poate cineva sa-mi zica cat se da la nastere norm
buna, sunt noua pe site si sapt viitoare voi naste cu dr. marcel moisa de la giulesti(va fi o nastere provocata) pt. a fi dr de garda. poate sa-mi zica cineva care a mai nascut cu ac dr cum este la nasterea provocata si cu cat se cotizeaza, dr?, anestezist epidural s.a.m.d. cum este spitalul nu am fost niciodata acolo am urmat la cabinet consultatiile.astept raspuns
Raspunsuri
dyonise spune:
Salut! uite ce mi s/a spus mie, care sunt interesata de aceeasi problema.
O nastere normala, cu anestezie, variaza intre 100E si 200E pt. medic,intre 100-200 RON pt anestezist, intre 50-100 RON asistenta si se da un plic si neonatologului. Insa depinde si de spital, de medic, daca este o somitate preturile cresc semnificativ.
tatiantudor spune:
Eu am la activ 2 nasteri naturale:
- la prima nu am dat nici o spaga la doctor pentru ca nu mi-a placut prestatia doctorului (Badiu - Municipal)
- la a doua am dat donatia la doctor, anestezista si moasa, pentru ca doctorul si echipa s-au comportat exemplar.(Nayel - CFR2)
Este de preferat sa vezi intai cum decurge nasterea, daca tu crezi ca doctorul si-a facut datoria, daca crezi ca a fost atent cu tine, daca a fost explicit, daca a venit la timp(atunci cand il chemi),etc. Daca tu crezi de cuvinta, poti sa ii dai ceva sau nu.... E de preferat sa faci tu singura pretul in functie de prestatia lui.
In caz contrar, vom ajunge toti sa dam spagi cu sau fara merit. Preturile vor creste in continuu (ca la imobiliare) fara o baza solida.
Ce sa mai vorbesc de doctori....care daca vad ca primesc bani indiferent daca isi fac treaba sa nu.....ii vom incuraja sa nu isi faca treaba (nu toti...logic)
Asadar sistemul de evaluare iti apartine.
Bafta mare
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
http://community.webshots.com/user/tatiantudor
AVoogt spune:
Ce prostie si cu doctorii astia din Romania,trebuie sa le bagi bani in buzunar altfel te lasa sa mori si tot ei zic ca nu sunt de vina,am vazut niste cazuri la stiri cand a murit bebe in burta din cauza doctorului asta ca mamica era foarte saraca si nu i-a dat bani sa "se uite si la ea" si binenteles ca ei s-au acoprit si au zis ca se mai intampla .Eu am nascut acum trei luni la Flevoziekenhuis in Olanda si nu am dat nici un ban ca aici nu se da spaga...Initial vroiam sa nasc pe cale naturala dar pervisul meu era prea ingust si bebita prea mare asa ca mi-au faut imediat cezariana, s-au comportat exemplar iar cand mi-au dat fetita in brate au pus o melodie sa faca momentul cat mai special si au dat pe rand noroc cu mine si m-au felicitat. Asa da doctori, mi-as dori ca si cei din Romania sa procedeze la fel
AVoogt
m_monique spune:
eu am nascut la giulesti cu dr mitran.
doar pt epidurala mi s-au cerut bani 250 ron, ea oficial costand 80 ron. oricum a meritat banii.
dupa nastere am dat moasei si dr cat am considerat ca merita. la moasa am dat 100 ron si dr 600 ron.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei