Aradence minunate! (68)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

quote:
Clau eu nu mai am 66 kg, am 67! Sa nu ma bati ca am facut abdomene si sunt sigura ca mi-au crescut muschii!

Hai mai Niko cu atatia muschi cine mai are curajul sa te bata pe tine?

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Flavia,stai linistita,ca invata Bogdi ce sa faca,Alex face cam la fel,numai ca el "migreaza"-cum zice Ovi- prin camera,o ia la rostogolit si la plimbare pe burtica incercand sa se ridice sa mearga de-a busilea.Inca nu stie ce trebuie sa faca cu genunchii.L-am pus in noaptea asta iar in sac,sa vad cum doarme,poate acum ii convine,ca el e cam cu toane.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Anca, sper sa invete ca asa mi-e cam groaza sa nu se loveasca rau .

Clau, pe mine nu ma poti bate, ca eu nu ma inscriu la slabi, nu acum, poate pe cand o sa apara toate fructele mai o sa mearga, dar acum nu. O sa te rog sa-mi imprumuti sacul sa vad ce reactii are la el ca sa stiu sa nu cumpar degeaba unul subtire. Mai vedem cand ne intalnim.

Nico, saracu Cipri, acu daca ai muschi e vai de el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Felicitari la Mel pt si la Bogdi ca-i baiat mare si se ridica in genunchi!
Am avut mult de citit si am obosit saracutza de mine. Am fost harnica si am facut si gimnastica...
Merg sa dorm. Somnic usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Flavia,eu tot timpul il pun pe plapumioara sau pe plapuma noastra,sa amortizeze,ca altfel ar fi nasol si la el cand se lasa sa cada pe spate sau pe burtica.Doar paturica nu cred ca ii ajunge si lui Bogdi.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Flavia e cuminte Cipri! Ma gandesc ca-i e frica

Mergi la inceput

Anca, are o paturica sub si peste o plapumioara nu groasa, dar nici subtire, doar ca el se joaca uneori cu perinile si atunci cade pe langa ele . Ca si eu de aia i-am pus asa ca sa amortizeze daca se lasa pe spate si pana acum a fost ok.

M-ati intrebat ce mananca Bogdi, hai ca va zic:
-fructe cu cereale, cu biscuite, cu branzica, goale
-supica de pe legume (cam putina)
-piureuri de legume de diferite feluri, cam urmatoarele legume: morcov, pastarnac, cartof, mazare, rosie, ardei, gulie, spanac. Nu toate odata ci cand cum. Uneori il mananca cu pofta alteori nu, chiar daca e acelsi piure, am patit ca ieri nu l-am vrut si a doua zi da (pt ca ii fac pt 2 zile in general)
-iaurt simplu sau cu biscuite uneori
-cereale simple, cu fructe.

Azi i-am dat supica de pui, fara sare, si a papat putin. I-am facut si galuste din gris si galbenus, ca albusul nu are voie pana dupa 2 ani, si nu prea a fost incantat de ele.

Asa ca sariti cu idei de papa va rog.

Mergi la inceput

M-ati zapacit cu kg astea si ia uitati ce raspuns am primit de aici:
Conform calculelor si datelor furnizate reies urmatoarele:

OBIECTIV CALCULAT: slabire (- 1.725 kg) pentru ajungerea la greutatea
optima 58.275 kg

GREUTATE: 60 kg
INALTIME: 167 kg
VARSTA: 28 ani
SEX: fem

GREUTATEA OPTIMA: 58.275
IMC: 21.51 (STARE:normala)
METABOLISM BAZAL: 1383.3 KCal
NECESARUL DE PROTEINE:90 grame/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Flavia, eu ii pun in 150 ml lapte un pumn de faina de malai, putzin unt sau cascaval si/sau un galbenus. Sau fierb orez si separat o bucatzica de file de ceva peste slab, apoi le amestec, le pisez cu furculita bine si mai adaug o lingura de iaurt. Asta e mancarea preferata a lui Vlad, si a fost si a Iuliei. Acum, ca are aproape un an ii pun un ou intreg cam la 4 zile in mamaligutza. Copii mei nu au avut nici un fel de alergie, nici la gluten, nici la peste, nici la nimik altceva!

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Ada, chestia cu mamaliga e ok, o s-o incerc, dar nici peste nu are voie pana dupa 2 ani, pt ca are teren alergic, bunica mea are astm, iar eu rinita alergica si asa mi s-a recomandat. Nu are voie albus de ou, lapte de vaca, peste si alune.

Mergi la inceput