Aveti camara? Ordonata sau nu....

Aveti camara? Ordonata sau nu.... | Autor: tyaa

Link direct la acest mesaj

Ca oricat as face ordine in camara nu arata bine. Acolo tin un raft cu papuci, unul cu alte multe lucruri, vreo 2 cutii vopsea lavabila, hainele mici ale Elisei, cateva tavi, scule de ale sotului, ceva carti, aspiratorul, matura, altele de sters pe jos, cartofii, merele, uleiul.....e mai mult un fel de debara. De cate ori fac ordine arunc o gramada de chestii si tot nu arata bine, ordonat.
Deci......aveti ordine in camara?

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Pai ce ai enumerat tu acolo ..nu seamana a camara. Eu prin camara inteleg un loc numai cu conserve, legume si fructe. Deci doar comestibile. Eu nu am camara , are mama la tara, am doar debara in care sunt diverse lucruri,pe care le aranjez din cand in cand, mai dezordine e in partea sotului unde are tot felul de cabluri, si alte artcile electronice mai mutl sau mai putin ordonate.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am camara si e ordonata cam 70% din timp, pana incepe sotul meu sa scoata diverse cumparaturi din pungi si sa le cazeze pe unde apuca.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

asa cum a spus si Anda, prin camara eu inteleg un loc unde se depoziteaza numai alimente(conserva sau nu). eu conservele le tin pe balcon, iar debaraua am organizat-o ca un sifonier(in care nu este chiar tot timpul ordine)

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianam spune:

Eu am o camara in care am o parte din conserve si alimente plus diferite cratiti,vesela, robot, mixer, si alte electronice sau chestii utile in bucatarie. Din pacate nu sunt foarte ordonate- mai ales rafturile care sunt la indemana tocmai din cauza ca asezam repede pe ele cumparaturile sau ce nu mai are loc in dulapul din bucatarie.
Eu dau vina pe sistemul de rafturi pe care l-am mostenit si caruia inca nu i-a venit timpul sa-l schimbam.
Sunt rafturi foarte late facute inainte de 89 si daca pui ceva mai in spate, este foarte greu sa ajungi la obiectul respectiv cand ai nevoie.
Poate ca atunci cand vom cumpara polite din acelea metalice, reglabile, voi reusi sa tin mai multa ordine.

Cu debaraua este idem!
Cu toate ca si in camara si in debara am batut cuie in tocul usii sau in perete pentru a agata diferite plase, plasute, gentute, etc, tot se strang cateodata prea multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu am renuntat la camara, pentru a castiga spatiu, asa am un hol mai mare si o bucatarie mai mare. Ma rog, mare e impropriu spus, avand in vedere ca am un apartament conf.II. Dar oricum am castigat spatiu renuntand la camara. Si am facut totusi niste rafturi pe balcon, mascate de o usa astfel incat arata ca un dulap, in care am cam de toete...adica si borcane, si conserve si scule de-ale sotului.
Dar urasc sa fac ordine in asa zisa camara, asa ca aceasta insarcinare ii revine lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Noi am renuntat la debara care era cam in mijlocul holului, am castigat spatiu. Camara e si debara si nu numai....Cat de curand ma apuc si arunc tot ce e in plus. Altfel nu am cum sa stin ordine.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Eu cand am ales apartamentul mi-a placut si faptul ca aveam o camara in bucatarie pe care sa o pot desfiinta. Nu am nici asa bucataria prea mare, 9 mp, iar pe locul camarii am facut locul de luat masa.
Debaraua de pe hol, chiar de langa usa de la bucatarie, am transformat-o in camara-debara.
Va spun cum am aranjat-o, acum cateva luni.
Am cumparat 4 polite de aceeasi culoare ca lemnul mobilei din bucatarie, iar cea mai de jos polita e la 1 m de gresie, deci destul de sus. In acel spatiu am pus o cutie mare cu de toate in ea: vopsele etc. chestii pentru zugraveala, caloriferul electric. Nici nu se vede, arata bine. Peste este masa plianta de picnic. Peste masa sunt borcane goale, sticle, o lada frumoasa in care tin cartofi.
Pe rafturile de mai sus: sticlele de suc, apa minerala, borcane cu gemuri, bulion etc.
Apoi oale, cratiti, castroane mari.

Oricum, arata bine. Sunt multumita. E si ordine, nu cum era la mama.
Am uitat: este si un suport din plastic inauntru, am avut loc, din acela pentru pantofi. Pe el stau rolele si alte chestilici.

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am avut camara si aveam tot felul de prostii acolo, nu prea ordonat aranjate. Am desfiintat-o si acum nu mai trebuie sa fac curatenie si acolo . Intr-un dulapior (corp Joly) tin produsele pt bucatarie, iar in debara poti tine produsele de care ai nevoie pt menaj.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

A mea e suficient de ordonata. Ca daca n-ar fi n-as mai gasi nimic din ce pun in ea.

Cand incepe sa fie dezordine zic: "Piua!" si refac aranjamentul, ca tot mie imi e greu daca nu-i cum trebuie.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput