Nou stil de viata (137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Bine ati venit fetelor!!!

Si...spor la slabit!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau!!!
Si eu vreau in echipa.
Eu am 66 kg si sunt mai mult adepta sportului.Cam de un an si 3 luni pauza totala la acest capitol asa ca trebuie sa iau masuri . Nu ma pricep sa tin cura dar mi-am propus sa nu mai mananc dulciurisi sa fac sport in fiecare zi macar jumatate de ora.
In fiecare luni ziceati sa dam raportul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Delidanaaaaaaaaaa, aseara am facut primele mele 30 de min legate de fara sa simt ca mor .

Diana, ma alatur si eu fetelor si-ti spun ca am dedus din poza ta, cu okiul soacrei, adica "me" ca tu nu ai nevoie decat de sport, k sa te fortifici. In rest, esti slaba.

Va si va doresc o zi faina faina faina. Aici e o vreme super si eu am sa ies afara cu Serban.

pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Bun venit fetelor noi si succes in noul concurs!
Fara Diana, suntem 20 fete. 5 echipe de cate 4.

Dragelor, nu asteptati sa va ia cineva in echipa, ci spuneti voi cu cine vreti sa fiti. Nu uitati sa va alegeti si culoarea.

Puskin, daca nu raspunde nici azi Mamicadulce (n-ar fi prima oara cand nu citeste din urma!), renunt la ideea de a fi in echipa cu voi.
Vad ca s-a oferit si Gusta sa fie cu noi. Daca sunteti toate de acord, avem echipa rosie formata: Mephala(6 kg)-Puskin-Mamicadulce-Gusta.

Diana, iti multumesc pentru cuvintele frumoase adresate copiilor mei.
Pentru tine tot respectul! Arati fantastic!

An-k, sa-ti reamintesc, in caz ca ai uitat: orice inceput e greuuu. Primele 2-3 zile. Apoi te obisnuiesti.
Hai, multa bafta!

Nastad, multumesc!

Indra, de ce gandesti asa? Nu ai fost nici o rusine, pentru nimeni.
Cu siguranta, te vei mobiliza si vei avea rezultate frumoase!

Tzuni, Delia, Zuzilici, ce program aveti in week?

Mik, chiar asa, esti bine? N-ai mai postat de mult pe subiect...

Andre_ea, poti s-o scoti pe Trinity din lista. N-a dat raportul de saptamani bune.
Daca reapare, e binevenita!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Addya, Adablackcat si Niko_26, pentru listuta e nevoie si de inaltime. Deasemenea alegeti-va greutatea la care sperati sa ajungeti dupa 5 sapt. de concurs. Niko_26 tot pentru listuta spune si greutatea la care vrei sa ajungi.

Mephala, vad ca esti pe receptie. Eu m-am ingrasat saptamana asta cat 10. Ce fac la podium, modific sa corespunda cu greutatea actuala, nu?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Castigatoarele Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Hopes, te-am luat la noi ca mi-am adus aminte ca ti-ai exprimat mai demult dorinta de a fi din nou lamaita. Sa ne spui targetul.
Mai asteptam o coechipiera. Cine ne vrea?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Castigatoarele Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Multumesc ca m-ati luat in echipa cu voi si rosu e culoarea mea preferata.Tragetul e de 4 kg de la ce incep luni.

Revin ca azi am o zi super incarcata ca acuma am realizat ca soacra face saptamana viitoare 7 ani de cand e moarta si trebuie sa curayam la cimitir.

Pup fetele si sa nu calcati stramb.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Andre-ea, nu modifica nimic, asteapta pana la raportul de luni dimineatza.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Carmen, Delia

Nu am citit decat pe sarite ca am observat ca se fac echipe si nu vreau sa pierd locul.

Cornelia eu vreau cu tine in echipa, celelalte maronici... Adriana intra in febra examenelor si despre Deea nu stiu nimic.
Mie mi-e o frica de-mi tremura picioarele de raportul de luni, dar indiferent de rezultat as vrea ca in 5saptamani sa ajung la 75 kg. Oricum, indiferent de situatie nu ma mai opresc din slabit decat daca imi ating tinta sau raman gravi.

azi am inceput super dieta.

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Carmen, sunt de acord cu echipa rosie: Mephala30-Puskin- Mamica Dulce-Gusta. O sa vezi ca si Anca o sa fie de acord, deci asa ramane.

Targetul meu este 3kg. Asa slabesc eu...mai incet .

Am fost de dimineata la sala, la alergat, acum beau cafeaua si am sa mananc paine integrala facuta de mine, cu branza de vaci degresata si castravete.

Doina, ma bucur ca sunteti bine .

Weekend minunat tuturor,
Ruxandra

Mergi la inceput