Nou stil de viata (137)
Raspunsuri - Pagina 10
Delidana spune:
Buna dragelor,
Bun venit fetelor noi si mult succes la slabit! Daca nu va deranjeaza, raspundeti la intrebarile de pe prima pagina. Asta ne va ajuta sa ne cunoastem mai bine. 
Puskin, cum ai facut piinea aceea integrala? Ai masina de facut piine sau ai framintat-o tu?
Vreau si eu reteta. ![]()
Zuzi, ce mai faci?
Azi am fost la alergat. Am asteptat pina spre seara si am iesit in capatul strazii sa vad daca se uda lumea pe strada. Fiind sport national zilele astea, mi-a fost cam teama sa nu ma trezesc cu o galeata de apa in cap. Erau citeva persoane in capatul strazii dar le-am aruncat o privire "dragalasa"
care i-a facut sa-si schimbe planurile. Asa ca am reusit sa alerg fara sa ma deranjeze nimeni. Am facut si 200 de abdomene si citeva serii de
.
Meniul de azi:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia, citeva migdale
P: 1 copan de pui la cuptor cu 1 cartof, salata si putina brinza Feta
C: 1 felie de piine cu salam, 1 iaurt si citeva masline verzi.
Intre mese: 1 mar, 1 cana de ceai de musetel.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
Bfly, eu ma gindisem la manager dordia, din cite imi amintesc ea a fost initiatoarea echipei , nu ?
oricum, ar fi bine sa retinem ce ai scris tu.
pupici,ina C ( tot in frigider sunt )
mephala30 spune:
chiar asa: cum ai facut painea integrala, Puskin? e vorba de cea artizanala, de pe culinar?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
adablackcat spune:
Prima si singura dieta pe care am tzinut-o cu adevarat a fost cea daneza, acum 2.5 ani, dupa prima sarcina. Am slabit cu ea 7 kg. In rest ma abtzin de la mancare in general. Mananc putzin, fara dulciuri, paine, paste. In octombrie 2006 aveam 76 kg, dupa ce am nascut in mai, si prin noiembrie am slabit 3kg, iar acum , in ian-feb inca 6 kg. Acum m-am stabilizat la 66.4-67.5 si vreau sa ma apuc din nou de treaba.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
aaa...in ian-feb anul asta am fost la bazin aproape zilnic ceea ce m-a ajutat ofcarz. In rest sunt destul de sedentara: in masina-jos-in masina. Ma apuc poate de abdomene. Eu as alerga dar nu am cu cine si asa...singura prin sat nu-mi vine, ca poate se iau cainii dupa mine.![]()
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Bfly spune:
quote:
Originally posted by ina C
Bfly, eu ma gindisem la manager dordia, din cite imi amintesc ea a fost initiatoarea echipei , nu ?
N-am avut intentia si nici nu o am de a fi manager. Nu stiu de unde ai inteles tu chestia asta, dar m-ai inteles total gresit! Poa' sa fie cine-o fi. Eu am facut doar o propunere de management la care sa contribuim toate cu idei ca o echipa ce vrem sa fim.
Daca voi credeti ca e de interes ceea ce am scris ...bine, daca nu...uitati ca am scris ceva!
Poze cu bebe shtrumf
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Bflyquote:
Originally posted by ina C
N-am avut intentia si nici nu o am de a fi manager. Nu stiu de unde ai inteles tu chestia asta, dar m-ai inteles total gresit! Poa' sa fie cine-o fi. Eu am facut doar o propunere de management la care sa contribuim toate cu idei ca o echipa ce vrem sa fim.
Daca voi credeti ca e de interes ceea ce am scris ...bine, daca nu...uitati ca am scris ceva!
he, he, ce v-ati incins asa?
Zau ca n-are sens!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
ina C spune:
aoleooooooooooo, dar nici nu s-a pus problema....
tu ai spus ca nu e un conducator si eu am spus ca ma gindisem la dordia...
scuzeeeeeeeeeeee!!!!!!
pupici la toate albastricile!
si sa stii Bfly ca esti foarte frumoasa ( te-am vazut in poze)!
ina C
lista ta am editat-o si am pus-o pe perete!( deci ai putea fi tu manager)
dupa mine , fara management performant nu merge nik ( sunt auditor, deformatie profesioanala).
anky spune:
Mai,pe mine in care echipa ma bagarati..???
Am 1.68 ,58 kg si vreau sa ajung la 52 kg
,deci 6 kilute joooss.
Vad ca m-ati lasat pe dinafara..
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"