***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Acum am dat si eu peste un mesaj:Chris, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!Ce frumossss!!!!!!!Al 2-lea bebe din odisee!

Alyna 36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Tot eu pt ca m-am grabit cu mesajul anterior.
Fetelor, voi ma speriati rau de tot cu graba asta! Eu nu am nimic gata, mai nimic cumparat.
Azi ma apuc de spalat perdele, de facut ordine si loc cat mai mult pt noul locatar. Care e tot cu fundul in jos. Asta mic e miscaret rau de tot, ii simt caputul, spinarusa si piciorutele cu se foiesc si se dau de mainile mele cand il mangai, deja e rasfatat rau de tot! Burta mea ia niste forme ciudate de mori de ras. Cand mananc zici ca se antreneaza pt olimpiada. Nopatea a devenit cumintel, se mai foieste dimineata devreme, dar apoi dormim amandoi pana la 9 -10, ne incarcam bateriile. E adevarta ca numai pe la miezul noptii ne culcam si mie intotdeauna mi-au trebuit 9 ore de somn/noapte.
Eu mai am nevoie de 2-3 sapt sa pregatesc tot si sa fie bebelica numai bun de scos la aer curat. Deocamdata sper sa mai stea acolo cuminte, mai ales ca iar suntem singuri acasa toata saptamana si abia pe 24 mergem la control.

Chris si sot de Chris! Curaj! Sunt sigura ca Daphnee e atent supravegheata si va fi repede in brate la mami!

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

didialex,

am banuit ca despre asta e vorba...nu , nu am facut asa ceva insa eu mi-am facut eco incepand cu luna a 6-a odata la 2 saptamani si de fiecare data bebe are batai cam 145/minut; dr zice ca e bine.

Eu, in afara de cateva dureri de burta ca la ciclu, nu am avut altceva iar intepaturile nu le iau in considerare, dr meu mi-a spus "ca nu se pun", ca se mai intind pe acolo ligamente, ca mai preseaza bebe si ca nu sunt relevante.

cat despre Braxton Hicks, la mine sunt in definitie, adica doar mi se contracta burta dar fara durere, doar senzatia aia ciudata ca ti se strange burta.

Mai am 2 saptamani pana la cezariana si sper sa le duc asa pana atunci.

Iti doresc si tie sa-ti fie bine pana la termen si bebe sa stea in burtica linistit.

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by ella_74

didialex,

am banuit ca despre asta e vorba...nu , nu am facut asa ceva insa eu mi-am facut eco incepand cu luna a 6-a odata la 2 saptamani si de fiecare data bebe are batai cam 145/minut; dr zice ca e bine.

Eu, in afara de cateva dureri de burta ca la ciclu, nu am avut altceva iar intepaturile nu le iau in considerare, dr meu mi-a spus "ca nu se pun", ca se mai intind pe acolo ligamente, ca mai preseaza bebe si ca nu sunt relevante.

cat despre Braxton Hicks, la mine sunt in definitie, adica doar mi se contracta burta dar fara durere, doar senzatia aia ciudata ca ti se strange burta.

Mai am 2 saptamani pana la cezariana si sper sa le duc asa pana atunci.

Iti doresc si tie sa-ti fie bine pana la termen si bebe sa stea in burtica linistit.

+36

ella

Si eu am aceleasi "simptome"...numai ca noi nu avem programata cezariana...asa ca sper doar sa trecem de 37 sapt (peste 2 zile facem 36) ca sa fim "in termen"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

pai zi asa didialex, nu induce fetele in eroare! Va sa zica fetelor, nu va fie frica sa deschideti capitol nou, uite exemplu la didialex, care deschide capitole dar nu ne spune si noua ca ea e autoarea, sa ii multumim..

diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

RGE, neaparat trebuie facut tratament pentru ca poate duce la pierderea sarcinii in saptamana mare...

Eu personal am luat si la Maria si acum cu bebe sumamed!
Doze mari, in saptamana mica. Nu e contraindicat in sarcina, e o macrolida care se prescrie des la gravide.
Sanatate multa si ai grija de tine si de bebe!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Alex si aici tot "test de stres" ii spune.

Mica vad ca astazi nu m-a mai durut burtica deloc si nici intepaturile alea ciudate nu le-am mai simtit. Pe mine ma streseaza rau de tot faptul ca imi curg sanii aiurea, fara sa ii presez sau sa ii masez( de ex acum, scriu la calculator si simt ca mi se uda tricoul).

Carstea nici eu nu am de gand sa nasc mai devreme ( mi s-a spus 18 iunie, pai atunci asa trebuie sa fie! Pana atunci am "agenda" ocupata si tin picioarele strans strans!) Chiar de-as fi ultima de pe lista care naste, tot nu ma grabesc pt ca, desi imi doresc ENORM sa imi vad pitica, vreau sa am un copil sanatos, dus la termen, cu greutate peste medie ( eu nu am nici un gram de experienta cu bebelusii si as paraliza de frica sa stiu ca trebuie sa fac baita unui prematur.) Deci cu "rabdarea " asta , pana la termen, am senzatia ca imi "cumpar" putina liniste sufleteasca pt dupa ce se naste bebelina.

Alyna24 tu POIMAINE trebuie sa nasti natural?? Ti se provoaca nasterea? Sau de unde stii data? Intreb ca m-ai luat asa pe sus cu vestea, de m-am si speriat!

Eu ascult "cutiuta muzicala 1" si fac curat prin niste foldere pana mi se umple cada cu spuma. Ma mai rasfat si eu azi, ca maine am o zi de-mi vine sa ....

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

ralucami,

ai grija cu baile astea in cada, sper ca ai pus apa calaie, ca vad ca vrei sa duci bebe la termen

Mie mi-au placut intotdeauna dusurile si baile fierbinti , insa de cand am aflat ca sunt insarcinata , sufar rau, ma spal cu sila, ca tre sa dau cu apa calduta si uneori de frica nu mai seamana nici cu aia calduta.

+36

ella

Mergi la inceput

haideti cu capitolul, alyna?!!!

io nu ma bag nici de frica

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

RGE, eu am luat la prima sarcina , la 6 sapt Summamed-3 zile. M-a cam durut stomacul de la el. Baietelul nu a fost afectat ...si sa stii ca o infectie e mult mai periculoasa decat antibioticul. Asa ca eu zic ca daca medicul ti l-a prescris sa-l iei.
Andrada...asteptam vesti!!

Va pup
Diana 32+

Mergi la inceput