Aspirante optimiste > 20 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Anca ma bucur si eu ca ai trait emotia de a auzi inimioara lui bebe si de a-l vedea. de abia asteptam sa te duci sa vezi si ce este bebelina sau bebelinul.
Baby, am vazut pozele tale sunt faine, si chiar ca sunteti draguti impreuna.pup dulce fata, poate ii mai trece din tristete si dor de bebe. Am vazut cum te uitai la bebe.Si eu fac la fel cu bebei prietenelor mele.

http://tt.lilypie.com/eWkSp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna fetele! Cam tarziu dar am avut multa treaba de dimineata...Am reusit sa citesc si din urma, ati scris aseara nu gluma...Ati fost haioase
Coco imi pare rau pt testul negativ, foarte ciudat ce ti se intampla...sa vedem ce-ti spune si dr.
Ancutz cred ca esti . Supeeeeer! Ma bucur pt. tine!
Ramo iti tin pumnii la dintzar, poate nu o sa te doara...
Gugu saracutza de tine...poate totusi dc urmezi sfaturile fetelor si un tratam. naturist (pt. sot) reusesti sa il faci mai activ.

toate Aspirantele - nu dau nume ca nu vreau sa uit pe careva...

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Va multumesc mult fetelor si va doresc sa treceti si voi cat mai repede prin asta,este de nedescris.

anca 10+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Fetelor, tocmai m-a sunat soacra mea si mi-a spus ca a visat ca am nascut un copilas cu ochii migdalati. E de bine?
Voi ce stiti despre visele cu copii?

http://tt.lilypie.com/kJ02p3.png
iunie 2006
GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

unde ati fugit toate?

http://tt.lilypie.com/kJ02p3.png
iunie 2006
GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Gugu poti sa te uiti pe google- vise. Eu am gasit ca inseamna dorinta de implinire.

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

uite ce am gasit eu:
COPIL: poate reprezenta propriul eu sau sufletul; nevinovatie, nevoie de ocrotire, vulnerabilitate, fragilitate, simplitate, lucruri naturale, simple, fara complicatii, sinceritate, imaturitate, lipsa de griji, teama de responsabilitati; dorinta de a-ti pastra inocenta si la maturitate; (nou nascut) vezi bebelus.

hai, bebe, vino la noi... - august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna, fetele! am sosit!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
http://tt.lilypie.com/C8fHp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adaria spune:

toate fetele aspirante si toate
Eu intru cam rar pe la voi, dar va citesc in fiecare zi!!
I-am promis Ancutei ca intru sa ii spun ce am facut la control!
Ieri am fost si eu de mi-am vazut samburelul!!! Nu stiu daca am trait vreodata emotii mai mari ca ieri!!
Bebica al meu este bine, are 5.4 cm, ii bate inimioara de numa' numa. Doamna doctor a tot incercat sa il trezeasca, dar tot degeaba...dormea cu burtica in sus si cu o manuta sub cap!! Se vedea atat de bine! Este mai mare cu 4 zile, dar asta e bine!! Totul este bine, doar ca se pare ca e cam jos si nu prea vrea sa urce!! Asa ca vom purta sarcina jos!
Cat despre mine, nu prea atat de bine! Continui tratamentul cu utrogestan, cate 2/zi seara, intravaginal si canesten unguent, pentru ca se pare ca am facut o vaginita!! Si ce e mai rau e ca am deja contractii, dureri foarte mari de burta, drept pentru care voi intra in concediu medical se pare, pana in prenatal! Pentru ca nu am oie sa fac efort deloc si mi s-a recomandat repaus total la pat! Dar asta e, pentru bebica facem orice!!
Si inca ceva!! Mi-a spus doamna doctor, ca s-ar parea ca are ceva in plus...adica e posibil sa fie baietel!! Dar asta ramane de vazut!!!
Va dulce pe toate si sa dea DD sa vi se implineasca visele cat mai repede!!

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adaria ma bucur ca sunteti bine si dupa cum statea ca smecherul sigur e baiat.
Acum stai linistita si odihna multa.Va pup si sa fiti cuminti.

anca 10+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput