Nou stil de viata (137)
Raspunsuri - Pagina 12
addya spune:
1. Ce dieta tineti in prezent? Dieta "lingura" adik multe fructe, plante (rosii, salata etc) shi un pic de carne (fara porc)
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des? Zilnic. Alerg dupa fi-miu in parc cate 2-3 ore /zi in 2 reprize de-mi sar ochii.
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate? Aceeasi dieta. Dat jos 20 kg intr-un an de tinut dieta din an in pasti ca mereu era cate o onomastica ceva...
4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"? sa ma simt eu bine
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi.... Zilnic ii gust mancarea piticului (iaurtul mai ales, dar ma rezum la o linguritza)
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce? Alea cu program shi ore fixe de masa. nu pot tine copilu ca stai, mama e la ora de ciugulit 3 frunze shi o coaja de paine...
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive? asta e problema fiecaruia, eu stiu ce e bine pt fundul meu....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
dordia2000 spune:
Buna seara!!!
InaC ms mult de lamuriri.Offf e greu sa ma decid daca sa ma apuc de o dieta sau sa continui cu WW-ul meu cu care am slabit dar...am si pus in conditiile in care am mancat si eu mai normal de pasti.
Cat despre regimul Addyei....este cam asa :
MD: fructe cat cuprinde dar fara banana.
P:7 legume (orice fel dar fara cartofi sau boabe) + carnita de pui, peste, vita. daca nu poti 7 tb sa fie minim 5 max 7.
C: Aceleasi 7 legume (in orice combinatie nu neaparat ca la pranz)+ peste. Daca nu poti peste...sari peste sau baga conserve de ton.
Dc ti-e foame, intre mese, pepene verde sau castravete.
Dupa 2 saptamani se revine usor la mancare normala. Se dau jos cam 5 kg in 2 saptamani. Daca mai vrei...reiei cura.
Daca ceva am omis...Addia te rog sa ma corectezi!!!
Maaama Bfly ce de strategie...!
Suuuper. Nu m-as fi gandit la asa ceva recunosc.
Eu una...nu am timp de exercitii fizice zilnice pt ca merg la servici de la 8 dimi ma mai intorc la 19.00 in cel mai fericit caz...unde cand revin acasa ma asteapta baietelul meu de 1 an si 5 luni asa ca....seara dupa culcarea copilului...numai de exercitii nu mai imi arde. Dar avand in vedere ca la servici cobor cate un etaj cam de 7-8 ori pe zi....se poate considera si asta un efort fizic. Desi...mult prea mic.
As vrea sa pot face ceva exercitii dar....la sala imi e greu sa ajung..iar acasa...nu prea am timp si loc.
In rest sunt de acord cu tot ce ai spus tu acolo.
Ca si manager....nu stiu daca pot face fatza sa intyu asa des....dar...sunt onorata de propunerea voastra. Dar ... de ca sa nu fim toate manageritze si sa venim cu idei si propuneri zilnic??? Zilnic sa imbunatatim strategiile deja formate si sa aducem lucruri noi in functie de evolutia noastra.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
AAA sa va spun ca eu azi sunt...cu moralul down rau de tot. Mi-am luat cantar electronic. Tefal asa cum m-ati sfatuit. Si m-am urcat pe el...sa va spun cat arata???? 91.8 kg. Am sperat sa fie o eroare dar...se pare ca nu. E drept ca era seara...si imbracata sumar ce-i drept...dar....de la 88 la care ajunsasem...la aproape 92....m-a intristat rau.
Maine bag toata ziua numai fructe si multa apa iar luni sa vad adevarata greutate. Sper sa fie mai mica ...desi....asta e. Se poate ca acel minunat cantar pe care l-am avut sa nu fi indicat greutatea corecta si....asta sa fie cauza ca eu nu cred ca am putut pune 4 kg intr-o saptamana in care in afara de masa de pasti...in rest am mancat cumpatat, fara piine proape deloc.
Bineinteles ca de nervi dupa ce am vazut minunata mea greutate...mi-am comandat o pitzza si am papat-o pe toata. Mi-a parut rau dar....am comis-o asa ca....o sa ma autopedepsesc si maine fructe scrie pe fundul meu. Si muuulta apa cu lamaie!!!
Gata va poop ca ma duc la nani!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by adablackcat
Pai da, dar n-avem si noi un nume, ceva visinutze, purpuritze...
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Ce rarere aveti de PRUNISOARE rotunjoare si voioase???
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Buna seara frumoaselor!
Doina te sarut si sper sa ai si zile mai usoare. Zau asa, vine vara si-ai sa vrei sa mai ai cate ceva energie si pentru bebeii tai frumoasi. Las-o mai moale cu serviciul! Fa cat poti si cu asta basta. Te pupic. 
Delidana ce sa mai zic. Aseara am avut un show cu socrela
... de zile mari chiar daca era deja seara. Sper ca de-acum incolo sa se potoleasca cu toate comentariile de prost gust care le face.
Si daca nu se lega de mama, poate ca scapa mai ieftin, dar m-a calcat pe batatura cea mai sensibila.
Si spre nefericirea ei, se pare ca nici macar barbata-meu nu i-a dat dreptate la faza asta.
Oricum la noi intotdeauna a fost asa.
E nevoie de un show ca sa inteleaga ca ceea ce face, spune, comenteaza e gresit si sa se potoleasca... Sa devina "NORMALA" cum imi place mie sa spun. Iaca am spus-o si pe-asta.
Si zici c-ai scapat neudata???
Tzuni!!!!! Pleci la Roma? Daca nu i-a trimite-i Delidanei o galeata cu apa.
Mephala
. Programul meu de azi a fost foarte constructiv. Spalat, gatit, etc, etc. Maine merg intr-o vizita si cam asa se duce weekendul. Saptamana viitoare intru in priza. Am facut un meniu ca de botez nu alta. Asa ca o sa am mult de munca in conditiile in care nici de cumparaturi nu m-am apucat inca.
Diana zau ca te invidiez! Asa pe fata! M-am facut verde
de invidie cand am vazut ce sexoasa esti in poze. Si zici matale ca esti mama eroina de doi bebei frumusei? Mama, mama da ce mama.
Acum lasand gluma la o parte arati super
nene. Felicitarile mele. 
Puskin
. Deci tu ai sportul in sange de-acum, nu? Felicitarile mele! 
Cami, Tzuni sa stiti ca saptamana asta m-am gandit la voi si m-am rugat sa de-a Domul sa deveniti si voi
cat mai curand. Iar pentru tine Tzuni m-am rugat sa vina intai un "barzoi" cu care sa te intelegi si sa-l ai alaturi pana la adanci batraneti, care sa inlesneasca venirea
. Sa v-ajute Dumnezeu sa vi se implineasca aceste vise anul acesta. 
Adablackcat, Addya, Niko_ 26 Bine-ati venit in clubul frumoaselor si spor la slabit.
Sper ca nu v-a suparat interventia mea de mai sus. E valabil si pentru Cristina. 
Dragelor weekend placut in continuare si s-auzim numai de bine.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
dordia2000 spune:
Fetelor....Buna dimineatza.
M=am cantarit iar de dimineatza pe dezbracatelea...si aveam 91.5 kg deci...de azi...incep regimul. Adica azi fructe scrie pe mine iar de maine...o sa incerc sa il tin pe cel al Addyei cu fructe legume si carne. sa speram ca o sa reusesc.
Diana mamica de
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Fetelor....Buna dimineatza.
M=am cantarit iar de dimineatza pe dezbracatelea...si aveam 91.5 kg deci...de azi...incep regimul. Adica azi fructe scrie pe mine iar de maine...o sa incerc sa il tin pe cel al Addyei cu fructe legume si carne. sa speram ca o sa reusesc.
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Diana, si eu am patit-o cand mi-am schimbat cantarul cu unul electronic. Mi-a aratat 1 kg in plus in conditiile in care eu nu mancasem meniuri de Paste. Chiar scrie in brosura cantarului ca cele mecanice se defazeaza si de aia pot aparea diferente in plus. Hai ca se dau ele kgmele jos.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Castigatoarele
Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR
ina C spune:
dordia, sa stii ca sunt mereu neconcordante intre cintare.Intre al meu si un electronic pe care il mai incerc la cineva sunt 2 kg.
Asa ca, lasa totul in urma, declara miine greutatea initiala si la treaba!
O zi minunata! eu plec cu copilul certaret.Vorbim mai tirziu!
ina C
si cu semnatura cum ramine?
ina C spune:
asa e, Bfly!
Sa nu mincam ce nu trebuie si sa nu mincam mult!
Deja ne-am certat, ne-am impacat si am sentimentul ca ne vom intelege tare bine.
Eu am inceput de azi "dezintoxicarea".
ina C
PS Copilul ma intreaba: iar te-ai plantat la calculator?
adablackcat spune:
Zuzi, merge si prunishoare, dar nu rotunjoare
!!! Nu mai vreau rotunjoara!!!
Ceva prune lunguietze...uscate, mai bine ne spunem perje!![]()
Eu azi am mancat doua felii de sunca, un mar si o lingura mica de tot de inghetata. Dar am facut sport...am iesit cu rolele.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)