Aradence minunate! (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

clau creste peste 1,50 m mai ales daca are soare.nu e pretentioasa la sol,face flori superbe,in genul gladiolei dar mult mai mari,culoare rosu portocaliu,este si galbena dar nu am deasta,are frunzele mari late si face flori pana toamna tarziu.trebuie scosi bulbii toamna ,se inmultesc f tare! chiar nu am poza dar poate gasesti pe net o cheama cana sau kana

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina, da daca as pune in fatza blocului oare ar trai?? Daca da atunci vreau multiiii bulbi
EDIT: asta e?? mai multe poze
1,2, 3 sau 4
O cheama Cana

ce mai astepti??

Mergi la inceput

sigur traiesc,eu am pus in fata casei,sper sa reziste vandalilor din zona,am mai avut tentative cu amenajatul spatiului din fata casei nereusite!eu incerc sa-i impart sa ajunga la toata lumea cativa tot ajung la tine.eu inca nu am pus undeva,sau cineva care a luat de la mine,fara sa se prinda.dar sigur ai mai vazut si in rondurile de flori prin oras,in fata caselor.

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

asta e exact,dar tufa e mult mai deasa

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Vreau macar 2 sau 3 bulbi. Te rog frumos

ce mai astepti??

Mergi la inceput

ok!

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Iooooiiiiiiiiiiiii Clau, Mel parca e Raul si la fofilariile cu scutecul si la sac!Sacul ei e de nelepadat.Face sauna in el dar tre' sa-l aibe.sa nu-ti explic ca am 3 de diferite grosimi .Ma apuca disperarea cand o voi muta in alt pat .
Gabi asa zici tu?Mel e inebunita cu guma de mestecat, am surprins-o odata ca era sa ia una de pe jos si sa o bage in gura .Am inceput azi sa o santajez si i-am spus ca numai copiii mari care fac la olita primesc guma.Poate sa o intrebe si pe vanzatoarea de la magazin.Sa vedem ce iese.Maica-mea nu e de acord cu santajul, evident .Mai tre' sa-i explic si ei cum sta treaba.

Eu sunt singura acasa, Mel e la maica-mea si fac curat.Mi-am luat o si ma apuc de curatenie.E cu alcool de data asta , siiiiiiigur .

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

poze

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Alina_a si eu vreau.Clau daca ajungi tu pe la Alina nu-mi iei si mie 2-3 bulbi? mi-e mai usor sa ajung la tine decat la Alina.Te rog.

Fetelor dar o iesire pe mal in mod organizat, nu facem?

poze

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Carmen, chiar seamana Mel cu Raul SI el e inebunit dupa guma de mestecat. Toata ziua ar roade pe ea. Numai ca lui nu-i mai place aia de copii, el vrea guma ca a lu tata
Daca ma intalnesc cu Alina sigur ca-ti iau si tie bulbu

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Clau pt bulbi .

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput