Miresici frumoase de 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare fetili frumoase,...

Puteti sa imi dati cateva rosioare in cap ca nu am mai trecut pe la voi sa va zic cum stam cu pregatirile...

Am cam rezolvat cu toate.Saptamana aceasta mai trebuie sa mergem la firma de amenajari sa semnam contractul si sa dam comanda de invitatii.
De luna viitoare ma apuc sa imi cumpar rochia si cele necesare.Nu am luat-o prea devreme ca m-am straduit sa slabesc ca sa arat apromimativ la fel cum eram inainte de a fi insarcinata...si mi-a reusit..mai am 2 kg

Pupici si promit sa trec mai des pe la voi.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Neatza, miresici scumpici! Ce fac fetele frumoase?

Mexxa, stai bine cu pregatirile. Cam rarut pe aici pe la noi, dar se intelege, stim ca esti o mamicuta ocupata, viitoare miresica.
Fetelor, eu am fost sambata pe Lipscani si am vazut rochita mea pe alb. Parca mi s-a parut mai frumusica, nu stiu...Acum fug de orice rochita de mireasa de teama sa nu-mi placa mai mult decat a mea. Si ma credeti ca nu am imbracat niciodata rochita, cu voalul si cu pantofiorii?????Nici macar nu stiu cum arata impreuna...
Mi-am luat 15 m de panglicuta pentru marturii (ca mi le fac eu singurica) si cam asta ar fi ultima achizitie.
Astea fiind noutatile de pe frontul de vest, va astept si pe voi sa mai animam putin atmosfera asta mohorata.
Josefine, multumesc frumos pentru ajutor!
Pupicutzi

http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"

Mergi la inceput

Hello fetili!
Cum se face ca pana acum cand scriu eu, ultimul post apare scris de Josefine???? Ce fac administratorii?
Altfel, voi ce faceti? Plictisite miresicile noastre sau doar nu aveti nici un "niuz" pentru noi?
Andreeutza, te asteptam sa revii.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Daii, modificasem eu lista de la inceput, am adaugat "casa de piatra" la miresicile devenite doamne.
Eu nu prea am noutati, nu am mai facut nimic, lenea e cucoana mare, dar deh, nu mai e chiar asa mult.
Vrem sa ne luam si verighetele, de fapt ar trebui, ca daca vor fi comanda, dureaza cam o luna. Ne-am tot uitat, vrem ceva simplu, simplu, sa vedem de unde le luam pana la urma, ca modele sunt.
Azi termin de dat invitatiile, mai am inca 3 si am scapat. Apoi urmeaza confirmarile, dar sper sa fie bine.

Citeam pe topicul miresicilor de Iasi de o placuta de inmatriculare cu "proaspat casatoriti", dar nu stiu unde se gaseste. Poate ati vazut pe undeva..

Va pup si va urez o zi placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaElena spune:

Buna fetele! Ceva vesti despre proaspata doamna Andreea? ..sau e plecata in luna de miere..de abia astept si eu..mai asa nitel ..de sambata intr-o sptamana gata! Diseara facem petrecerea burlacitelor la o prietena acasa...sarbatorim ca doar avem atatea de sarbatorit.
Vo cum mai stati cu starea de spirit? Pe mine ma gatuiesc emotiile sper sa iasa totul bine!
Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Hello, miresici scumpici!
Ce faceti, va pregatiti de wend?

Proaspata DOAMNA Andreeutza se relaxeaza acum intr-un peisaj de invidiat la Piatra Neamt. A avut o nunta superba, cu surprize mai mult decat placute, pana la urma toate au iesit perfect. Doamna noastra este acum super fericita, si abia asteapta sa se intoarca sa ne impartaseasca toate detaliile. Sunt convinsa ca are o groaza sa ne spuna si multe sfaturi sa ne dea.

Pupici multi la fete si wend placut.

Mergi la inceput

Feteleeeeeeeeeee,

de azi incepand mai am 3 luni pana la nunta!!!!!

Doamne, ce trece timpul asta, numar lunile de cand erau vreo 18.

AndreeaElena, petrece frumoasa diseara si..........sa nu lacomiti

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilidia spune:

Salutare!
Uitati o sugestie de la o fosta foarte fericita mireasa.
Daca nu ati gasi inca rochie de mireasa potrivita, va recomand Salonul Gabriela de pe str Ion Campineamu (v-a-v de Intercontinental).
Au lucruri deosebite si de foarte buna calitate, sunt seriosi si punctuali, iar eu am inchiriat rochia de la ei. Se pot si cumpara. Ideea e ca poti purta o super rochie la un pret la care altfel ti-ati cumpara una noua ce-i drept, insa nu mai gasesti asa ceva. (in cazul meu rochia facea 50 mil lei vechi iar inchiriatul a fost 11 mil lei vechi). Sunt aduse de afara, materialele sunt deosebite si croielile asemenea. Daca vreti va pot trimite poze. Cel putin acum 3 ani eu nu am gasit ceva care sa-mi placa mai tare. Si mai are o parte pozititva inchiriatul rochiei, nu o muti de colo-colo prin casa dupa eveniment. Caci de vanzare.....stim cu toatele ca e foarte greu sa gasesti pe cineva cu gusturi si masura similare.
Bafta multa si petrecere frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenaxxx spune:

mamilidia nu vreau sa te contrazis dar totusi o fac .. Acum 3 ani am avut si eu nunta si mi-am cumparat rochia de Salon Gabriela ( de altfel ere singurul salon cu rochii pe gustul meu ) . Am dat 50 mil pe rochie si sunt 1 % ca a fost inchiriata inainte s-o iau acasa .. Mica si naiva nu mi-am dat seama . Am platit-o integral in martie ( la sfarsit ) si mi-au dat rochia fix cu 4 zile inainte de nunta ( august 28 ) deci ..nu sunt seriosi deloc .. M-au pus pe drumuri in fiecare saptamana ca avea nevoie de mici modificari si niciodata nu-i facea nimik . Daca as fii avut mintea de acum erau si date de mult in judecata . In bataie de joc sau purtat cu mine si am auzit ca nu-s un caz singular . cand m-am dus sa mi-o cumpar am plecat plangand \din cauza comportamentului cretin ak vanzatoarelor de acolo . Am insistat pt ca era rochia ce-o visasem toata viatza . Acum poate si-au schimbat politica din cauza concurentei . Anul asta are nunta sora mea si am fost cu ea la un magazin ..(nu dau numele pt ca nu vreau sa sune a reclama ) si -am ramas socata cata amabilitate , au tratat-o exact cum trebuie tratata o viitoare mireasa . Si nu doar pe ea si pe noi familia .
On - topic - nu cumparati rochiile decat dupa ce sunbteti 100 % sigure ca nu au fost inchiriate inainte .

Pupici miresici !!

mamilidia - pupici, sper sa nu te fi suparat ca am contrazis spusele tale ..

http://community.webshots.com/user/serenaxx100?action=publicAlbums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Eu m-am dus cu un scop la expomariage; sa imi iau rochia de mireasa si numai cu gandul asta m-am plimbat printre expozanti. Dintre toate rochiile, mi-au placut cele de la salonul gabriela, desi si eu citisem o gramada de opinii contra. Si m-am dus cu gandul sa vad si rochiile de la pronovias sau demetrios, ca prea erau laudate si daca merita atatia bani. Poate merita banutii, dar nici cu rochita mea de la salonul gabriela nu mi-e chiar rusine:) Pana acum cei de acolo s-au comportat ok, am fost, am probat de doua ori, a venit in timpul stabilit rochia pe comanda, si acum mai urmeaza sa fac unele retusuri. Sper sa nu am surprize.

Mergi la inceput