inventii si inovatii:)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
Originally posted by codruta_grg
Eu nu le numesc inventii, ci descoperiri. Totul exista, doar trebuie descoperit.
Intr-un Univers infinit in timp si spatiu orice poate exista exista cu certitudine. Dar lumea noastra este marginita si cu istorie finita.
Descoperirea este o simpla constatare a unui obiect sau fapt deja existent. Descoperim America, descoperim gravitatia, descoperim o specie necunoscuta in jungla amazoniana.
Inventia este rodul creatiei noastre. Inventam calculatorul, inventam masina antigravitationala, inventam o noua specie prin modificari genetice.quote:
Cine e primul e inventatorul.
Nu. Inventator este oricine realizeaza ceva fara a avea cunostinta de realizarea anterioara a acelui ceva. Insa cine e primul ia banii.
Da ai dreptate! Lumea noastra e marginita!
![](icon_smile_wink.gif)
Codruta &
![](zana.gif)
asa crestem noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Cristina_A spune:
Daniela_b, ce-ai mai facut cu inventia?
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii
dulcetica spune:
Trimite-mi o mostra sa vad cum e!O sa fiu un degustator foarte sincer, pentru ca eu am spus nu sucurilor si in consecinta daca e realmente bun,atunci spargem piata.Ma nscriu in echipa de promovare a produsului.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_b/daniela_b.jpg)
daniela_b spune:
N-am facut nimic cu inventia mea, fiti siguri ca dadeam un mare party cu tot DC-ul ca sa sarbatoresc primele contracte cu cele mai tari firme de producatoare de telefoane mobile din lume...ups! m-am deconspirat
( vedeti deci ca nu e despre ceva de mincare...otravuri sau altele).
Faza e ca pentru a inregistra "inovatia" mea la OSIM trebuie sa ai un ditamai dosarul cu specificatii tehnice, planse, prototip ...etc etc.
Pe mine nu ma duce capul suficient pentru a alcatui asa un dosar ( cred ca ar fi trebuit sa fiu macar inginer...zic bine?) si nici sa o dau altcuiva de incredere s-o slefuiasca n-am avut cui...
O mai las sa dospeasca deocamdata.
I-am spus secretul doar sotului si el a ris de mine...mi-a zis ( rontaind dintr-un mar): "ai idee citi nebuni de-alde ala care hipnotizeaza gaini, de-a aparut la Teo cu ceasca lui minune care raceste cafeaua instant, se duc la OSIM cu dosare de gadgeturi, in fiecare an? "
www.helpsonia.com
kokorina spune:
quote:
uffff, parca mai era nevoie sa fie inventata o noua otrava!!! sau este vb de cola cu 7 vitamine, cu aroma "identic naturala"???
citeste pe indelete si de la inceput...era vorba doar de un exemplu,o comparatie...eu as da mai multa credibilitate unei inventii sau ...inovatii
quote:
Desigur, nu va pot spune ideea dar o sa fac un fel de comparatie, sa va dati seama.