Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna dimineata mamici

Azi nu avem nici un sarbatorit.

URAAAA, se apropie minivacanta. Azi aflu daca stam si luni acasa. Poate reusim sa mai stam si noi cu Dora cateva zile.
Azi mergem la tataie.Dimineata la 7 Dora vroia sa faca "badagu"(bagajul) sa mergem la tataie.
Revin, acum am de lucru

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

La Multi Ani frumosi si bogati pentru Alex - Mamacita! Mamacita, putere iti doresc sa-l cresti la fel de frumos pe samurai, iar el sa -ti aduca numai bucurii si sa aiba si grija de surioara lui.Petrecere frumoasa sambata!

La Multi ani si Dariei si Deliei !

La Multi ani frumosi si bogati si pentru Calin - Connie si Rares - Alina! Sa fiti bucuria familiilor voastre !

Ligia, da' stiu ca ti-ai ascuns bine de tot prenumele!

Rp, felicitari pentru micutul crestin!

Andira, cred ca ai dreptate cand spui ca fratii sunt pe invers. Mihai, ca nou nascut avea doar 5 mese pe zi (urla de foame cu tzatza in gura). Andrei are cam 8-10 mese pe zi, azi dimineata adormea dupa 1 minut de supt ca sa se trezeasca de foame din nou dupa 10 minute. M-a terminat fizic si psihic, pana la urma i-am dat cu biberonul. Dar si din biberon nu bea mai mult de 60 ml (si asta este eveniment). Sunt curioasa cum va fi si-n alte domenii, ca la mancat se pare ca vom avea un mic mofturos.

In rest suntem bine, Mihai sufera de logoree, nu-i tace guritza 5 secunde. Ne epuizeaza cu intrebarile. Credeam ca faza cu "de ce" vine mai incolo, nimeni nu mi-a zis ca inainte e faza cu "aia ce-i" si "cutare lucru unde-i". De-a dreptul ne termina cu astea doua intrebari. Plus ca face si verificari.
Ma-ntreaba pe mine "unde-i iciu tati" (adica seviciul lui tati), ii spun ca e vis-a-vis de Parcul Botanic. Dupa o zi il intreaba pe ta-su acelasi lucru, dar el raspunde ca-i in Piata 700. Mihai prompt, intreaba "Tanic ?" (ca si cum Parcul Botanic pe unde mai e ?).
Cand intreaba de sora-mea, ii spun ca e in Franta, habar n-am de unde mai stie ca a plecat cu avionul, il aprobam cu intr-adevar a plecat cu avionul, la care vine intrebarea "'onu unde-i" (adica avionul). Ii spun ca avionul e la aeroport si asteptam cu teama deja intrebarea "unde-i aeroportul", dar de data asta am scapat.
La cumparaturi, scoate totul din rafturi, si la fiecare obiect ne intreaba "'ocu lui unde-i?", ii spunem unde-i locul lui si-l pune la loc.
Ca aspect negativ, mai nou refuza spalatul pe fata si pe dintisori, ma intreb daca-l dor dintii, sau doar n-are chef sa se spele. Si am descoperit ca stie ce-s alea pistoale/pusti, asta a invatat de la un baietel de la cresa, asa ca-s cam suparata din cauza asta. N-avem noi pistoale in casa, asa ca foloseste umbrela sa tinteasca pe unul si altul si zice "pac, pac". Mama mea imi spune sa nu ma mai necajesc pentru atata lucru, ca Mihai are ocazia sa vada in parc lucruri/comportamente si mai rele decat un nevinovat "pac, pac".
In parc, mi se cam rupe sufletul, cand vad cum Mihai se duce pe la cate un copil sa-i dea o lopatica sa se joace amandoi la nisip, si de multe ori celalalt copil il repede, ii vorbeste mai uratel de teama sa nu-i atace teritoriul sau sa pretinda jucarii. LA refuzuri de genul asta, are Mihai asa o privire mirata, nu intelege de ce e refuzat si nici nu stiu cum sa reactionez.

Gata cu boieria, vacutza e chemata la apel !

Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Haideti mai fetelor ca nu am ascuns numele meu. Pur si simplu nu a fost ocazia! Atatea mesaje am primit ca ma simt ca si cum mi-as fi desconspirat cine stie ce secrete!
Contul asta pe DC este f vechi, intreasem doar sa pun niste intrebari, nu ma gandeam ca o sa devin asha activa! Si asha ca mi-am creat contul asha.
Copila fiind eram suparata pe ai mei ca de ce nu ma cheama Ligia! Asha mi se pusese mie pata! La un mom dat mama mi-a spus ca Cristina deriva de la Cristos si de atunci am fost f multumita de numele meu! .
Dar un pitic pe creier cu numele Ligia tot mi-a mai ramas, si de aici "pseudonimul"!

Noi avem 4 zile libere! Sotul a primit de la stapanire o zi cadou , iar eu mi-am luat concediu! Duminica la pranz plecam la Moeciu de sus si stam pana marti! Mergem o gashca mai mare. Sper sa iasa bine iesirea!
Raducu va veni cu noi , nu stiu daca si noaptea !Dar depinde de cum se simte. pt ca de ieri a inceput sa tuseasca! Destul de rau! Aseara chiar mi-a facut o criza de tuse, noroc ca mi-am amintit de remediul cu copresa cu spirt la gat. S-a linistit repede dupa compresa!
(Dormea, ca altfel nu cred ca ar fi acceptat-o).
Asha ca luam sirop de tuse si Panadol , ca prea ma laudam ca am scapat in doua zile de raceala!

Daca nu mai apuc sa intru, va doresc minivacantza placuta, cele care aveti.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Noi avem liber numai marti, asa ca nu ne putem bucura prea mult.

"La multi!" sarbatoritilor de sambata si dumineca

Miruna Ioana- Miska
Andrada Cristina -Simonela
Sara Narcisa -Danna J

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Ionela - se pare ca nu esti singura care lucreaza . Si la noi se lucreaza dar eu o sa-mi iau liber! al meu sot e liber ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

In afara de paracetamol supozitor la 6 h si picaturi de nas Otriven,mai stiti alte remedii pt otita Sofiei in afara de antibiotic?O sa incerc simultan cu paracetamolul si nurofen sirop(mersi mult,rox)pt ca nu-i scade febra de 3 ztile de la 38,7 doar la 38 ,2 sau 38.Scade dupa supozitor 2 h si apoi iar arde mititica.Sunt f ingrijorata,mai ales ca am mai citit de otita asta si complicatiile eiSper sa ne fereasca Doamne Doamne.

Pupici si week-end sau minivacanta placuta!Si noi avem liber pana marti inclusiv,dar nu ne arde de nimic ,din cauza bolii Sofiei.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Apar si eu ca magarul din ceata... n-am mai apucat sa deschid dc-ul de cateva zile...
Cu o gramada mare de scuze, le urez La multi ani!! in ordinea aniversarilor: Mihai , Danuta , gastii mari de pe 22 : Raducu Ligia, Matei Pisi , George Laura , lui Cezarica , Alexutului Mamacita , lui Calin Connie si lui Rares Raresionut !
As fi vrut sa le adresez fiecaruia cateva cuvinte, dar stau foarte prost cu timpul, din pacate, asa ca le trimit toate gandurile bune si multi pupici si le urez multa sanatate si o viata fericita!

Laura nu te ingrijora deloc cu suflul acela, daca ar fi fost unul serios sigur l-ar fi descoperit si altcineva pana acum. Si eu am tras o mica spaima cu Mariuca, cand mi-a spus prima data un pediatru ca aude un suflu... pe urma mi-a explicat ca majoritatea copiilor au asa ceva si e fiziologic si dispare in timp. Foarte putini copii au un suflu sistolic intr-adevar problematic. De obicei e cauzat de cresterea neuniforma, adica nu in acelasi timp si ritm, a diferitelor parti componente .... ce mai explicatie de agramat iti dau si eu , dar ma grabesc tare... ideea e ca la un moment dat se prind partile astea din urma, se egalizeaza maturizarea lor si dispare suflul

Zuzu Multa sanatate Sofiliciului!

Nino Bravo, bine ca v-ati plimbat! Multa sanatate sotului, poate a scapat totusi Alex, sa nu fii sigura ca s-a molipsit. Mariuca s-a jucat toata ziua cu o fetita, care a doua zi m-a sunat ca facuse varicela. Mariuca nu a facut. Dar asta m-a determinat sa incep cercetarile de vaccin, atunci abia aparusera in Romania, pediatrul ei chiar mi-a spus ca nu exista ... ce sa mai zic.... l-am descoperit si i l-am facut. Si Ioana e vaccinata. Asa ca tinem pumnii, poate nu a luat

Simonela imi pare rau, am trecut si eu prin asta... , dar, de multe ori organismul doar renunta la o sarcina cu probleme. Poate ceva a mers rau si bebe nu era OK. O sa fie bine data viitoare

tuturor!
Revin in weekend, am si poze de vazut... acum am citit repede, repede si am postat ce mi-am mai adus aminte...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Da' asta tot trebuie sa zic ... mai Ligia ce-mi facusi... nu-mi vine deloc sa ma gandesc la tine ca la o Cristina , chiar mi se parea ca ti se potriveste foarte bine Ligia

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Eu va scrisesem cqand adormise Sofia,iar cand s-a trezit avea febra 40,2Instant am plecat la spital_(dupa ce i-am dat sirop si supozitor)si am ajuns tot la antibioticeAsta e...Ea sa se faca bine.
Multumim pt urarile de sanatate

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

zuzule, daca de 3 zile face febra si nu scade la antitermice decat asha de greu, plus puseul de azi cred ca soultia cu antibiotice era inevitabila! La otita se da antbiotic parca oricum... nu stiu daca stiu bine!
Va doresc sanatate!
Noi la ultimul episod de febra am fost "uimita" de efectul otetului de mere! Sosetutele cu otet faceau minuni!
La voi nu cred ca exista "la liber" dar poate ar fi o ideea sa te dotezi cu niste algocalmin picaturi din Romania, pt cazuri din astea extreme.

rrox, bine ai revenit! Ce mai fac fetele?!

laura, sunteti bine? Si la Raducu a zis o tanti ca are suflu sistolic. L-am dus apoi la altui si au zis ca nu are , ca poate a auzit altceva tatnti, pt ca era racit pe atunci!

Va doresc noapte buna, ca sunt cam moale, pare-se ca m-a lovit si pe mine virusul. Nu cred ca mai putem sa mergem pe undeva ... Om vedea!

tuturor!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput