Aradence minunate! (68)
Raspunsuri - Pagina 17

alinamoro spune:
Am pus poze de la aniversarea lui Dragos.

maria_rubi spune:
Hop si eu si promit sa postez mai des
De ieri Mara rade cu sunet
Ar cam trebui sa dau vreo 7 kg jos!!!! Asa ca intru si eu in cursa contra kg in plus
Ada, a propos de guma: Adi tocmai si-a dat demisia, era director la Wrigley pe Arad
de
Mara
POZE

flavia ramona spune:
Mara.
Miha, cred ca Bogdi s-a vorbit cu Matia ca si mie mi-a facut aceeasi faza acum, a adormit exact cand vroiam sa-l imbrac sa iesim.
AJUTOR: are cineva sa-mi imprumute o carja pentru 10 zile? Varul meu are piciorul in ghips si nu are voie sa calce pe el si saracu abia se deplaseaza prin casa.
Gabi ai iesit deja?

alinamoro spune:
Gabi, Clau, ati primit pozele pe mail? Vi-am trimis doar cele in care erati voi sau copiii ca se incarcau foarte greu aseara.
Clau, am primit pozele de la ziua lui Raul.
Mara, felicitari!
Niko, spor la curatenie! sau ai terminat deja?
Am culcat-o si eu pe Adelina si merg sa-mi continui curatenia, am reusit sa aspir, sa strang tot, mai am sa sterg praful si sa spal pe jos.
INTREBARE: Cand veniti la mine?

alinamoro spune:
Am vrut sa raspun dar am uitat...Flavia, imi pare rau, dar n-am cum sa te ajut, nu stiu de unde ai putea imprumuta o carja.

Claudelu spune:
Alina, am vazut si primit pozele
Avand in vedere caldurile care se anunta (27 grade) eu zic ca ar fi mai bine daca ne-am intalni undeva la aer. Daca tot nu reusim sa mergem la picnic cu familioanele macar sa ne ducem la o terasa ceva sau chiar parc, de ce nu! Ce ziceti??
Mara BRAVOOOO!!!
Ioana am vazut si pozele tale! Frumosi foc sun pufosii vostri Ati fost si la Moneasa?
Mi-e somnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Cine s-a apucat de cura vrem raportu, ce ati papat pana acum, daca nu il pun pe sotul meu CLAUDIU XXXXXXX pe urmele voastre

alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Cine s-a apucat de cura vrem raportu, ce ati papat pana acum, daca nu il pun pe sotul meu CLAUDIU XXXXXXX pe urmele voastrece mai astepti??
Clau, e asa PERICULOS Claudiu, ar trebui sa ne fie frica?

Eu oricum nu-s la cura.

Melania 14 spune:
Ioana ce pufisori mari ai ! sunt mortali cum i-ai cocotat in copac.Alesio a stat linistit in barca?Parca si tu ai mai slabit?!
Miha am ajuns la faza in care nu mai vrem sa ne dam jos de pe WC .Afara se pare ca nu functioneaza "pipi la tufa"
, cat despre kk....in chiloti
.Cat despre tort de cicolata
....
Mara , bravo tie ! Cristina de acum nu va mai suporta sa nu o bagi in seama
.
Alina am vazut pozele vostre.Fain tortul , Adelina e fermecatoare in rochita si palaria ei iar Dragos a fost cu sotia?
Clau sotiorul tau cu a reusit a slabeasca atatea kg asa de la sine???? Maica-mea nu citeste forumul, eram la ai mei cand am vazut postarea iar maica-mea m-a vazut cand mi-a picat falca
Diana am ramas si eu uimita azi dimineata cand i-am vazut.Exact cadrele cu ei le-au dat si restul nu mai erau prim-planuri .
Si eu sunt pentru iesire cu copiii undeva la o terasa sau la iarba verde, intr-o dupamasa la gratar. mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !