Idei pt 3 zile de recreere intr-un loc frumos

Idei pt 3 zile de recreere intr-un loc frumos | Autor: andrei28

Link direct la acest mesaj

Vreau sa merg cu familia mea,compusa din 2 adulti si un copil de 1 an jumatate, intr-un loc frumos, linistit, aproape cat de cat de Galati, pt ca nu stiu cat rezista copilul cu masina.Imi doresc un loc unde sa fie peisaj frumos, aer curat, cazare buna cu tot confortul si daca se poate si ieftina, ar fi minunat, cu loc de joaca pt copii....La Lepsa stiu ca e frumos, dar am auzit de pensiuni nu numai de bine.Am auzit de Cabana 14 scaune, dar nu destule....Daca stie cineva un astfel de loc, sau mai multe informatii despre Lepsa(cazari), despre Cabana 14 scaune, despre Cheia, cum se ajunge in aceste locuri, sau alte locuri frumoase si accesibile, eu astept cu mult interes orice parere !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ai mai pus aceeasi intrebare la subiectul despre Lepsa si ti-am raspuns sa-ti activezi PM (mesaje private) ca sa iti dau detalii despre cazarea in zona. Eu am auzit numai de bine despre Lepsa/Gresu .... si sunt din zona, stiu ce vorbesc ... Nu pun link-uri cu cazare direct pe forum ...

8+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrei28 spune:

Multumesc mult de raspuns.O sa incerc sa activez PM, dar sa vad cum, pt ca habar nu am.Din acelasi motiv nu am citit nici raspunsul tau, pt ca nu am stiut unde sa il mai gasesc.Daca ma crezi, nici acum nu stiu unde sa caut sa imi vad propriul subiect.Lasa ca ma descurc eu pana la urma!Oricu, vreau sa imi dai mai multe informatii, asa ca sa vad cum fac cu PM sa il activez, asa cum ai spus.

Mergi la inceput

Cred ca am reusit sa activez PM, asa ca astept sa imi dai cat mai multe informatii.Iti multumesc!

Mergi la inceput

Multumesc mult de raspuns, pet.cost2005.Mai astept si alte raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Cabana 14 scaune este intr-o zona superba, drumul pana acolo e ok: mai mergi vreo 3-4 km din Siriu (parca). Conditiile sunt ok, camera era parca 600.000 vara trecuta, ai tv in camera, si unele camere au si baie separata. In aceeasi curte sunt 2 vile, apartinand celor doua familii: copiii si socrii. cea a socrilor mi s-a parut mai frumoasa. Au o curte mare cu verdeata si loc de joaca pentru copii si celebrele foisoare cu 14 scaune. Eu zic sa va duceti, este foarte frumos.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Da, intentionez sa merg pt ca ma bazes pe informatiile tale.Loc de joaca inseamna ceva amenajat, cu leagane, cu tobogane, ...sau e doar un spatiu de joaca?Este apa calda nosn stop?Am inteles ca poti sa iti gatesti acolo, au totul in dotare sau trebuie sa imi aduc de acasa vase si tot ce trebuie?Eu nu as vrea sa imi gatesc acolo, ca ma duc sa ma relaxez, dar nu stiu ce mancare gasesc, si mai bine sa fiu pregatita, ca nu am chef de surprize.Oricum astept sa vina caldura.Si nu vreau sa ma duc in weekend, tocmai ca sa nu fie aglomerat.Apropo, trebuie sa fac rezervare dinainte, nuu?Ai cumva un nr de telefon al proprietarilor, ca nu vreau sa sun la intermediari si sa mai platesc in plus, deegeaba?Multumesc mult pt raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Uite aici gasesti tot ce ai nevoie: http://www.geocities.com/scaune14/

Cel mai bine ii suni si iti spun ei in legatura cu mancarea. Eu nu am mancat acolo, am trecut intr-o zi sa vad cum este si mi-a placut. Bafta!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

o sa mergem noi la 14 scaune la sf.lui aprilie. am facut rezervare inca de acum 1 saptamana iar Dna Jeni ne-a rugat sa-i trimitem un avans mic.
daca nu pleci pana atunci o sa-ti povestesc eu cum a fost.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

nemary,cred ca nu voi pleca pt ca nu am facut nici rezervare si nu a venit inca caldura(dar pana atunci cred ca vine).Abia astept as imi povestesti impresiile tale!Sper sa nu uiti, pt ca eu astept cu nerabdare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

La Lepsa am fost noi acum, de Paste. Am stat in Gresu, la motel Flora. Ne-am simtit foarte bine, si, chiar daca nu exista in zona locuri de joaca amenajate special, copiii au pe unde sa alerge si sa se joace.
Mancare superbuna si ieftina, caldura, apa calda. Daca vrei detalii (preturi, persoana de contact) scrie-mi PM.

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput