Aradence minunate! (68)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ildi, vazut pozele, ce super e asta.

Bogdi, felicitari!

A avut si Adelina o tentativa sambata seara, dar s-a prabusit si n-a mai insistat.
Ea se deplaseaza in toata camera prin rostogolire si mers in coate daca o las jos, sa nu va spun cuma arata patutul pana adoarme.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mersi Ildi.

Vroiam parerile voastre pt ca dupa cum v-am spus am parte si de alte pareri.

Mergi la inceput

Flavia, pune o poza cu posteriorul sa vedem.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Gata un ultim mesaj si plec la nani,ca baietii mei dorm fiecare in camera lui

Miha ochelarii,m-a inebunit Matia cu ei ,arata mortal.

Alina am scris poze noi ,doar ca nu am strigat ,nu-i nimic ,sper ca n-am suparat pe nimeni ,m-am dat seama ca nu le-ati observat

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Flavia, poate ai rezolva cu gimnastica doar pentru burta si solduri, fara cura.
Ia uita cine da sfaturi(eu)!

Mergi la inceput

Alina, Bogdi la capitolul rostogolire e rauuuuuuu. Nu vrea si pace, desi incerc eu sa-l invat , dar imi zicea cineva sa zic mersi ca nu face si asta ca apoi vad eu .

Diana, Ildi, Ada, Miha si celelalte care aveti deja 2 copilasi, la ce varsta ati inceput sa adaugati sare in mancarica bebeilor? Intreb pt ca la Bucurii am vazut ca unele fete deja au bagat putina sare in mancarica la bb. Si mai dati-mi idei ce pot sa mai introduc acum la 7 luni jumate, pleaseeeee, ca sunt in pana de idei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Flavia, poate ai rezolva cu gimnastica doar pentru burta si solduri, fara cura.
Ia uita cine da sfaturi(eu)!

Azi m-a cooptat soramea sa facem impreuna dupa ce se mai elibereaza si ea cu doctoratul . Problema e ca ma cam deranjeaza coloana de la abdomene.

Mergi la inceput

Merg sa-mi scot rufele din masina si sa le intind, nu plecati ca revin...

Mergi la inceput

felicitari Bogdi

Ada te-ai mai uitat la Nora pt mama

Am uitat sa va zic am fost azi la coafor sa ma frezalesc si mi-am bagat multe suvite blonde ,poate prea multe ,si sunt cam blonda ,nu prea sunt incantata de noul look, cu toate ca am mai avut suvite si am fost vopsita si blonda dar un blond mai inchis inainte sa raman insarcinata ,dar am avut alta tunsoare ,habar n-am de ce acum mi se pare ca nu-i ceva ok ,sau poate pana ma obisnuiesc ,vad eu ce fac daca nu bag eu ceva vopsea in par .

poze

Mergi la inceput

Flavia eu n-am dacat un copilas ,cred c-ai vrut sa scri Ioana sau Gabi,dar iti raspund eu am zis ca nu-i pun sare pana la 1 an,dar de vreo 2 saptamani nu prea mai vroia sa manance mancarea cum io faceam pana acum si am facut intr-o zi spanac pt mine si i-am dat si lui cu paine si un galbenus de ou fiert si sa vezi ce a mancat baiatul .Apoi iar i-am facut fara sare si iar a facut mofturi si i-am pus putina sare si a mancat .Deci de pe la vreo 11 luni ,acum ii pun deja zilnic dar doar cat prind intre degete .

Gata acum chiar plec ,Noapte linistita va doresc

poze

Mergi la inceput