Nou stil de viata (137)
Raspunsuri - Pagina 8
ina C spune:
dordia, am vrut sa pun linkul, dar nu m-am descurcat.
Dieta are 3 faze, prima e fara fructe, paste, cartofi, orez, alcool, dulciuri, grasimi - 2 saptamini.Nu e moarte de om si respecta principii de baza."Ciudatenia" ar fi lipsa fructelor, dar sunt doar doua saptamini.Cauta pe google, dupa SB.
Spune-mi si mie dieta ta, insa eu nu prea pot fara brinza, macar putintica...Mihaela Bilic spune ca brinza ingrasa, dar putina brinza rasa in salate e ok.
Ce pot sa-ti spun din proprie experienta e ca in perioadele de 2-3 portocale pe zi am slabit greu, iar acum cu sarbatorile nu am mincat deloc fructe si am luat in greutate mai putin decit ma asteptam.
astept directive, ina C
Bfly spune:
Buna fetelor!
Se pare ca avem parte de ultimile zile de "haladeala"...cum zice romanul in argou! ![]()
Urez Bun venit si spor la slabit! noilor fete: Addya, Adablackcat si Niko_26.
Ina C ca sa avem un management eficient trebuie sa stabilim ceva reguli si o strategie, bineinteles! In mod normal managementul presupune un conducator al echipei, ceea ce in cazul nostru nu prea se potriveste.
Eu m-am gandit sa propun un model de management incomplet sau la care as dori sa mai adaugati voi ce credeti ca trebuie.
M-am gandit asa...
Reguli de baza:
1. Autoorganizare si disciplina - ne stabilim fiecare un program zilnic strict atat ca meniu, cat si ca exercitii fizice; respectarea programului intocmai.
2. Continuitate - avand in vedere ca o sa avem 5 saptamani de concurs, daca nu vom urma o dieta care sa tina asa mult si va trebui sa trecem la alta, dupa o pauza de doua zile in care sa mancam moderat si sa ne tinem de exercitiile fizice, trecem la urmatoarea.
3. Pedepse - se va raporta orice abatere, chiar si o aluna! Pentru orice abatere, pedeapsa este sa facem a doua zi cu 10 minute mai mult la programul de exercitii fizice.
4. Recompense - se vor recompensa saptamanal scaderile in greutate mai mari de 500 g. Recompensa consta in...aici as vrea sa ma ajutati. Se pare ca ma pricep doar la pdepse! ![]()
5. Prezenta zilnica pe forum sau macar la doua zile in limitele posibilitatilor (stiu ca Violeta ajunge tarziu acasa si nu prea are timp).
6. In fiecare dimineata revizuirea mentala sau chiar pe hartie a programului din ziua respectiva si in fiecare seara bilantul zilei respective.
7. Daca va ajuta putem sa ne facem un orar saptamanal pe hartie unde sa notam in ce procent am respectat programul pe fiecare zi.
Cam la un astfel de management m-am gandit eu.
Va rog albastricile adaugati, completati si modificati!
Spuneti-mi daca e cazul sa adoptam un astfel de management!
Eu am o dilema in privinta dietei cu care ar trebui sa incep. Am gasit una care imi convine oarecum pentru ca nu presupune prea mult timp pierdut in bucatarie si prea multa gateala: Dieta cu supa de pui...problema e ca tine doar 1 saptamana si slabirea este cam fortata. Asa ca nu stiu inca.
Astept parerile voastre fetelor!
Va
!
Poze cu bebe shtrumf
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
mamica dulce spune:
Buna fetele...ce faceti weekendul asta?La mine bate spre 30 de grade la soare,e superb!Ieri am fost la piscina,azi mai vedem noi pe unde umblam..asa am pofta de un grill in gradina,daca va pun poze cu gradina mea o sa intelegeti de ce-e ceva de vis acum.
Carmen,cam intzepat apropoul la cititul meu din urma
-uite,recuperez acum.De data asta chiar n-am avut acces la net o saptamana.
Daca voi ma vreti-si eu va vreau in ekipa,cum sa nu??
Numai ca,oricat de atenta am citit din urma
tot nu m-am prins cine m-a solicitat prima-voi sau mamalujulia?
Daca echipa e deja stabilita nu ma mai schimb,e clar,abia astept sa inceapa concursul!!
Din pacate sigridutza nu vrea la concurs,sub nici o forma![]()
Va pup cu drag,pe toate!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Andre-ea, nu modifica nimic, asteapta pana la raportul de luni dimineatza.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Pai luni o sa fiu la fel de grasa. Deci luni modific.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Castigatoarele
Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR
andre_ea spune:
Fetele, haideti cu targeturile! Hai sa formam si echipele. Numai maine nu-i poimaine.
Delu Prichindelu'
Castigatoarele
adameasca spune:
Andre_ea, ma mai iei in echipa?
La 5 sapt de concurs imi stabilesc un target de 4 kg. Porci cer si eu maine, ca iar am pus un kil pe mine cu mieii astia 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
andre_ea spune:
Perfect! S-a mai format o echipa. Asteptam cu nerabdare urmatoarele echipe.
Delu Prichindelu'
Castigatoarele
addya spune:
fetelor eu am 1.64 inaltime, 66 kg shi vreau sa ajung la 60.
Target pt 5 saptamani: 4 kg, asta deoarece dieta pe care o tin eu e gradata, shi are pauze de stabilizare a greutatii.
nu am "pretentie" de echipa, cine ma vrea acolo intru. 
deci...raportul se da luni? pey eu de luni incep![]()
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Cristina_C spune:
M-am uitat putin in urma:
addya (4kg)
adablackcat
niko_26 ce-ar fi sa formam noi 4 o echipa?
Am putea fi... purple, de exemplu, sau alta culoare daca asta nu va place.
addya spune:
oki Cristina!
purple suna bine , imi aduce aminte de tinerete 
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet