<1.65 m, >56 kg, existam si noi !!!
Raspunsuri - Pagina 5
andreutza23 spune:
pt ca ieri tocmai m-am cantarit si masurat si am aceleasi dimensiuni ca titlul cap m-am gandit sa ma alatur si eu voua.
eu nu suport pantalonii astia noi aparuti(stramti jos) pt ca eu sunt grasuta la picioare si imi vin ca naiba. cu talia joasa ma inteelg f bine dar la marea maj am alta problema - imi sunt largi in talie. asa ca in general trebuie sa ii scurtez si stramtez in talie.
cu fustele ma descurc.
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
wonderful spune:
Eu am gasit niste fuste de vara f. faine dar mi-ar fi venit daca puneam elasticul din talie in jurul gatului.Ca sa ma spanzur ca am 1,63 si nu 2,10?De vina sunt magazinele care se aprovizioneaza in prostie numai cu ce a decretat un prost ca se poarta.
Cat despre jeansii moderni,m-am saturat cate burti tremurande am vazut din simplul motiv ca avantajeaza putine siluete.
dana_e spune:
Ma alatur si eu acestui club. Vreau sa spun ca NICI la 1.69, 55 kile, 90-60-90 NU SE GASESC HAINE care sa se aseze bine.
Pantalonii mai ales - daca se potrivesc pe talie nu intra pe fund(care talie?? sindromul "jos de tot" nu se mai termina dom'le??). Daca intra pe fund, in talie ramin largi de tot. In plus trebuie sa ii tai cam pe toti (si mult), desi dumnezeu ma ierte, parca n-am picioare chiar scurte.
Mai nou observ si modelul ingust de tot jos, care face fundul mare. Banuiesc ca se potriveste unei tipe foarte-scindura, dar atunci de ce il intilnim aproape doar pe asta si au disparut cei drepti sau evazati?![]()
Am ajuns sa imi cumpar pantaloni doar cind apuc sa ies din tara, desi pina de curind mi se parea sobism. Insa deh, daca acolo se mai gasesc si modele/masuri normale, ce sa fac...
La bluze e un pic mai OK, desi decolteele pina in buric acapareaza tot mai mult rafturile.
Propuneri constructive:
- se apuca cineva de importat haine normale?
- sau de confectionat? (nu croitorie manuala, "pe comanda", ci fabricare in masa)
Pina atunci, va doresc [si imi doresc] RABDARE si NOROC in magazine 
virgo spune:
Mai fetelor , si eu am 1,67 si 55 kg , sunt si insarcinata in 4 luni dar nu va inteleg , eu am gasit tot timpul in Romania masura care-mi trebuie , si blugi cu talie normala , lungimea 32 de inci ( adica medium dupa moda britanica ), bluzele le prefer mulate - deci musai material stretch . Acum mai degraba imi fac probleme , ca vine burtica si aici in Olanda toalele pentru gravide sunt de la masura 40 in sus , urate , naspa si fara pic de gust . Dar ... se rezolva on-line , ca de aia s-au inventat magazinele virtuale . Mi-am comandat niste pantaloni absolut superbi , lenjerie , pantofi cu talpa ortopedica , blugi sub burtica masura 34 , asa cum trebuie .
Eu nu m-am plans niciodata nici de inaltime , nici de greutate , mi se par amandoua ideale pentru o femeie normala .
13+
mess0804 spune:
De lungimea blugilor plang si eu.. la cei 1,58 ai mei
se duce tot modelul cand tai jumate din ei...
(in strainatate am gasit blugi pt age 13-14
)
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
Victoria spune:
quote:
Originally posted by virgo
Mai fetelor , si eu am 1,67 si 55 kg
-----------------------
Eu nu m-am plans niciodata nici de inaltime , nici de greutate , mi se par amandoua ideale pentru o femeie normala .
Virgo, pai asta e prolema: masurile tale sunt ideale, ale noastre, astora care ne plangem aici, nu....

Eu am 1,64 m si nu mai zic cate kile ca-mi stric ziua..
Insa am fost la Mini Prix in Otopeni, unde cu 120 RON mi-am luat: fusta lunga, stretch, de blugi, de la Next, fusta-pantalon de blugi, 2 fuste lunga de ceva gen voal gros mat,mai largi jos,o rochie lunga, dreapta si un sutien roz"prafuit" din matase plisata bes-ti-al
Aveau muuuulte fuste de alea pe elastic, cu volane jos, superbe, si blugi muuulti( tot de acolo mi-am luat mai demult si blugi, tot Next)
Vi-l recomand cu caldura..cu banii pe care i-am dat la Promod pe o bluza( 80 RON) si aia redusa, imi luam de la MiniPrix 3 chestii, si tot atat de faine...
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
belutza spune:
Am si eu o problema.Am 1,70 si 51 kg si Nu mi gasesc pant cu talie joasa cu nici un chip. Port cea mai mica masura si imi gasesc foarte greu. Cu talie inalta la greu , unde intru si probez ,talie inalta bineinteles.

Am renuntat sa mai caut pt ca sunt sigura ca nu-mi voi gasi nimic 

belutza
anamaria spune:
quote:
Originally posted by okusan
hai ca stati toate bine la capitolul inaltime si kg,
eu una la 150m si 52 kg
adopt de cele mai multe ori stilul rochita si colanti trei sferturi
si mi se cam potriveste fara sa mi se vada picioarele scurte si groase sauburtile care sunt 3 la numar,
dragele mele sanatoase si frumoase va doresc sa fiti!
oficial mi -e bine!
draga mea, fii linistita! pe langa mine, esti sex-symbol!
io-s asta: 1,5 m si 57 de kg (in zilele mele bune
la picior, 36.
cat despre shopping, eu imi cumpar ce gasesc si imi place cam cand gasesc, asta presupunand ca am banii necesari... daca nu, astept pana data viitoare! de cate ori plec sa caut ceva: pantalon, bluza, fusta, pantofi, ma intorc fie cu buza umflata, fara articolul dorit si cu un car de draci, fie cu ceva care cat de cat s-a potrivit dar care nu prea imi place si nu va fi purtat de mai mult de 2-3 ori...

_
ANAMARIA, o mami ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003) poze cu frumosii mei (si nu numai
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
belutza spune:
Of suntem vesnic nemultumite. Oare fotomodelele se plang tot asa ?
Eu sunt subtirica si tot nu-mi gasesc . Ce mai spuneti ?
Nici asa nu-i bine , nici asa. Apai cum sa aratam ca sa ne gasim si noi ceva de imbracat ? Sau umblam dezbracate ?!
belutza
mcrissa spune:
ma alatur si eu in club:cu 1.65 m, 53 de kg si 35 la pantof
intotdeauna pantalonii sunt foarte lungi.croitoreasa la care-i scurtez ma intreaba ultima oara foarte mirata de ce cumpar mereu pnataloni mai lungi.ca nu exista panataloni pentru femei de 1.60
cei de la Colins au uneori si diverse lungimi, unele chiar imi vin si mie la 1.60, dar niciodata la modelul care-mi place.ma duc in magazin si in loc sa-mi aleg un model de blug care-mi place, intreb ce au lungimea 30 si apoi vad daca-mi vine ceva.
pantof elegant nu-mi pot lua decat adaca are bareta in jurul gleznei, altfel imi scapa din picior.
la fuste e si mai greu, ca imi plesnesc pe solduri si sunt largi in talie.
vara asta m-am inteles foarte bine cu rochitele care se poarta acum, cu croiala de sub san.imi vin pefect si mi-am luat cateva, dar cam trece vara si nu stiu cu ce sa ma imbrac
Cristina in asteptarea mormolocului