Aspirante optimiste > 20 (84)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

chiar se poate lua in Romania as, pur si simplu te duci la farmacie si iti da? fara reteta de la medic?

daca as fi stiut, as fi rugat o prietena sa-mi trimita :-((

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

da, eu ieri am mers si am cerut fara reteta, mi-a dat imediat si a fost mai ieftin decat ma asteptam- 22 lei

http://tt.lilypie.com/kJ02p3.png
iunie 2006
GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

fetelor am fost la dr noua bb e mic de tot dar la vazut si inca la eco abdominala,si cica s-ar putea sa am un chist pe ov stng de cca 34 mm /
asta cat inseamna 0.3 cm?mi-a prescris duphaston 3/zi si acid folic si eu mai iau si elevit
am crapat acolo de nervi ca am asteptat vreo 3 ore si aveam si progr de o sapt facuta
sper sa nu fie nimic cu chistul ala ca doar sapt trecuta am facut eco vaginala si dr ala nu a vazut asa ceva
sacul gestational e de 18 mm,in rest sunt ok dar iarasi putin speriata
cred ca totusi sapt viitoare ma programez si merg la Debrecen i Ung ca macar acolo se comporta altfel dr
si dr asta noua m-a tinut cam cici min max
va pupik pe toate si de la pupici

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Adriana, ce frumos ca ai vazut bb!!!

34mm sant 3,4 cm. nu am experienta cu chisturi, deci nu stiu ce sa zic.

de ce ti-a dat duphaston?

imi pare rau ca nu ai noroc de dr mai de treaba... dar bb sigur e bine! de ce iti faci griji?

pupici

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Dragele mele, sunt si eu pe aici, Imi fac pedichiura, dar sunt aici

http://tt.lilypie.com/eWkSp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

BEBIKA, ma bucur mult ca ai vazut buburuza. Sa dea DD sa fie rezolvate micile probleme, o sa fie bine.
TRAIASCA BEBIKA SI BEBIKU!

http://tt.lilypie.com/kJ02p3.png
iunie 2006
GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

Multumesc Gugu ptr incurajari si sa dea dd sa fie toul ok
multi pupici

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Adinag, ce frumooos. Doamne ajuta sa fie bine si sa ai parte de al doilea bebel si sa fie si baietzel.

Eu sunt Z24, cred... (o sa ma uit acum la tiker dupa ce postez, ca mai mereu uit) si taaareee greu mai trece timpul.
Nu prea am motive de sperat (ca am prestat doar o data in ziua de dinaintea ovulatiei)...dar speranta nu se lasa.
Si parca de veo doua zile am si ceva simptome de CM..adik bolboroseli prin burtica din timp in timp..dar acolo,unde ne intereseaza pe noi,....nu ma refer la partea digestiva. Si sanii sunt asa relaxati ..nici nu-mi explic de ce. Luna trecuta imi facusem asa niste sperantze fiindca se intarisera, ma dureau, sotzul imi zisese ca i se pare ca am sfarcurile mai mari..., si am avut si ceva crampe timp de mai multe zile... Si apoi..dezamagire...

Asa ca acum eu tot alung sperantza asta amarata si slabanoaga si ea tot se agatza de mine ca scaiul..Nu se lasa dusa si pace Uffff

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Mda.....m-am uitat ...
Sunt Z23.., nu 24...
Eu visez sa mai fie cat mai putzin de asteptat...

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Buna fetelor...va pe toate noile burtici si viitoare noi burtici....Abia astept testele de maine dimineata...Sa vad aud numai de seturi de cate 2 liniute ....Am recuperat tot ce ati scris azi...Si a fost ceva .....Am depasit perioada de ...si ma duc de maine la scufundari la mare....In rest ...va urmaresc mereu

Mergi la inceput