NEURO-ENDOCRINOLOG -sugestii,experiente, rezultate

NEURO-ENDOCRINOLOG -sugestii,experiente, rezultate | Autor: copilut

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor,

Ma confrunt is eu cu o problema legata de o prolactina tripla.
Am facut tratament homeopat 2 luni. Concomitent cu acesta am luat si Mastodynon, iar dup ace l-am terminat pe acesta am continuat cu Vitex agnus sperand ca aceasta sa scada simtitor. Din pacate nu a fost asa. Durerile de sani treceau cat timp am facut tratament, dupa intreruperea acestuia reaparand imediat dupa CM. De curand am refacut analiza prolactinei – acelasi rezultat dezastros.

Ginecologul la care merg a zis ca nu e nici o problema prolactina marita atata timp cat eu ovulez. Eu nu sunt de aceeasi parere avand in vedere simptomele pe care le am de la aceasta prolactina marita (dureri de sani mari si pe perioade lungi, dureri de cap f. mari, greturi…) si valorile care au iesit la analize.

Am primit recomandarea din partea medicului de familie si a celui homeopat sa merg la un endocrinolog / neuron-endocrinolog bun pentru o consultatie / radiografie de sa turceasca sau RMN pentru a vedea daca exista o problema cu hipofiza sau nu.

Intrucat problemele endocrinologice sunt destul de delicate si necesita timp pentru a fi tratate si mai ales un medicului bun, rabdator si orientat spre rezultate apelez la ajutorul vostru fete dragi.

O cunostinta mi-a recomandat-o pe d-na dr Adina Ghemigean. Ce stiti despre ea?
Am aflat de pe forum ca lucreaza si la un cabinet particular. Unde anume? Cu un numar de telefon ma puteti ajuta? Pls

Cat mai multi, sanatori si mancaciosi bebei,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Bine ai venit ! Personal nu te pot ajuta desi eu am probleme cu PRL, dar intra pe link-ul :" tratament hormonal pt. prolactina marita" si vezi ce au scris acolo fetele.Multa bafta

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna Copilut!

Nu stiu dc iti mai amintesti de mine (ne-am intalnit la o reuniune de tutunarese). Eu acum 2 ani am facut analize la endocrinologie cu tot tacamul de analize hormonale, radiografie de sa turcica si etc. Eu am fost la Medicover (pe vremea aceea eram abonata) la Dl Dr Ranetti. Mie mi-a placut f mult de dansul. Acuma, nu stiu sigur dc mai este la Medicover, dar cert activeaza la Spitalul Militar Central, este seful sectiei de endocrinologie. Poti incerca la dansul, dc nu primesti si alte recomandari.

Te pup si sa auzim numai de bine.

Anca 10+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilut spune:

Buna fetelor,

As vrea in primul rand sa va multumesc pentru raspunsurile voastre.
Cum sa nu te mai cunosc Anca?!... Ce mai face bebe? E bine?

Cum pot ajunge la dr Dr Ranetti? E suficienta oare o trimitere de la medicul de familie?
Tu cat ai avut prolactina?
Tocmai m-am uitat pe analizele mele si in noiembrie era de 4 ori mai mare, iar la analiza de acum 3 sapt a iesit de 2 ori mai mare. Insa acum am niste simptome mult mai urate (sau poate le aveam si atunci dar nu constientizam)dureri de cap si de sani puternice, stari de ameteala...

Uf, sper sa ii dau de capat... Deocamdata sunt in cautarea unui medic bun pentru tratarea acestor probleme.

Pana atunci o sa intru si la cap " Tratament hormonal pt. prolactina marita" sa vedem ce informatii pretioase mai aflu si de acolo.

Galuscuta iti multumesc pentru sugestie :)

Acest capitol sper sa ramana deschis, pentru ca pana la tratamentele date de medici, mai intai trebuie sa ii gasim pe cei mai buni dintre cei buni.

O saptamana cat mai buna tuturor,

PS Astept in continuare informatii despre dr. Adina Ghemigean, dar si despre alti medici pe care ii considerati buni. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu una am avut o experienta f neplacuta cu dr Ranieti care acum 7 ani ma programase direct la punctie mai intai si apoi la scoaterea tiroidei in totalitate dupa ce facusem acea analiza cu iodul care imi scapa acum cum se numeste. Analizele mele hormonale erau insa f bune. Asa ca uite ca dupa o ecografie adevarata la dr Pop ca sa am certitudinea ca chiar trebuie sa ma operez s-a dovedit ca nici pomeneala de asa ceva si uite ca si in ziua de azi am tiroida intreaga si nu am facut niciodata nici un tratamet ptr tiroida. Am fost apoi la prof Coculescu care era pe acea vreme la medsana si mi-a zis ca sunt perfecta am o gusa specifica zonei in care sunt nascuta si crescuta si nici pomeneala de operatie. Asa ca......uite si o experienta neplacuta cu acest dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Saluti
Uite am si eu o neplacuta novela in ceea ce priveste proalctina. De doi ani ma lupt si eu cu prolactina marita, si eu is consultata de un endocrinolog, care mi-a recomandat de fel si giencologul, Dostinex. Cti timp luam dostienx (trei luni) imi scadea apoi iar imi urca super tare, duapa care iar am facu to cura de trei luni de dostinex, si acu pot sa iti zic ca mi-a scazut, nu foarte mare ca un pic si acuma mi-e marita dar endocrinoloaga imi zice ca ii ep baza de stres si nu mai imi da tratament doar dac imi va fi foarte mare. De fel ii si sotu cu problem de prolactina si tiroida si tot pe dostinex ii. Acu de mie marita iar o sa trebuiasca sa iau iar dostinex ca doctorita din Ungaria(unde urmeaza sa ma preg pt un fiv) mi-a zis ca trebuie neaparat sa scadem proalctian. Si da , are de a face cu ovualtia. AL prolactina mare e sansa mare sa nu ramii insarcianta.
Eu iti doresc mutl succes in tratament si cit de curind bebic.

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilut spune:

Salutare dragutelor,

Monica-Elena, magdadomokos - va multumesc pentru opiniile voastre.

Azi tocmai am vorbit cu medicul homeopat.M-am programat pentru o noua consultatie.

Am reusit sa dau si de dr. Ghemigean.Mi-am facut si acolo programare. M-am gandit ca e bine sa merg in paralel avand in vedere ca prolactina e foarte mare (se pare ca si pe fond de stres), e indicat sa fac si un consult si o ecografie la un medic de specialitate.

Va tin la curent dragutelor. Pupici pentru toate,

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Copilut, euzic sa iti faci o serie intreagad e anlaize hormonale, pt ca multe se leaga intre ele, cum ar fi tiroida cu prolactina....si vezi unde e problema. daca prolactina tii marita duap tratamente e bine sa iti faci un RMN, eu mi-am facut radiografie, dar multe nu se vad pe radiografie , deci e mai indicat RMN.
Tin pumnii sa fie totul ok.

DM

Mergi la inceput