Aspirante optimiste > 20 ani (85)
Raspunsuri - Pagina 26
bitza037 spune:
Winter, neata!!!
Bebe, mami si tati, te asteapta!!!!!
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006
bitza037 spune:
Blanche, poate imi spui si mie ce-i dai sotului tau ca tratament naturist???
Eu ii dau BU, bem amndoi ceai de naprasnic si o sa luam si Maca cand o venit comanda.
ioanara23 spune:
winter,
lasa temperatura in pace si nu te mai mira atata de ea, ca e FOARTE BUNA! poate nu numai ca se mentine asa, dar chiar si creste!
ioana
http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png
bitza037 spune:
Eu sunt un pic dezamagita>>luna asta chiar speram ca-mi cresc sansele sa se prinda bebe,dupa ce am facut HSG.Dar am luat ieri rezultatul spermogramei si nu este tocmai bun.
bitza037 spune:
Vad ca ati plecat toate......ma duc sa-mi fac fac de lucru prin casa, ca pe la 12 trebuie sa plecam la o taiere de mot.Si trbeuie sa ma duc sa cumpar ceva lui bebe. Of, Doamne cand oi cumpara si pentru al meu??? ca am luat pentru toti bebelusii din lume.
baby_r7 spune:
la fete!!!!!
eu m-am trezit mai tarziu azi, am facut , o sa pap si pe urma o sa lucram la bebe , asa ca intru mai incolo, ca trebuie sa stau in pat dupa...................
toate fetele!!!!!!!!!!!
Bitza, mai incolo o sa intru pe mess sa imi spui de analize..........poate dupa ce veniti de la mot...distractie placuta si nu mai suparici ca va veni si vremea sa iei lucrusoare pt. bebe al tau......
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
elara spune:
Buna, fetelor.
Irina, nu eu dau examen. Eu ii uram succes Claudinnei.
Noi azi planuiesem o iesire la gratar... Daar vad ca a inceput ploaia. Si am si pregatit sacosele langa usa asteptand sa ii aduca sotul pe socri sa plecam. Acu' ce facem????
TB mea a crescut la 37,1 azi, dupa ce de trei zile era 37.0. Totusi secretia de pe deget (doar asa o vad ca nu curge) e rozalie spre rosu..semn clar de CM... TB 37,1 a fost luna asta valoarea maxima la care am ajuns dupa ovulatie si a tot fluctuat intre 37,1 si 37.0 .. Azi ma asteptam sa scada nu sa creasca...
Ufff pana cum nu mi-am pus niciodata atatea intrebari...
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ancadragoman spune:
Buna fetele
Elara in lunile trecute temp scadea cu o zi inainte sa vina CM?
anca 10+
vine bebe....
poze
bitza037 spune:
Scuze Elara, nu am fost atenta. Poate ti-am urat succes pentru examenul vietii, immmmmmmmm, ce zici????
Da, Baby iti dau buzz cand intru, ma pregatesc sa plec acum, am fost sa cumpar cadoul.
baby_r7 spune:
...........au venit baietii cu termopanele.......pt. sufragerie si bucatarie....si s-au dus planurile noastre.........
l-am amanat pt. diseara, dupa meci.............ce noroc am si eu.....offff.
dar asta e...........
Ancuta
Elara, Winter, Bitza, Clau.......va pup pe toate....
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA