Tratament amigdale si sarcina?

Tratament amigdale si sarcina? | Autor: tzuc

Link direct la acest mesaj

Buna,

Sunt insarcinata in 13 saptamani si de 2 zile am amigdalele umflate si nu pot nici sa mai respir..de durere. Ce tratament pot sa fac in conditiile astea? in afara de miere nu am luat nimic. Abia luni merg la medicul meu si pot sa vorbesc cu el, dar pana atunci o sa innebunesc de dureri, plus ca nu stiu ce efect au asupra lui BB fiind asa de inflamate. Nu am febra, doar sunt imflamate, rosii si dureroase.

Va multumesc pentru eventuale raspunsuri.

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

asa am fost eu de doua ori pana acum,o data in februarie(la 10 sapt.) si o data acum(la 18).Nu puteam inghiti,aveam niste dureri groaznice,in rest n-aveam nimic febra,sau altceva.In ambele dati ginecologul mi-a dat antibiotic-prima data augumentin,5 zile,1 la 8 ore,si strepsils,tot cate una la 8 ore.Asta fiindca am stat cam doua saptamani fara sa tratez,si imi pierdusem total vocea,si incepusem si cu muci,tuse,etc..A doua oara mi-a dat din prima Ospen 500 la 8 ore o pastila,tot 5 zile.Am mai dat in gat cu albastru de metil,am supt vitamina C cu propolis,strepsils,etc..Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Multumesc din suflet Irina.

Cred ca o sa iau doar Vitamina C cu propolis deocamdata, altele imi este teama sa iau, mai ales antibiotic..si astept sa vad cum evolueaza, sper sa nu fac naiba vreo infectie... offff

mercic inca o data si iti doresc sarcina usoara in continuare si

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Uite ce am mai gasit tot aici, pe forum, la o alta mamica cu dureri de gat:

Se prepara un sirop astfel: 6 linguri de zahar caramelizat (ars in craticioara), se sting cu o cana de apa. Se fierbe timp de 10 minute impreuna cu o ceapa mica (necuratata de coaja), o nuca in coaja (spalata si sparta), o lingurita de seminte de chimen si 3 frunze de dafin.
Dupa cele 10 minute se ia de pe foc, se tine vasul acoperit pana la racirea lichidului, care se strecoara, se pune intr-o sticla si se tine la rece.
Se iau o data pe zi 5 lingurite, intre mese, pana cand siropul se termina

Reteta e a ei, dar ceva asemanator imi facea si mie bunica in copilarie si functiona. Sper sa te faci bine repede! Sanatate multa tie si lui bebe!

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by tzuc

Multumesc din suflet Irina.Cred ca o sa iau doar Vitamina C cu propolis deocamdata, altele imi este teama sa iau, mai ales antibiotic..si astept sa vad cum evolueaza, sper sa nu fac naiba vreo infectie... offff
mercic inca o data si iti doresc sarcina usoara in continuare si "Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

mai este eficienta si gargara cu apa calduta in care pui sareIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput