Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 26
pufulet74 spune:
Daca intri pe yahoo, Photos, cu userul si parola noastre, acolo in stinga ai mai multe albume, ancadragoman, bb_yasmi, Flory (pufulet74), ...
Flory (pufulet74) e al meu si acolo e poza cu burtica :)
Si mai multe poze de dinainte de a fi gravidutza, nunta, etc sunt in linkul de la semnatura mea :)
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
geany_bc spune:
Fetelor, dati-mi si mie userul si parole pentru mailul comun. E facut pe yahoo, nu?
Geany 8+
pufulet74 spune:
Indiciu, exista o singura poza numai in chilotei ;)
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
pufulet74 spune:
Multumesc mult BB_Yasmi, abia astept sa ma duc sa imi cumpar salopetica ca si a ta !!
Trebuie sa vad unde gasesc in Cluj hainutze de gravidutze, ca am fost la Cora ieri, cica au haine de gravidutze da te sperii, is imense, ar trebui sa ai 1,90 si 100 de kg , brr...
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
Anne_Ma spune:
M-am desteptat! Am gasit! Eu intram in mail. Tampita mai sunt!
Incerc sa pun si eu poze.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+
pufulet74 spune:
Abia asteptam sa le vedem !! :)
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
RAMONELLA spune:
Oana de acum am zis ca tre sa mananc mai mult sa pun ceva pe mine.
Fetelor,azi mi-a zis cineva ca se vede putin burtica.Deci nu e imaginatia mea.Dar a mea e umflata si deasupra buricului,e rotunda parca.
Pufulet mi-a cumparat maicamea pantaloni si bluza de gravida.Din piata Mihai Viteazul,de langa Napolact,este un magazin cu haine de bebe si de gravide.Si imi sunt buni,doar trebuie scurtati.Si in spate la Big,se fac haine la comanda pt gravide.Trebuie sa ma duc sa vad.
poze
vine bebe
Ramonel11+
pufulet74 spune:
Ramonell, ce bine ca mi-ai zis, o sa ma duc sa vad, sa imi zici cind te duci la Big, cum si ce fac.
Cam in 3-4 saptamini cred ca o sa fie musai sa incep sa cumpar ceva.
Apropo de gimnastica prenatala si cursuri, am aflat ca sunt in Gheorghieni, eu fost odata acolo la un control, si e tinut de niste maicutze care se ocupa de asta, e placut acolo. O fosta colega a fost acolo si era multumita. Si din cite stiu e gratuit.
Insa si eu o sa pot sa ma duc numai de prin iulie, dupa 12, ca am licenta si nu prea am timp pina atunci, sper ca nu e prea tirziu pentru tine.
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?