Aradence minunate! (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Da Anca m-am prins!
Multumim la toate pentru urari!

Mergi la inceput

Somn usor fetele!
Ma duc la gimnastica si la somnic.
Miha si Diana, cum putem si noi sa copiem DVD-urile de la voi cu exercitii pilates ca eu sunt f . f. nerabdatoare sa ma apuc, sa fiu si eu in forma!
Mi-am amintit una faina; zicea cineva "mai ma duc sa-mi cumpar un trening sa par si eu sportiva"
Ada, Miha, ne cumparam treninguri?

Mergi la inceput

Retete faine!
http://gastronomie.ele.ro/Dieta_Montignac_--shrd10.html?gclid=CMmJvKXgxYsCFT4GQgodTAWYIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Flavia, in Monti poti manca linistita branzeturi fermentate, doar vreo 2-3 feluri nu sunt permise, cred ca fetta si branza de capra si ceva specialitate frantuzeasca.
Ex de meniu:

MD un mar, dupa 30 min lapte degresat (0%) sau iaurt degresat cu cereale integrale sau
branza slaba de vaci cu o felie de paine graham sau
branza topita, cascaval, sunca presata, rosii, castraveti.

Pranz: ciorba de legume (exclus morcovi, cartofi, fasole uscata, orez, taitei, galuste) ex ciorba de mazare, fasole verede, supa de salata, ciorbita de vacuta, pui etc. + legume verzi (fasole verde, varza simpla sau de bruxelles, mazare verde, conopida , brocolli, rosii etc) eu le fierb pur si simplu in apa cu sare sau la cuptor cu suc de rosii + peste la cuptor/pui la cuptor/vita gratar/cuptor facute fara ulei (Monti te lasa sa le gatesti cu ulei eu am ales sa le gatesc fara) poti presara cascaval deasupra cand sunt gata + daca doresti salata de care vrei (de varza, salata verde, rosii, castraveti, ridichi, ceapa). Poti renunta la legume si sa manaci un castron mare de salata langa carne.

Gustare fructe

Cina ca la pranz sau
oua preparate cum vrei + mezeluri (atentie sa nu contina amidon) + branzeturi fermentate + daca doresti salata sau/si legume verzi
ton la conserva cu rosii si usturoi/salata verde si usturoi
spanac si ochiuri
salata + branza dulce proaspata degresata etc

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia exact asa e si regimul lui Ovi doar ca el nu mananca deloc fructe crude, zahar numai indulcitor, paine si cereale deloc de nici un fel( numic ce contine amidon si carbohidrati)dar avea voie: stafide, alune, lapte si iaurturi degresate(nu ca si la Diana de orice fel).Si putea sa le manance amestecate si in orice cantitati .Primele 3 zile erau foarte fixe si stricte, pe urma asa cum ti-am scris.
Diana, v-am vazut la TV, la reluare la intersat de Paste la manastire : era exact Bianca cu Maya , Vasile cu Dudut si in spatele lui Adi cu Gabi, luau paine .
Fetelor multumim de felicitari, sper sa decurga totul bine in continuare .Mi-e putin groaza pt ca actiunea olita era in rolul principal cu mine, acum sunt cu totul altepersoane.Sper sa fie bine.

Gata plec la se ma imbrac.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Carmen spor la treaba !Si felicitari pentru progresele cu olita!

Alinush imi pare foarte rau ca noi n-am ajuns la ziua lui Dragos....abia la 8 si ceva-9(seara) am ajuns in Arad...plus ca a fost o zi cam trista....bine ca a trecut!
Ma bucur ca v-ati simtit bine....si asteptam pozele!Le-am vazut pe ultimele si e mortal Dragos cu hainele Adelinei pe el....si Alesio si-a luat o salopetica de-a lui Nicolas pe el....sunt totali!Iar Adelina e tot mai frumusica pe zi ce trece......deci: aveti petitori?Ca eu am 2 flacai....

Postarea unei anumite persoane m-a facut sa raman perplexa.....dar nu fiindca nu m-as fi asteptat ci fiindca a fost de-a dreptul socanta!!

In rest....am revenit de la tara mai bronzati....si o sa pun si niste poze noi mai incolo...

si sa aveti o sapt frumoasa si usoara!

Eu

Mergi la inceput

Buna dimineata!Buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Dupa cum ziceam, am pus niste poze noi www.pufymic.info/thumbnails.php?album=34" target="_blank">AICI

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana, bine ati revenit. Sunteti o familie tare frumoasa, iar gongolinii de admirat.

Diana si Carmen mersi.

Ma duc sa hranesc copilul si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neata,

Am citit ultimele noutati si am ramas

Voi o cunoateti pe respectiva???Sau am pierdut eu ceva? Adevarul e ca de la o anumita calitate a mesajelor in jos eu i-am dat ignore si se poate sa fi pierdut ceva.

Niko m-ai spart

quote:
Iara avem virusi pe forum ! Naspa!

Despre pilates, ce zici de maine in jur de ora 13 la Podgoria? nu pot sa ti le duc azi ca nu am CD-uri. Am mai multe sunt vreo 3 sau 4 toate le vrei?

AlinaM ma bucur ca v-ati distrat de ziua lui Dragos. Bine ca ai scapat . Cred ca au fost zile grele pentru tine. Astept poze.

Carmen ce de reusite si impliniri in operatiunea . La mai multe inainte.

Diana asa ceva ma gandeam si eu sa mananc. De acord cu tine, de infometare nici nu poate fi vorba. Cam asa ma gandeam si eu sa sune regimul, am notat si ce mi-ai zis tu . Cu mici exceptii. De exemplu felia de tort de cioco pe care am mancat-o astazi.Azi a fost ziua mamei mele si a avut un tort super . Am renuntat la restul mancarilor pentru o felie de tort. In schimb trebuie sa ma obisnuiesc sa nu mai mananc seara. In timpul zilei cum sunt tot intr-o agitatie nu prea mananc. In schimb seara dupa ce se linistesc apele in casa incep pasaricile sa-mi umble prin cap si apar .

Am descoperit azi la mama ca , cantarul meu arat mai mult cu 1,5 kg. Mi-au mai spus si altii treaba asta si nu i-am crezut.
Deci n-am 69 , ci doar 67,5 . Ha-ha cum am slabit. Dar ma voi tine in continuare de kg aratate de cantarul meu ca sa vad cat am slabit.

Ioana am vazut pozele. Ce frumosi sunteti toti 4 pufisori. Toate pozele sunt mortale. Copii prin iarba sunt teribili.

Alina M hai afara.
Restul fetelor pe unde va plimbati azi?

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput