PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Buna fetele!

Am fost si noi ieri la pediatra. Alexia are 75 cm ( inaltime de 1 an a zis medicul) si 9.300 kg. Parerea pediatrei e ca o sa mearga f repede pentru ca deja da ture de manuta, merge in jurul patului tinandu-se doar foarte putin...de cele mai multe ori doar cu o mana. Mai nou Alexia toata ziua face genoflexiuni, se aseaza jos si se ridica tinadu-se de ce apuca si tot asa...apoi o ia de-a busilea iar se ridica..merge putin ( tinandu-se) se aseaza, se mai joaca putin se ridica si uite asa all day de ma innebuneste si nu stiu in ce parte a camerei e. Ieri s-a bagat sub pat si nu mai putea sa iasa...
Asa...si ce mi-a mai zis pediatra...pentru ca are 2 dinti..sa ii dau mancarea pasata la blender, abia dupa ce are 4, 6 dinti pasat cu furculita, pentru ca se poate inneca. Pentru ca nu mananca carne si ou cat ar trebui ( adica aproape deloc) ne-a dat Fier. In rest toate bune si frumoase.
Fetele parerea mea e sa lasati bebeii pe jos ca o sa vedeti ce progrese mari si rapide fac... Alexia sta in patut doar cand doarme in rest e pe jos all day de vreo 2 luni si vad progrese pe zi ce trece si din ce in ce mai mari. Eu cred ca intr-o luna maxim o sa stea singura in picoare, macar putin.( fara sa se tina de nimic). Uneori am senzatia ca sunt secunde in care nu se tine de nimic...dar nu mai mult.A si ce e foarte bine pentru mine...e ca a inceput sa se joace cu jucariile ei....cate putin cu fiecare pe rand dar se joaca.
Si cel mai important de pe 13 aprilie zice mama in fiecare zi de ma innebuneste ...aproape doar asta zice la toata ziua: ma-ma ( si lui tati tot mama ii zice). Ce mai face....aplauda...da din manute si din cap cand se bucura....e nostima tare si o iubesc de mor! Si joaca ascunsa cu tati, se ascunde sub cearceaf si tati o striga si ea iese si radeeeeee. V-as povesti pagini intregi despre eaaaa...
Tweety, mi-era dor de tine! Unde ai fost?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Dupa cum v-am spus ieri am fost la un botez, am fost singura pt ca sotul munceste, si am ajuns acasa lata de oboseala. Am fost plecata de acasa de la 10 dimineata si ne-am intors pe la 6:30 seara. Nu a plans, desi si-a lasat de cateva ori buza in jos prevestitoare de lacrimi, dar pana la urma a fost veselia intruchipata, m-a stors de toata energia.
Vroiam sa va mai spun ca 2 saptamani voi lipsi motivat, pt ca marti vin parintii mei si pleaca peste 2 saptamani, iar in weekendul viitor suntem pe langa New York la nunta...care e pe malul oceanului intr-o sala cu un carusel in mijloc ( asa au vrut mirii, ca cica e romantic ), cica nu are incalzire si ploua de zor. Si aici e o vreme naspa, iar eu la nunta am o rochie de zici ca sunt mireasa, ca fac parte din "domnisoarele" de onoare care sunt mai toate maritate si cu copii...
Asa ca ne revedem peste 2 saptamani si va rog sa-mi promiteti ca toate ciresele cor fi cuminti si sanatoase !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Chiara2005, Monicutza, ccc77, She_Wolf, Oanaalex, Iulenca LA MULTI ANI va zic de pe acum, sa fiti sanatoase si fericite !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Ce dor mi-a fost de voi!
Muuh multumim ca ai intrebat de noi
Noi nu am fost bine deloc-deloc.
Saptamana trecuta a fost cea mai groaznica perioada din viata mea.
Daca tineti minte in ultimele mele postari va spuneam ca Patricia are bubite multe pe corp si febra mare.
De atunci a inceput cosmarul.
Am mers cu ea la spital si mi-a fost confirmata banuiala,rozeola a avut.
Dupa ce ne-am intors de la spital va scriam voua un mesaj,David era marait si vroia in brate asa ca statea pe genunchii mei cand a inceput sa vomite.
A luat enterocolita de la spital.
Ca sa nu o mai lungesc,TOTI am luat virusul.
Am avut totusi noroc ca ne-am imbolnavit pe rand, cat mi-a fost mie rau a avut grija Masaaki de copii,si-a luat liber,nu am avut incotro,nu ma puteam ridica din pat,eram slabita,nici apa nu o puteam tine in stomac.
Dupa ce mi-a trecut mie s-a imbolnavit Masaaki dar el a avut o froma mult mai usoara.
Doamne bine ca a trecut,greu a mai fost.
Si pentru ca ne-am facut bine cu totii,ca sa uitam cosmarul... ieri am tras o fuga la Disney Sea
Poze avem aici
Sa o fi vazut pe Patricia ce incantata era,la spectacolul cu Ariel batea din palme si chiuia.
Foarte fericiti au fost amandoi.
Va spuneam ca vreau sa vin cu copiii in Romania,pe 5 mai o sa venim,in luna aprilie nu am mai gasit bilete.
Abia astept sa ma relaxez si eu.
toate piersicutele si mamicile si va dorim multa multa sanatate!

Stefania,Patricia si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Stefania uf prin cate ati trecut. Bine ca acum sunteti bine.
Larissa si Alexandra are 73 cm si 9.600. E la fel de nazdravana ca si a ta. Cel mai tare ma distreaza cand se joaca fata ascunselea cu paturica, cand o intrebi cum se ascunde Alexandra, ea isi trage paturica pe cap si apoi iese si rade. Si eu am inceput sa o las pe jos. Si intr-adevar incepe sa faca progrese. Si ea da din palme. In trac sta foarte bine fara sa isi tina echilibrul, se rostogoleste, merge, daca ii zic sa vina la mine isi lasa mainile si vine, dar pe jos nu vrea nimic din toate astea. Cred eu ca nu are siguranta.
Legat de masa de noapte. Alex de doua nopti a renuntat la ea. Cred, ca teoria mise confirma. I-am bagat mancare ceva mai consistenta, a redus si cantitatea de lapte la 500-700. Aseara a dormit de la 9.30 pana dimineata la 8.30. Doamne ajuta sa o tina tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sabana eu patesc asa cu ea afara..nu vrea sa mearga ( doar 2 3 pasi) si vrea sa se aseze in fundulet. Pediatra mi-a zis ca e posibil din cauza incaltarilor. Ea in casa sta doar un sosete...asa cum mi-a zis ca e si recomandat! Plus ca intai face cunostinta cu mediul...apoi o sa isi dea drumul fara probleme.

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

9 luni
RAZVAN

8 luni
MADARA
ALEXANDRU

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

Sabana eu patesc asa cu ea afara..nu vrea sa mearga ( doar 2 3 pasi) si vrea sa se aseze in fundulet. Pediatra mi-a zis ca e posibil din cauza incaltarilor. Ea in casa sta doar un sosete...asa cum mi-a zis ca e si recomandat! Plus ca intai face cunostinta cu mediul...apoi o sa isi dea drumul fara probleme.

Poze cu Alexia

asa m-am gandit si eu. nici in tarc nu a stat din prima. I-a luat ceva vreme pana s-a acomodat. Probabil, ca la fel este si cu statul in picioare afara sau in casa. Ieri de exemplu a venit la canapea si s-a ridicat singurica. L-am convins pe Silviu sa luam covor. S-a convins si el ca aluneca pe parchet. Asta e, o sa curat mai mult la el, dar macar nu cade copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Stefania ce frumosi sunteti! De boli nu mai zic, decat ca bine ca au trecut!

Miti distractie placuta! Si sa faci poze in "rochia de mireasa".

Sabana sa stii ca eram mult curajoasa cand eram mica. Acum sunt si eu ca si tine.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

,
Sper sa nu ne dati afara din club pentru lipse nemotivate! Sunt foarte aglomerata la munca si nu am timp mai de nimic. O sa fie asa inca o luna, apoi promit sa intru mai des. IMI ERA MULT DOR DE VOI!!

Noi suntem bine desi tot mai maraite, iar spre seara e jale mare! Ieri Cami n-a vrut sa manance mai nimic, vrea doar titi. Dintei inca nu avem nici unul. In schimb spunem foarte multe silabe si cuvinte inventate de ea: ba-bu-lea, ma-bi-ta... Iar cand vede copii in curte tipa de bucurie si "vorbeste" cu ei.

Citesc aici ca copilasii vostri deja se tin singuri in piciorushe si chiar merg. Cami nu vrea sa paseasca deloc! Nici de-a busilea nu vrea sa mearga!

Acum cat doarme puiu, vreau sa mai citesc ce ati mai scris...

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput