Humana HN, SL, SA ? de care sa fie?

Humana HN, SL, SA ? de care sa fie? | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

buna!

am sa rezumez pe scurt problema noastra: fetita mea de 3 luni si 3 saptamani nu a agreat niciodata sa bea laptele formula normala, dar atat cat l-a baut, aproape 3 luni nu a avut varsaturi, diaree, pete pe corp sau alte semne care sa-mi sugereze o intoleranta digestiva. Simplul refuz al laptelui si bautul in sila in cantitati mici era singurul semn care ridica intrebari. A luat in greutate normal chiar daca a papat prost. Apoi o infectie urinara s-a gasit ca si cauza a acestei inapetente.

buun...la un moment dat a facut din senin diaree, in jurul varstei de 3 luni si cateva zile. Diaree cu mucus, miros neplacut, pana la apa, pe o parte intra pe alta iesea lapticul in mai putin de o ora. Am pus-o pe picioare cu Hidrasec, Smecta si Humana HN intr-o zi. Am remarcat imediat ca HUMANA HN il accepta si-l bea chiar cu placere fara plansete fata mofturi, a ajuns sa bea pana la 800 ml pe zi si cate 180-200 ml la o masa. Asa ca i-am dat cam 3 saptamani cf indicatiilor medicilor laptele acesta si a luat si in greutate iarasi, normal.

Apoi acum tot la indicatiile medicului am revenit la laptele normal, formula normala. Dupa numai 2 mese de formula normala baute in sila si cu mofturi iata, azi de la 6 dimineata si pana acum o ora a refuzat complet sa bea pana si Humana HN. A facut din nou scaun moale, inca nu-i pot zice diareic dar cred ca nu e departe. A baut totusi acum 120 ml Humana HN dupa ce a avut scaunul acesta moale.

Pediatra insista ca NU e intoleranta la lactoza. DAR e ciudat cum s-a dat peste cap dupa numai 2 mese de formula normala cand pana mi ieri seara a baut binisor.

Acum, rugamintea mea mare este: ce sa-i dau in continuare? HUMANA SL, HN sau SA?

- am inteles ca HN nu se poate da ca si formula de durata din cauza continutului scazut de subst nutritive
- SL nu stiu inca daca accepta si scrie pe cutie ca se da numai la sfatul medicului
- HUmana SA ce e cu el? e ok in cazul nostru sau are si el putina lactoza? pt ca si HUMANA HN are putina lactoza insa vad ca n-o deranjeaza pe puiuta chiar asa rau.

deci ce sa fie? ca medicul nostru ne-a spus ca e pur si simplu mofturoasa insa eu cred ca e mai mult de atat, are o problema cu anumite componente ale laptelui normal

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

in principiu Humana SA carei categorii de copii se adreseaza....cu risc de alergii, dar ce fel de alergii?

hai, nimeni nu ma poate sfatui cu nimic?
please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Te rog sa postezi toate intrebarile legate de formula la subiectul alocat acestei teme.
Adica aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77819&whichpage=6
Multumesc!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput