Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

carmina multa sanatate puiului! BRrrrr mi-ai adus aminte de vaccinu' de la un an. Ugh! Mi s-a facut pielea ca de gaina. Mi se rupe sufletul cand ii vad plangand si au ochii in lacrimi si intind manutele dupa ajutor .

Ma gandeam in seara asta cum ma chinuiam eu, inainte sa merg la work, sa o fac pe Petra sa adoarma singura si cate probleme imi faceam cu "fierbel" sau nu "fierbel"- vezi ferber , eram plina de nervi cateodata, si acum...nu stiu cum sa trag mai mult de timp sa o culc cat mai tarziu si sa o tin in brate cat pot de mult. O culc langa mine si apoi o pun in patut. Imi adoarme in maxim 6-7 minute si imi place enorm sa o stiu lipita de mine.
Seara se mai trezeste cam o data si o pun la san si adormim imbratisate.

Imi este foarte dor de Petra mea.

Sanatate la bebei!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

da, m-am convins, suceveanul fraudeaza. Totusi, pe locul doi e preferabil, decat descalificat, nu?
Of, ce aiureala.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Bai, ce ma enerveaza suceveanu' ala! In 1 min a primit 2 voturi, ceva nu-i in regula!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

S-o lase-n supararea ei de treaba, a primit 6 voturi in aprox 90 secunde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

poate are o retea de net.
Am un vecin care e provider de net la noi in cartier si isi inscrisese si el copilu la un concurs. Ne ruga mereu pe mess sa votam cu totii ca ne face reducere si ne da nu stiu ce, Si votam. Ne bazzaia pe mess din ora in ora.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by EllaX

S-o lase-n supararea ei de treaba, a primit 6 voturi in aprox 90 secunde!

Ellax, eu am banuit de marti ca face asa. De PAste nu a primit voturi aproape de loc, dar voi, cele care ati stat acasa, la fel si noi din Valcea, am votat constant. Ne detasasem cu 100 de voturi. Intr-o zi jumate au recuperat si ne-au depasit.

Rugamintea mea: daca va amintiti si aveti disponibilitatea, votati cinstit. Numai daca puteti. Haideti sa-i lasam pe oamenii bolnavi sa-si faca damblaua. Poate am noroc si-l descalifica pe el adminii. Daca nu, ramane Razacila pe locul doi, dar cinstit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Asta zic si eu ceva nu e in regula la celalalt pitic. Cred ca emai bine sa ne abtinem, sau io stiu??? Suntem multe si poete nu din ora in ora dar destul de des tot se vor aduna voturi la Alec, si mai bine asa cum a zis si Lacramioara mai bine locul 2 decat descalificat.

Andreea, multumesc frumos.

Of of of si un cartof. Puta lui fi-miu e mare rau si...rosie. Asta seara dupa baie nici nu-l puteam atinge acolo dar l-am apasat si nu vreti sa stiti ce a iesit . Am curatat cu rivanol si am dat cu canamicina dar cred ca tot la doctor voi ajunge, din pacate.
Lacramioara daca esti draguta si ai un pic de timp poti sa povestesti un pic cum a decurs decalotarea, exact exact ce manevre s-au executat si ce ingrijiri aplic acum ca sa nu se infecteze. TE ROG FRUMOS SI DIN SUFLET!!!!!

Edit: voiam sa spun "poate" nu ca suntem "poete", desi mai sti ce zace in noi?!

Mergi la inceput

Carmina, nu mai umbli acolo 3 zile ( asta in cazul in care nu te decizi sa mergi la doc, ca ala sigur o sa umble), nu desfaci putzica la baie, doar il schimbi foarte des, la fiecare pishu depistat si pui comprese cu rivanol care au o discheta de vata intre ele, pentru ca trebuie sa se mentina locul umed.... nu pui numai comprese ca mai rau il irita. Si nici nuami vata nu-i bine, caci nu poti fi sigura ca-i sterila, asa cum e compresa. O data la doua schimbari pui pe varful putzicii unguent oftalmic (kanamicina).
Doctorul o sa-ti dea tot un antibiotic pe care sa-l aplici local... daca ai kanamicina, pune-i fara intarziere.

Dai sa bea foarte multe lichide,sa faca pishu des-des.

Asta-i tot. Va fi bine daca respecti tot ce am scris.

Mergi la inceput

Revin: dupa ce se vindeca mai incerci sa indepartezi pielicica sisa cureti bine.
Decalotare in cazul in care mai sunt "aderentze": Doctorul a procedat asa: a pus foarte multa crema, a masat-o nitel, apoi a tras de ea o data, brusc, in stanga si in dreapta, cu degetele mari. Imi cer scuze daca v-am dat fiori... Nu aruncati cu rosii, va rog mult...
Poate sa o faca oricine, daca are curajul. Eu nu l-am avut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Lacramioara pai tu nu umbli pentru ca tocmai s-a produs decalotarea dar la mine nu e. Si putica e umflata rau de tot si daca o belesc (scuzati cuvantul dar n-am altul la indemana) putin iese foarte mult puroi. Si eu cred ca e bine sa strang un pic ca sa iasa puroiul, tu ce zici? I-am pus doar compresa sterila dar de maine o sa pun si o discheta de vata. Eu asta nu stiu ce sa fac acum daca sa incep sa-i retractez preputul sau sa-l las pana se vindeca. Mi se rupe sufletul de puta lui . Rivanolul sa fie la temp. camerei sau rece?

Si inca una fetelor: este posibil sa mai aiba colici la varsta asta? Pentru ca azi dimineta de la 5 la 7 a avut Mihnea un spectacol de plans si eu pe langa el pana mi-a trecut prin cap asa intr-o doara sa-i dau cu Flatulin. I-am dat el a tras un part si a adormit instantaneu iar eu m-am speriat de moarte ca am crezut ca a lesinat. Va dati seama ce consum nervos pe cpul meu in alea 2 ore. Inca cateva episoade de genul asta si imbatranesc cu 20 de ani mai devreme.

Mergi la inceput