puterea sa castige, insa te rog spune-mi si mie, cate ore/ zi sta cu Alex? Nu de alta, dar eu ma spetesc muncind pentru banii astia si sa nu ma trezesc si eu cu vreo surpriza.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput