Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Pufulet, imi doresc copilul asta de multa vreme, desi n-am avut curajul pana acum sa-l am in conditiile in care sunt necasatorita. Cand aud pe unele dintre voi cat v-ati chinuit sa rameti gravide si la mine a fost asa, din prima, imi spun ca sunt o norocoasa si ca Doamne-Doamne iubeste copilul asta. Greu nu-mi este deocamdata, numai ca sunt putin "invidioasa" cand aud cat sunteti de rasfatate de soti, de mame, alea-alea... Glumesc... Intotdeauna am zis ca o sa am un copil chiar si singura, dar acum ca s-a intamplat am asa, putine emotii. cel mai groaza imi este sa nu trebuiasca sa stau la pat cateva luni inainte de nastere, cum au patit alte mamici si sa n-am pe nimeni cu mine. Poate s-o hotari taticul insa sa ne "infieze" si o sa fie bine pentru toata lumea. E bucuros si el de bebe insa nu vreau sa sper la prea multe dupa o deceptie mare pe care am avut-o si sentimentele pe care le-am daruit unui om in zadar si de care ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a despartit. Cam atat c-am umplut forumul cu viata mea personala.
Cata, cea mai fericita mamica si barbata casei 10+

Mergi la inceput

Pussi, da. mi-a dat-o pufulet, a fost mai rapida decat tine. Multumesc, oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

De abia astept sa va vad pozicile !!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

10+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu te admir ca ai luat hotarirea asta si ca esti puternica si stii ce vrei :) Si sunt sigura ca atunci cind o sa ai nevoie Doamne-Doamne o sa aiba grija sa nu fi singura si sa fii ingrijita
Iar noi o sa fim aici, si poti sa ne povestesti cind o sa iti fie greu sau urit, pentru ca cred ca e tare important si bine sa poti sa impartasesti ce simti si sa stii ca cineva te asculta ...
Iar de tatic, cum ai zis, daca o sa fie, si o sa vrea el, ok, atunci o sa merite, altfel ar fi dureros sa te agati de el, asa ca esti inteleapta...desi cred ca nu e usor ...
Dar sa nu uiti ca nu esti singura ...

------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

La intrebarile mele nu raspund enimeni....:(

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Nici eu nu prea ma pricep la analize, asa ca nu stiu ce sa iti spun :(
Iar apropo de fluor, eu sunt genul de persoana care incearca sa manince si sa traiasca cit mai fara medicamente si altele de genul, asa ca din start nu imi place ideea de a lua asa ceva. Dar asta e la optiunea fiecareia.

------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Pufulet, multumesc mult. intr-adevar sunt o femeie puternica si-mi doresc copilul asta. Iar chestia cu agatatul de un barbat, nici eu nu sunt de acord, nu cred in casniciile fortzate.

Danagie, eu ti-am raspuns la chestia cu Rh-ul negativ pe care o citisem si eu pe undeva, La alte analize nu ma pricep, sunt bata. Mie doctorita nu mi-a dat sa iau decat acid folic si vitamine prenatale abia din luna a patra.

Cata 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Danacu RH-ul..e cum ai zis tu : trebuie vazut taticul! Cu hemoglobina, toxo, CMV..nu ma stiu...eu zic sa stai linistita ca maine mergi la dr. si iti spune exact ce si cum!
cataroEsti o luptatoare si DD te va ajuta!!Sunt alaturi de tine!!
nicolema gandesc la voi!

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

pussi, multzam.

Chiar, nicole ce mai face? stie cineva? S-o ajute Dumnezeu sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Buna ziua fetelor...ma bucur sa va regasesc MULTE si frumoase...eu am stat zilele astea in pat ..nu mai am sangerare..sper sa fie totul ok..TB mi-am luat-o si eu dar nu foarte adanc"..si era doar 37 ..nu stiu daca este bine sau rau..imi spuneti voi....eu am inceput sa iau Elevitul ....si nu prea imi mai este foame...m-am saturat de mancare..am insomnii..visez numai nasteri....probbail si din cauza ca nu mai am activitate si am stat doar in pat..cica trebuie sa fac o ecografei ca am depasit 12 saptamni...
CATARO ..iubita..tot respectul si bafta multa o sa te descurci tu..un copil te "imbarbateaza" si iti da puteri miraculoase ca sa zic asa..o sa fie bine!!
BB YASMI....iubita mea ..m-ai terminat cu salopeta ta..de unde ai luat-o te rog mult spune-mi si mie eu am cautat de am innebunit...

ROXANA 13+

Mergi la inceput