Aradence minunate! (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Serios Alina , ai 1,52 ca si mine si 66 de kg?
Cat despre facut mancare, nu prea sta nimeni pe acasa, asa ca daca facem o data la doua , trei zile ii super suficient, iar in week-end gatim in echipa; eu sunt responsabila cu salatele si Cipri cu carnita la cuptor!Curatenie fac repede dimineata inainte sa plec de acasa, si daca mai ramane ceva de facut seara pe la 7, cand ne intoarcem

Mergi la inceput

Ada si eu m-am inscris!
Daca era pentru mine "Grasa", foarte saru-mana si raportez, asta seara mi-am propus 100 abdomene.

Mergi la inceput

Noapte buna Moni! Ce frumos mai suna - 5 kg. Eu vreau doar -10.

Mergi la inceput

Ada nu stiu ce inseamna sa te inscriiiii . Am scris si eu un mesaj pe pagina cu fetele care vor sa slabeasca. daca te prinzi care-i schema sa-mi zici si mie.
Ma duc sa fac abdomene, un dus si la somn ca vad ca deja-i 1.24.
Somnic usor la toate!

Mergi la inceput

Ma tot gandeam de ce nu mai scrie nimeni! Aveam impresia ca-i devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Azi avem program super incarcat. Pe baietii mari i-am impachetat si i-am trimis la Minis sa munceasca. Eu cu Daria si cu Matia vom merge pna la Fantanele la cineva in vizita, apoi scimbam pe Gai la o zi de nastere.
Azi noapte i-a pleznit lui Matia si al 2-lea dinisor. Pentru acest intemeiat motiv s-a trezit al meu de 6 ori.
Ma duc sa bag si eu gimnastica. Nico ai facut abdomenele?
Multumesc de invitatie Ada, am citit ce se intampla acolo, dar eu nu mai fac fata cu inca un subiect la care sa citesc si sa postez. Am renuntat de mult si la fulguleti de noiembrie-decembrie. Eu ma las pe mana fetelor de aici sa ma stimuleze, premieze, .

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, si eu m-am gandit la fel la inceput, dar am zis ...hai s-o incerc si pe asta! Azi am mancat o lingura de pireu si vreo trei cuburi de carne fiarta cu varza murata, si doua cafelutze. Problema e ca am baut si un pahar de pepsi. Las' ca pentru o zi nu-i mult... O sa slabim incet dar sigur! NU??? Si eu tre' sa ma apuc de ceva abdomene ca am 6 kg de clisa pe burta.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

N-am apucat sa mai intru ca am avut in vizita o prietena din satu-mare de ieri pana azi.
Miha, Ada, Nico facem galerie sa slabiti cat mai repede.
Azi am primit rezultatul uroculturii si Ioana nu are infectie urinara. I-au iesit 10.000 germeni, oxalati de calciu, flora microbiana, saruri amorfe, leucocite 25/microlitru. Exact ca la sumar. O sa-i mai fac un sumar sapataman viitoare.
Sunt rupta de somn ca am dormit tare putin in ultimele nopti iar ziua deloc. Azi am atitipit juma de ora langa Tudor si m-am sculat buimaca.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, cred ca ai rasuflat usurata. Bine ca n-are nimik Ioana. Poate in weekend te mai odihnesti...

Alina M si Gabi, multzumesc de galerie. Sunt cu Niko in echipa Rubinitzelor! Adica ceva rubiniu... ce-o fi!

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha, Ada si Niko si noi va sustinem.Nu am intrat la topicul de slabit ca sa citesc ce si cum dat pot sa va spun ca Ovi a slabit 10kg cu un regim bazat pe lipsa carbihidratiilor si nu s-a lipsit in totalitate de alimentele dulci si nici nu a facut foame .
Miha esti mortala si tu si Alex.Daca tu cu 3 prunci si afacere mai esti in stare si de dieta esti beton .La mine functioneaza faza cu guma de mestecat . Nu prea reusim sa facem pipi la olita ci mai mult in chilot dar perseveram.Oricum mai are si momente cand se cere singura la wc, nu face nimic dar macar vrea .Sunt multumita.La pranz niciodata nu e ud scutecul dupa ce se trezeste si s-a intamplat si intr-o noapte faza asta.
Alina spor la bucatarit .Mey dar cate pompoane pt Ada ?!
Gabi ma bucur ca nu are nimic Ioana , eu zic sa o lasi in pace.Leucocitele pot sa creasca si daca e un inceput de eruptie dentara.
Moni m-ai spart cu ultima postare , cred ca-mi trebuie translator
Maria sa-nteleg ca tu esti de fapt Cristina ?
Diana ati fost azi la gratare?
Flavia tu te mulgi ? din cauza ca nu mai suge Bogdi asa de des?

Azi am fost la soacra-mea,in Parneava ,cu caruciorul numai noi doua fetele, tati a venit mai tarziu.Ce biiiiiiiiine a fost, mi-am adus aminte de vremurile apuse, fetele mai vechi stiu despre ce vorbesc.Atata mi-a vorbit Mel de ma-nebunit:aia ce-i? uite aia! ce face nenea dar tanti?ce culoare are motoru' dar tramvaiu'?mami...mami...etc dar tot a fost super.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput