Nou stil de viata (137)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

Oau ce fain sunt si eu intr-o echipa!
Fetele spuneti mi si mie e mult ce am mancat ieri pentru prima zi
apa destul de multa peste 2 l , 2 mere, un grapefruit, o portocala, 2 oua, ceapa si castraveti si 2 cafele fara de care nu pot. Am scapat de prima zi fara sa ma abat la alte cele.
Stiu ca primele doua-trei zile sunt cele mai nasoale de prima am scapat cu bine.

Bafta la slabit!!!

Nu vreau sa te superi pe mine, dar mult Mercedes? Scuza-ma, ce dieta tii? Facem parte din aceeasi echipa si mi se pare ca mananci ingrozitor de putin, nu cred ca vei rezista prea mult in ritmul asta! Sau daca vei rezista, sigur ca atunci cand vei reveni la un mod de viata cat de cat normal, kg nu vor intarzia sa reapara.

Sincer, cand am intrat prima data aici, chiar am crezut ca este vorba de un nou stil de viata, nu doar de o goana nebuna dupa dieta minune! Fetelor, dieta aceasta nu exista! Acelasi lucru i-l spun si fetei mele care, la 1,64 si 52 kg urla ca este grasa, cand deja s-a convins ca aripioarele se duc doar cu gimnastica.

Uf, gata! Deja ma simt ca o bunicuta pe care oricum nu o ia nimeni in seama!

Meniul de azi: cafea, fulgi de ovaz cu lapte de soia, grapefruit, friptura vita cu rosii si castravete, kiwi, o cutie cu perle de branza sau branzica de casa (ce gasesc). In rest ceaiuri din plante si apa la greu.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carolinah, bine ai revenit!

Doina, multa rabdare in continuare sa treci de perioada asta grea.

Mercedes, ai mincat foarte putin. Daca nu vrei sa dai iama in frigider in citeva zile, iti recomand sa maninci mai mult, de exemplu mai poti pune si un cartof in meniu si niste carne slaba de pui. Vad ca maninci multe fructe, asta e bine. Urmezi o dieta anume? Daca nu te deranjeaza, raspunde la intrebarile de pe prima pagina ca sa ne facem si noi o idee referitor la obiceiurile tale alimentare.

Am observat de citeva saptamini incoace ca acest topic a devenit unul al infometarii. Unele fete maninca foarte putin, atit de putin incit uneori ma gindesc unde este noul stil de viata pe care ar trebui sa-l urmam la acest subiect... Si da, puteti da cu rosii daca vreti insa eu nu cred ca dietele de genul "Superdieta", disociatul sau mai stiu eu ce alte diete care interzic anumite alimente indispensabile corpului, chiar si pentru o saptamina-doua, au ce cauta la acest subiect. Aici ar trebui sa invatam sa mincam corect, fara a evita grupe intregi de alimente si sa facem cit mai multa miscare (fie ca e mersul pe jos in fiecare zi sau mersul la sala de fitness), sa acceptam faptul ca a minca o prajitura la o aniversare nu e un capat de tara si mai ales sa ne incurajam si sustinem reciproc in acest nou stil de viata pe care l-am adoptat.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,
Fetelor, multumesc mult pentru primirea in grupul vostru.

Dordia si Addya, bine v-am gasit si aici.

Gusta, incearca sa iei crom pentru pofta de dulce.

Meniul meu de ieri:
0,5 l de apa cu 30 min inainte de MD
MD : 175g iaurt milli 0,1 % grasime + 1 pumn de musli cu fructe(fara adaos de zahar)
G: 250 ml suc de la 1 portocala si 1 grapefruit
P: salata de ton : salata verde + ceapa verde + boabe de porumb de la cutie + 1 cutie ton in suc propriu + zeama de la 1 lamaie
G: 5 capsuni
C: 1 feliuta de cascaval + 1 mar + 1 mandarina
2 l de apa plata.

Va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Alma, ma bucur ca nu sint singura care gindeste asa referitor la diete.
Ce nervi aveam si eu pe la 16-17 ani cind aveam vreo 64 kg la 1.72 m si o bateam pe mama la cap ca sint o grasana! Si ce-as vrea sa arat acum cum aratam atunci.....

Mamico, am priceput cum sta treaba cu portocalele.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am citit ce ati scris voi.
Acum sincer si mie mi se pare f. putin ce am mancat dar avand in vedere ce mancati si voi nu ii chiar asa putin. Nu tin o dieta anume ci cat mai multe fructe si legume. Sincer nu ma dau dupa carne nu
mi a placut niciodata deci pot rezista cu usurinta.
Problema mea mare sunt dulciurile, fainoasele.
Si o alta problema nu pot sa tin o dieta fixa atatea bucati de x atatea de y.
Ceea ce am scris eu ca am mancat nu pot imparti in dimi pranz si seara deoarece am mancat cand imi era foame.
De ex pana acum am mancat 2 oua, jumate de castravete si un mar si bineinteles apa si cafea.
Nu ma supar daca ma atentionati din contra astept sugestii.
Ah inca ceva mie imi plac ff mult lactatele in dietele pe care le am citit si mai ales in acea cu grupe de sange mie imi este interzis(01) si culmea ca mie imi plac, probabil si din aceasta cauza ma ingras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

quote:
Originally posted by Delidana
Am observat de citeva saptamini incoace ca acest topic a devenit unul al infometarii. Unele fete maninca foarte putin, atit de putin incit uneori ma gindesc unde este noul stil de viata pe care ar trebui sa-l urmam la acest subiect... Si da, puteti da cu rosii daca vreti insa eu nu cred ca dietele de genul "Superdieta", disociatul sau mai stiu eu ce alte diete care interzic anumite alimente indispensabile corpului, chiar si pentru o saptamina-doua, au ce cauta la acest subiect. Aici ar trebui sa invatam sa mincam corect, fara a evita grupe intregi de alimente si sa facem cit mai multa miscare (fie ca e mersul pe jos in fiecare zi sau mersul la sala de fitness), sa acceptam faptul ca a minca o prajitura la o aniversare nu e un capat de tara si mai ales sa ne incurajam si sustinem reciproc in acest nou stil de viata pe care l-am adoptat.

Ce bine zici! Sunt perfect de acord! Eu sunt inca novice in a respecta un stil de viata si nu o dieta anume dar incet incet ma dau pe brazda. Am hotarat ca nu voi mai tine niciodata o dieta !Asta am tot facut de la 16 ani si mereu mi-am dat organismul peste cap(inclusiv dereglari hormonale). In plus psihicul meu are de suferit de fiecare data cand urmez un regim cu alimente impuse si meniu fix. Si pana la urma totul pleaca de la "etajul superior"...cel putin in cazul meu. Stiu ca asa voi da jos mai greu dar in felul asta poate imi autoeduc creierul ca altfel nu merge, ca mereu ma intorc de unde plec. Si pentru prima data mi-am facut un abonament la o sala de fitnes, am facut doar 4 sedinte deocamdata dar le simt. Parca am alt tonus si cand vin de acolo nu prea mai sunt tentata sa dau iama in mancare, ca ma gandesc ca stric ce am obtinut in 90 de minute de munca intensa. Parerea mea, si credeti-ma ca am pierdut sirul dietelor pe care le-am tinut in astia 12 ani.
Acum incerc sa urmez principii de bun simt(m-am inspirat si din sfaturile M.Bilic ca mi se par rationale) si SPORT.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Andre-ea, te rog scoate-ma din podium, sau macar pune-ma pe utimul loc! Din alea 7 kg am pus 2 inapoi saptamana trecuta! Nu cred ca merit sa fiu acolo!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Delia, ai mare dreptate. Am observat si eu ca n-am reusit sa adopt un nou stil de viata, mai ales cand ma compar cu tine.
Totusi, chiar si Monti, care e o cura usoara, interzice anumite grupe de alimente. Exista vreo cura care spune ca poti manca de toate? Slabitul doar cu miscare e mai greu, si noi suntem cam nerabdatoare.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna dimineata fetelor!

Andre_ea, azi cantarul imi arata 75 kg. Pot sa scap de purcica? Se pune?

Meniul de azi (cam acelasi cu cel de ieri):
MD: Iaurt de fructe cu grau integral
P: Supa de pui
C: Supa de pui

Ina C, Violeta ramane sloganul Dordiei da?

Va urez o zi usoara!

Poze cu bebe shtrumf

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Bfly

Andre_ea, azi cantarul imi arata 75 kg. Pot sa scap de purcica? Se pune?

Nu.
Dar gandeste-te ce impresie frumoasa o sa faci lunea viitoare.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput