***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Si eu vreau sa o duc pe bebita pana la termen, cel putin sa depasesc 38 de saptamani. Nici nu concep sa nasc mai devreme. Daca se intampla, asta e, dar nu imi doresc in nici un caz. Si eu sunt nerabdatoare, dar ii e mai bine fetitei la mine in burtica saptamanile astea.
Nu va mai grabiti !

Anca 34+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Tinem pumnii pentru Daphne! Sunt sigura ca o sa fie totul bine! Chris

Andrada, bafta! Sa nu ne tii mult in tensiune

Eu sunt putin cam ingrijorata ca toata noaptea m-a durut artera (sau vena?) aflata inghinal dreapta, care vine de la inima, iar bebe a avut numai miscari regulate, ca si cum sughita, adica ca o bataie ritmica, fina.. si miscari neregulate, cum avea de obicei, nu Si acum dureri serioase de col si contractii nedureroase
Voi ce credeti, e cazul sa ma ingrijorez?

Poze

Bebe_in_burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

hai ca ma apuc de facut capitol nou

diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

CAPITOL NOU AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucuttza spune:

quote:
Originally posted by poohy

Burticute vin si eu la raport ca nu am deloc chef de munca. Si asa ruleaza teste si eu doar ma uit lung la ele

Sper sa auzim in curand vesti bune de la Chris
Si de la Eimotto ;)

Andrada, stiam eu ca gasesti o cale sa ne anunti daca e ceva ;)

ucuttza, bine ai venit!

Eu raportez ca nu mai vreau sa ma aproprii de cantar. Niciodata. Il urasc. Pot sa ma si infometez, si el tot creste, creste, creste cu un ritm ametitor.

Ralucami, am inceput si eu sa ma umflu. Dimineata ma trezesc cu mainile (degetele) umflate, picioarele la fel. Degetele mai cedeaza un pic (nu complet), dar picioarele ioc. Incep sa fac tot felul de urme de la pantofi, ciorapi

Fetita mea - dupa ce ca a fost tot timpul o finuta - a inceput sa se miste din ce in ce mai incetisor. Frecventa - e aceeasi ca de obicei, dar "loviturile" mai micute si mai finute. Ar trebui sa ma ingrijorez? Ma mai sperii, dupa aia imi aduc aminte ce am mai citit - ca in ultima parte a sarcinii se misca mai usor, dar totusi...
Si trebuie sa o reclam - cred ca vrea sa imi dea buricul afara Nu stiu cat mai rezista buricul meu Tati e foarte incantat si rade tot timpul de asta

Mai am o intrebare - la voi reactioneaza intotdeauna prompt cand ciocaniti in burtica? Recunosc ca nici nu prea ciocanesc tare, ca nu vreau sa o stresez, dar abia daca obtin on intindere lenesa de piciorus! (si nu intotdeauna)

Eu am o "problema" (daca se poate numi asa) ciudata de cand am ramas insarcinata. Nu mai am rabdare sa citesc nici o carte! Inainte citeam in fiecare seara, acum nu mai pot citi nici 2 randuri ca ma plictisesc si enervez groaznic. Zace cartea pe care o citeam inainte sa raman insarcinata si acum pe noptiera.
Si nici de Capraru nu m-am prea atins... Desi constiinta ma roade groaznic. Trebuie sa ma mobilizez

In rest, azi am facut 34 de saptamani (dianalaura, revenind la ticker-ul tau, eu cred ca mai putem dansa :))) si se pare ca dupa 2 saptamani iese masina din service Pentru o chestie care dura normal 3 zile s-au lalait peste 2 saptamani

Kay, l-am vazut si eu in sfarsit pe Alex al tau (pe B1)! Parea foarte fresh dimineata, eu picam de somn In schimb, tipa parea mai adormita decat mine

pupici,
Anca 34+
poze
bebelusa

rall

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by poohy

Burticute vin si eu la raport ca nu am deloc chef de munca. Si asa ruleaza teste si eu doar ma uit lung la ele

Sper sa auzim in curand vesti bune de la Chris
Si de la Eimotto ;)

Andrada, stiam eu ca gasesti o cale sa ne anunti daca e ceva ;)

ucuttza, bine ai venit!MULTUMESC MULT!

Eu raportez ca nu mai vreau sa ma aproprii de cantar. Niciodata. Il urasc. Pot sa ma si infometez, si el tot creste, creste, creste cu un ritm ametitor.

Ralucami, am inceput si eu sa ma umflu. Dimineata ma trezesc cu mainile (degetele) umflate, picioarele la fel. Degetele mai cedeaza un pic (nu complet), dar picioarele ioc. Incep sa fac tot felul de urme de la pantofi, ciorapi

Fetita mea - dupa ce ca a fost tot timpul o finuta - a inceput sa se miste din ce in ce mai incetisor. Frecventa - e aceeasi ca de obicei, dar "loviturile" mai micute si mai finute. Ar trebui sa ma ingrijorez? Ma mai sperii, dupa aia imi aduc aminte ce am mai citit - ca in ultima parte a sarcinii se misca mai usor, dar totusi...
Si trebuie sa o reclam - cred ca vrea sa imi dea buricul afara Nu stiu cat mai rezista buricul meu Tati e foarte incantat si rade tot timpul de asta

Mai am o intrebare - la voi reactioneaza intotdeauna prompt cand ciocaniti in burtica? Recunosc ca nici nu prea ciocanesc tare, ca nu vreau sa o stresez, dar abia daca obtin on intindere lenesa de piciorus! (si nu intotdeauna)

Eu am o "problema" (daca se poate numi asa) ciudata de cand am ramas insarcinata. Nu mai am rabdare sa citesc nici o carte! Inainte citeam in fiecare seara, acum nu mai pot citi nici 2 randuri ca ma plictisesc si enervez groaznic. Zace cartea pe care o citeam inainte sa raman insarcinata si acum pe noptiera.
Si nici de Capraru nu m-am prea atins... Desi constiinta ma roade groaznic. Trebuie sa ma mobilizez

In rest, azi am facut 34 de saptamani (dianalaura, revenind la ticker-ul tau, eu cred ca mai putem dansa :))) si se pare ca dupa 2 saptamani iese masina din service Pentru o chestie care dura normal 3 zile s-au lalait peste 2 saptamani

Kay, l-am vazut si eu in sfarsit pe Alex al tau (pe B1)! Parea foarte fresh dimineata, eu picam de somn In schimb, tipa parea mai adormita decat mine

pupici,
Anca 34+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vali5

Buna dimineata!

Multumim, sot de Chris, ca ne tii la curent cu ce se mai intampla! Sper din tot sufletul sa fie totul bine cu Daphne si ma rog sa isi revina repede.

ucuttza, bine ai venit in odisee! Sarcina usoara pana la sfarsit si o fetita sanatoasa!
Multumim de primire!:)
Sanatate pt toti bebelusii:)!

Valentina 37+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianalaura

Daphne, ne rugam pt tine! Doamne ajuta sa iti revii cat mai repede!
Ramsy, bine ai venit si tu in randul celor cu dureri de maini si picioare! Faza cu stransul pumnului..eu nu mai pot de vreo luna sa il inchid...mai ales dimineata...incearca sa pui mainile in apa calda, asa am invatat eu de la Elteka si merge cat de cat. Dimineata ma pun si spal vasele lasate de seara cu apa fierbinte, si parca dupa aia nu ma mai dor mainile asa tare, nici nu imi mai sunt atat de amortite..si sunt mai mobile. Vreau sa zic..dimineata sau peste nopate cand sa beau apa de abia pot rasuci dopul de la sticla! In rest, picioarele mi s-au mai desumflat (tto umflate sunt, dar nu cum erau), incerc sa merg si eu pe reteta lui Kay, asa ca am renuntat la cafeluta mea de dimineata si la acidulate, inclusiv la apa minerala. Acum sa vedem de o functiona si la mine!
Ucuttza, bine ai venit! O sa ma uit daca te-a trecut vreo fata in lista, daca nu, te trec eu acum! Da-ne si data ta de nastere, sa stim cand iti spunem "La multi ani!". Pt ca dupa ce se termina odiseea noastra de aici, adica pana naste si ultima fata..ne mutam cu toate la "mamici de mai-iunie 2007" la clubul scutecelor! Deci vom fi impreuna si dupa aceea!
Multumesc de primire!
24 Ianuarie 1980!

diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Salutare tuturor burticilor!

Va multumesc pt primire si imi cer scuze pt raspunsurile imprastiate;)

Numele meu este Raluca si sunt nascuta pe 24.01.1980
BB ,asa cum am mai spus, urmeaza sa vina pe 13.06.ac si este o fetita.
Nu stiu sigur cum o sa nasc si nici numele bebelusului;mai este ceva timp(speram noi):))
Momentan incerc sa ma acomodez cu forumul...

Sanatate tuturor!

rall

Mergi la inceput