Idei pt 3 zile de recreere intr-un loc frumos
Raspunsuri - Pagina 2
andrei28 spune:
Ti-am scris un mesaj privat dar mi-a aparut mesajul:"Scuze, bumbacel nu accepta mesaje private".Vreau sa imi dai detalii despre drum, ca am auzit ca iti rupi masina in doua, despre persoana de contact, despre preturi la cazare si chiar la mancare daca nu iti este prea greu.Scrie-mi tu mesaj privat, te rog.Multumesc mult.
anemona spune:
Un loc in care m-am simtit eu excelent, cu conditii super, liniste si aproape atat de Predeal cat si de Poiana Brasov (ajungi in oricare din ele in 20 min cu masina) este Pensiunea Poiana Rasnoavei, as zice ca mai degraba este ca un hotel. Daca dati cautare o sa gasiti site-ul lor. Totul este nou, conditii de 4 stele (nu margarete!), ce mai, mi-a placut mult de tot. Am inchiriat un apartament in care ne-am simtit mai bine ca oriunde pe Valea Prahovei.
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by andrei28
Ti-am scris un mesaj privat dar mi-a aparut mesajul:"Scuze, bumbacel nu accepta mesaje private".Vreau sa imi dai detalii despre drum, ca am auzit ca iti rupi masina in doua, despre persoana de contact, despre preturi la cazare si chiar la mancare daca nu iti este prea greu.Scrie-mi tu mesaj privat, te rog.Multumesc mult.
vara
Drumul este fff bun (bine, nu autostrada, dar nici drum de tara nu e) ... pana la Focsani si de acolo spre Tulnici/Lepsa.
bumbacel - ma bucur ca ti-a placut ... sunt anumite pensiuni care au si locuri de joaca pt. copii, dar, asa cum ai spus, loc este destul sa zburde copilasii, trafic nu e ca sa stai cu grija ... Eu abia astept sa venim acasa in august si sa-mi incarc bateriile pe-acolo ... si musai sa mergem in Cheile Tisitei ...
8+
Petronela
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by andrei28
vara
Ciudat, pot sa primesc mesaje private, nu stiu ce a avut cu tine
Drumul e foarte bun pana la Focsani, apoi pana la Lepsa mai sunt vreo 78-80 km, drum acceptabil (nu poti sa alergi cu 90 la ora dar un 60-70 tot bagi ). Drumul de la Lepsa spre Soveja (aprox 12 km) e rau, adica e un pod rupt si se trece prin apa, noi am trecut cu un Renault Megane. Asta daca vreti sa faceti excursii la Soveja. Catre Targu Secuiesc sunt vreo 40km, dar 15 sunt pe munte si daca ploua e cam nasol, dar noi ne-am aventurat.
Pe noi ne-a costat 110RON persoana/zi, all inclusive, adica 70RON/zi camera si restul mancare si de baut. Am ales varianta asta, fiind cu Tudor am vrut sa stiu ca avem masa asigurata.
Gasesti pe net o gramada de pensiuni in zona, iar preturile zic eu ca-s normale.
Daca mai vrei detalii zi-mi.
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
andrei28 spune:
Multumesc mult pt toate raspunsurile.Toate sunt interesante si demne de luat in seama.Vara asta am sa merg in toate, daca ne ajuta Dumnezeu sa fim sanatosi.Bumbacel, nu mi-ai dat persopana de contact cu nr de telefon.Stiu ca gasesti pe net tot ce vrei si ce nu vrei, dar eu prefer sa aflu impresii de la persoane care au fost si vazut, ca ei pe net scriu multe.....
mikim spune:
Andrei28
Am citit ce ai scris tu la inceput si m-am gandit ce idee sa-ti dau, pe unde am fost eu cu familia mea.
Iti recomand 14 Scaune (am citit apoi ca si altii iti recomanda aceasta pensiune). Fetita mea avea aproape 2 ani atunci si era tare zburdalnica. Deci imi trebuia un loc unde sa stea ca intr-un tarc, sa nu fim nevoiti sa fugim de colo-colo dupa ea. Acesta a fost locul potrivit!
Insa. Nu mai stiu cum e acum. Noi ne-am adus mancare de acasa. Gatesc acolo si gazdele, dar din ce am vazut la altii nu-mi inspira mare incredere. Portiile erau micute si piperate la pret. Dar m-am organizat perfect cu ce am adus de acasa. Am stat mai multe zile acolo si fructe, dulciuri, inghetata si altele am mai luat si din imprejurimi.
Gratar ne-am facut in curte, cu carnea adusa de acasa. Au si frigidere, deci poti sa-ti aduci orice vrei de mancare si cat vrei.
Sunt o multime de rausoare si cascade imprejur, pensiunea e la 4 km de drumul national, e singura de pe drumul forestier - in stare fff buna - pe care mergi. Peisajul e superb, chiar acolo, in imprejurul pensiunii. Liniste, aer curat, ieftin.
Mihaela, mama Karlei